Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 4
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman la voi a venit alocatia pe luna asta? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
nu nu
ieri am verificat si nu mi-a intrat nimic
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi da anca, de vreo saptamana! 40 ron ![]() ![]() happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gresesti...42

dar voi sunteti in varsta...noi mai luam un 200 luna asta
ancadragoman spune:
Mie de obicei imi veneau pe 10 ,acum daca luam 42 ron vin mai greu?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
bb_yasmi spune:
upsss scuze 2 ron sunt ai postasului...si nu i-am pus la socoteala....![]()
![]()
si prietenele mele care au avut de luat 800 ron au primit banii de o sapt....de la postas!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

pussi spune:
salutiiiiiii
daca gravideala tine de cafea
si eu vreau cafea de burtoasa de baiat, asa ca Bia vreau sa beau live dupa tine![]()
bb nici nu as mai rezista acasa... chiar astept cu nerabdare sa incep!
si pt. gravidute: vedeti cum faceti cu wc-ul. La Tuste in baie e doar unul si e circ pe el tot timpul. Asa ca ieri la intrebarea ce sa va aduca Mosul?... Eni raspunde "WC"![]()
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Pussi asa simteam si eu inainte sa incep si inca nu-mi pare rau ca am facuto(lucrez deja de un an jumate)![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
iuli-ana spune:
Salutare!
Si eu...sporadic...![]()
Am vazut pozici frumoase...Maria de ANCAD[/b],gingas fulgulet hazliu...
, Eric al ANDREEI,frumusel foc.Ati avut o petrecere reusita,cu multi copilasi...si tort aratos!
BIANCA,felicitari pt flacaiandrul tau,sa fiti sanatosi amandoi!
[b]BB...am vista eu sau spuneai intr-o postare anterioara ca pui poze cu tunsoarea Minei???Ai pus poza si nu am vazut eu???Imi provoci niste amintiri...era vara,eram gravide si ai spus tu pe forum ca ai gatit varza cu carne de purcel...A trebuit sa fac si eu...Acuma ppomenesti de purcelul proaspat si mie imi ploua in gura...Madlenele lui Proust au fost o nimica toata pe langa ce amintiri mi-ai produs tu si cu purcelul si carnatii tai...
Si eu intru in categoria "intretinuta de barbat,dar ma simt bine"...Ei...mai produc si eu niste bani de paine...:-)))
ELLIS,ma bucur ca sunteti bine!
LA multi ani sarbatoritilor!Sa fie sanatosi,norocosi,intelepti si banosi!
iuli-ana spune:
Fetele,nu stiu de ce nu pot schimba semnatura...In fine,am pus niste poze,dezorganizat,la semnatura...Daca ajungeti la "home",avem 3 albume pe acolo...In "1+",pe la sfarsit, ultimele 3 poze sunt mai de ...actualitate...![]()