Puiuti de Randunici 2008!! (345)
Raspunsuri - Pagina 22
Olgutzika spune:
'Neata!
Ma bucur ca v-a placut gazutza mea
.
Nico, aia e mutra mea topita dupa Sof
. Am si mutra de scandal cu ea, sa stii
. Cam repede vrei si tu sa treaca mucii aia
. Serios, despre muci putini vorbim doar dupa 5 zile de la aparitia lor
. Sanatate!
Ramo, da, sta foarte cumintica si atenta pe sanie. De cum am pus-o pe ea! Te faci frumoasa maine ca sa il ispitesti pe Mos
?
Cami, dezmatul se plateste
.
Mimo, petrecere frumoasa
! Mimu a primit permisul drept cadou de ziua lui
?
Alicel, alearga, ca uite ce bine ti-a prins la silueta
.
Stela, calutul vine cu Mosu' la Tea
?
Tuchi, atat??!?!
. Cum e naveta pe vremea asta?
Eu am gatat ciorba de pui, friptura de pui la cuptor pentru Sof, mai am in cuptor tochitura noastra
, mai am de bagat aspiratorul, ca sa pot pleca afara, sa incerc sa impartasesc pitica...E cam scurta ziua pentru cate as vrea sa fac
.
Va
Olga
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
ramo_cata spune:
mama olgutule ce harnicuta esti..eu de abia m-am ridicat din pat...acum ma duc sa pregatesc micul dejun si apoi sa vad ce gatesc pentru pranz...mda ma fac frumoasa si parca as vrea sa-l ispitesc si pe mos![]()
cami stiu ca te-a intrebat si ariel..unde ati facut donatii sunt si copii pana intr-un anisor?
acum va pup ..ma duc la trebi...ma dor toate oasele..de ieri de la smotruiala dar am scapat
...bine bine am sa mai fac un rand de smotru pan' la craciun dar asa mai pe deasupra...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Nicoleta spune:
Olgule, problema este ca mucii lui au inceput luni seara (deci aseara au fost 5 zile), noi abia miercuri am ajuns la medic. De joi am inceput antibioticul, pentru infectia din gat. DAR mucii sigur au a face cu infectia, ar fi trebuit sa devina clari pana acum, dupa aproape 3 zile de antibiotic, clari si mai putini...
Corect? Sau aberez... In fine, ultima data (data trecuta) cand a luat antibiotic, mucii erau tot asa, verzi, multi, de 9 zile deja, starea lui e inrautatea pe zi ce trecea... nu mai manca nimic, dormea la mine in brate, se trezea extrem de des... si a decis ca trebuie musai antibiotic. Augmentin. Intr-o zi si jumatate mucii au devenit clari si s-au topit in 2 zile. (Si dupa 2 saptamani de la terminarea antibioticului au aparut iar mucii, galbeni si vascosi din prima...
)
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Nu as fi asa de enervata si derutata daca nu ar veni imediat sarbatorile, nu as vrea sa ajungem la Urgente... Si Matei a avut de-a lungul timpului (i-au iesit la analize din secretie) Stafilococ Auriu si Streptococ Pneumoniae in nas. Uf, cum sa mai ajungem iar la medic? Sigur ne schimba antibioticul, va fi unul "la ghici"... aici nu am libertate de miscare ca in Ro cu analizele (acolo le faceam gratuit si la cerere)...
si a lui Matei 
mimonix spune:
Aproape am terminat, dar mai trebuie coapte/prajite toate 
Nicoleta maine dimineata tzusti iar la doctor sau daca ai posibilitatea sa cumperi augmentin fara reteta, da-i exact doza de data trecuta si gata.
Si ca mi-am adus aminte:
Ramo nu pot sa cred ca stati asa in bezna de atat timp si nu se mai rezolva odata
Ce nesimtiti!
Stelalasa ma, am cumparat sanie si sa stii ca bine am facut
Ghici cine se va duce la sanius acum? Teooo
Cami cum ma IAR MUSAFIRI? Ca n-am mai avut de mult timp musafiri? Sau asa mi se pare mie 
Gata, inapoi la lista de bucate
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
sovietica spune:
Ola!
Olguta harnicuta, cat de mistooo sunt pozele!
Prima, cea cu omul de zapada parca e desprinsa din alta lume.
Cleme, 

La multi ani fericiti!
Nico, absolut superb bradutul! Si am uitat sa te laud pt rabdarea cu care ai "crosetat" fulgii de hartie! 
Sanatate sa aveti in casa! 
Gudinde
vad ca inspiratia e in continuare cu tine!
L-am vazut si pe Dudel luptandu-se cu iarna 
Monix, cred ca n-am avut ocazia sa ii urez La multi ani! Mimului, sa va traiasca sanatos, sa va iubiti, si sa fiti fericiti!
Naty, sper ca la ora actuala esti mai bine. Sanatate!
Kitzy, 52 kg?! esti taree!
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko [ zoze, vazui muica...la tine prima data mi se pare ca scrie sovi pe el. |
tare!poze de afara aici http://family.webshots.com/photo/2939485090102206853ssmUvQ
100 secunde cum isi iubeste sorela si zapada aici http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a0b6c26bc76194fca8cc86
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara
cleme spune:
Hello!
Multumesc de urari, dau de baut cu un pic de intarziere dar ieri nu am avut timp sa intru. Am fost toti acasa, ceea ce e lucru rar, tinand cont ca Lucian a fost plecat de marti pana vineri seara la Targu Jiu. Si acum e tot acolo, a plecat aseara si nu mai stiu cand vine acasa...
Am vazut poze cu Sophie, ce frumusica e, cu bradul vienez si cu Dudell in zapada. Nici Diana nu a fost prea incantata la inceput, acum se lasa cu urlete cand o luam din ea
.
la toata lumea si o zi buna in continuare.
Nicoleta spune:
Ma duc maine iar la medic, dar este la 50 de minute distanta de noi, schimb 2 metrouri si un tramvai... A trebuie sa se duca la serviciu, apoi la 4 cu S la oftalmolog... As lua eu Augmentin si i-as da, dar aici nu iti dau astia nici sa mori langa ei, fara reteta de la medic...
Sovi, am vazut si pozele, si filmuletele, ce isi dragalea Sash sora (eu cred ca vroiau sa bata cinciul in prima faza!). Si la zapada, ce distractie!!
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Cami, chef? Ce-i aia chef? Sa-ti fie de bine! Lasa ca dormi tu, la pensie (asa ma iau eu peste picior, de una singura...).
Alice, v-ati deblocat? De fapt cred ca Buzaul nu a avut probleme asa mari ca Ramnicul... De-asta nu a mai ajuns sora la mine... Uf!
Ramo, ce bezna? Ce zice Mimo?
Cleme, cu plecatul sotului, cat te inteleg! Numai ca eu stiu exact cand vine (ma setez sa rezist pana exact in momentul in care intra pe usa...).
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Zoze, Gecko, schimbati careva capitolul, poate mi se schimba si mie "norocul"...
si a lui Matei 

mi se pare ca scrie sovi pe el.