Puiuti de Randunici 2008!! (345)
Raspunsuri - Pagina 16
Olgutzika spune:
Neata!
Ma scuzati ca am lipsit ieri , dar am plimbat copilul cu sania pana s-a facut sloi -copilul, nu sania, am venit, m-am dat de trei ori peste cap si m-am facut zana pentru petrecere, am fost la party, m-am dezmatat, am fost in juriu ( ca am avut jocuri si concursuri in program ), am ras de ma doare si acum stomacul, am ragusit...a fost tare rau . Radul s-a descurcat perfect cu plodul ( dupa ce l-a plimbat si el cu sania vreo ora, pe intuneric ), a alaptat-o cu Humana si au dormit impreuna de tremurau geamurile de sforaiturile lor
Mimo, noi am cumparat sanie de lemn de la Brico. La Metro nu mai aveau, mai aveau la Selgros de vreo 5 feluri, da' era prea departe. Super-sanie, clasica, de lemn, mare ( ca sa ma dau si eu cu ea ), usoara, 120 de lei. Mi-ar fi placut si un spatar la ea, sa steie Sofu' pe spate, dar se simte bine si asa, asa ca suntem toti trei multumiti.
Va pupa Olga, azi avem zi plina iar!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Olgutzika spune:
Cleme
Sa fii sanatoasa si fericita si toate dorintele sa ti se implineasca!!!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
natynic spune:
La multi ani si multe bucurii (mult mai multe!!) draga Cleme!!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
LA MULTI ANI CU FERICIRE,IMPLINIRI SI TOT CE ITI DORESTI,CLEME!!!
Naty,cum te simti?Imi pare tare rau..
Noi vom pleca prin carol.
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:
neatza!
nici noi n-avem sanieee!!mergem la cautat..
LA MULTI ANI, CLEME!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
nici noi nu avem sanie eu fac curatenie,acum am o mica pauza de pana vine randunoiul,se duse sa-l ia pe frate'miu sa vina sa stea cu andru ca sa ma ajute randunoiul la curatenie...sper sa termin azi..luni am programare la coafor....
LA MULTI ANI CLEME,SA FII SANATOASA SI FERICITA
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
naty cum te simti?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
aliceionescu spune:
La multi ani, Cleme!!! Sa fii sanatoasa si fericita!
-fara nicio legatura, ma amuza doar!
zozela spune:
E fleasca flanela!
Duamna,ma scuzati!Shoppin-g,ai?! Eu nu stiu cand m-oi shoppingui,trebuie sa ma milogesc de cineva sa stea vreo 2 ore cu ploada,ca trebuie sa ma intalnesc si eu cu
Daaa,gecko,sovi scrie pe !!
Nici sania noastra nu are spatar,dar nici nevoie n-am avea ca Mihai nu are stare.Acum e pe sanie,acum e jos,cara la dans-aI-am pus o funiutza de care sa se tina si-i ajunge-e tare haios
Mama ce dezmat fu si la Olga-ma bucur ca te simtisi bine cu
Iote fata ce se coifeste gospodina noastraSpor la smotruiala!
...eu nu ma stresez prea tare.Fac ce fac de obicei,poate doar covorul va face o plimbare pana in zapada,poat-e..Cui nu-i convine,sa nu privesca..
Ce ma distreaza asta cu panica lui
Valen cum te distrasi?!
Siimooo sunteti bine?! Burta,baietii,voi-sunteti ok?
Viooooo?!
Edit:Nicooo da un semn cand oi auzi de Oana,sa stim si noi ca au ajuns cu bine..si va invidiem nitelSper ca sunt bine kinderii
Hai sanatate!!