Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri18

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Bun an s-aveti, dragelor!

Musette multumesc mult si eu de urare, sper ca anul asta sa fie cu noroc mai mult de pana acum. si tie si la flacau.
Pepsi taaare ma bucur cand vad ca mai intri sa ne mai scrii de tine si de baieti. si sanatate multa, sa nu va mai chinuie nici un virus.
Michelle ce repede trece timpul , felicitari pentru minune si spor cu diversificarea. Eu momentan nu am mai facut investigatii si analize, ma tin doar de Duphaston in fiecare luna.
Teo ca bine zici, poate se indura DD si de noi anul asta, ca e rotund ca cifra . si mai asteptam vesti.
slimatei ne-a fost dor de voi si ma bucur ca ati trecut cu bine de anul 2009. la domnisoara si tie bafta sa vina bb2 cand doriti.
Irlandeza cu intarziere iti urez si eu LA MULTI ANI CU SANATATE ! pentru Patricia, sa creasca mare si frumoasa si sa va bucure viata. Voi ce mai faceti?
laurraa felicitari pentru dintisori si sa treceti usor peste perioada asta mai sensibila.

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis

Spre tzel!
www.tearsandhope.com/emptyarms_video.html" target="_blank">Empty arms
www.life-care.ro/res/bio/biofan.png" target="_blank">Bio
Poz(n)e
Me

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CU SANATATE tuturor celor ce poarta nume Sf.Ioan !

www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea unui licurici

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi

Spre tzel!
Poz(n)e
Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

La multi ani tuturor care poarta numele de Ion, Ioan, Ioana, etc!
Sa traiti si sa fiti sanatosi!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

LA MULTI ANI CELOR CARE POARTA NUMELE DE IOANA ;ION SI DERVIATELE lor!SA AVETI O ZI MINUNATA!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput

Ninia 81-am vazut ca mai ai zi pana la testare.iti tin pumnii stransi tare sa vezi cele doua liniute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consi_s spune:

Mcrissa, felicitari din suflet! Sa va bucurati de Vladut si sa va incante viata!

La multi ani tuturor sarbatoritilir/sarbatoritelor de astazi!

Michelle, tare frumos vorbesti de puiul tau, descrii exact starile pe care le traiesc si eu acum!

Salutari la toate fetele!

Mergi la inceput

Rugam si noi un vot mic aici:
http://www.familie.de/baby/babyfoto-wettbewerb/bewertung/?no_cache=1&tx_cpsphotocompetition_pi1%5Bpage%5D=10&tx_cpsphotocompetition_pi1%5Bshow%5D=10550

pentru cele care vor sa ne voteze,apasati pe 9 si apoi pe "bewerten".multumim frumos

Mergi la inceput

Michelle votat !
Ninia !
consi ma bucur ca scrii, poate ne pui si niste pozici cu puiutul tau .

si

Spre tzel!
Poz(n)e
Me

Mergi la inceput

L5845-multumim

Consis-si eu vreau sa vad poze cu puiutul tau!

Mergi la inceput

Ne puteti vota in fiecare zi de mai multe ori(la diferenta de cateva ore)apasand pe 9 pana pe 31 ianuarie.cand aveti timp aruncati un vot

Unde sunteti?ce mai faceti?

Mergi la inceput