Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
primim!!!primim!!! frumos colind!

noi asteptam musafirii si apoi pe moshu'
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

mihuta spune:
Eu la ora asta inca cozanacesc. Am intrat scurt sa va uram Craciun fericit ! Sper sa se umple casele de cadouri si bucurie in noaptea sfanta.
Vasari spune:
Craciun fericit tuturor !! 
Noi am avut una din cele mai frumoase sarbatori, Maria a participat de data asta cu adevarat, a fost minunat, parca am retrait Craciunul din copilarie, cand mai credeam inca in Mos.
Mihaela, dar l-ati primit pe Mos si fara cozonaci, nu ? :)) La noi a prestat B o serie de cozonaci. Cu parere de rau spun ca aproape am dat gata unul, a mancat pana si Maria, desi avea temperatura mare.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
gata si la noi pt seara asta. acum au plecat invitatii, merg sa culc buburuza.
a fost ffff frumos!!! a mers imediat la moshu', vroia sa mearga si in locul altor copii...
, i a cantat mosh craciun cu plete dalbe, cadouri a primit multeeeee si a fot minunat!!
pupici
noapte buna!!
happy mom &

mihuta spune:
A venit Mosul ! A gustat din biscuitii cu portocale si ciocolata facuti aseara (Sophia i-a postat cu grija intr-un loc vizibil sa aiba ce gusta mosul in timp ce deasarta tolba) si a lasat cadouri !
Sophia aseara a batut recordul, cred ca s-a culcat la doua, avea un chef de joaca de nestapanit. Cum o duceam in pat incepea "Plec putin. Ma intorc imediat. Mi-e foame chiar acum". Plus o ora s-a jucat cu o carpa mica mica si sprayul de descurcat parul "Sunt ocupata, am treaba, fac curat sa vina Mos Craciun la mine".Stergea cu sarg peretii. Inca vreo jumate de ora s-a ocupat cu aceeasi bucatca de material, si-a pansat piciorul. "M-am lovit,sunt bolnava, mi-a trecut putin".
Eu sunt treaza de la 5, m-am vopsit in onoarea Craciunului si acum savurez o foarte linistita dimineata, casa e curata, miroase a cozonac si sunt cadouri sub pom.
Alina, eu doar am gustat din cozonac ca a durat o vesnicie pana i-am facut, din motive tehnice (de drojdie), Sophia a ciugulit si ea un pic, dar Raul inca nu s-a atins de el, a fost foarte ocupat cu salata beof. Ce sot harnicut ai!
Craciun fericit tuturor!
geo_ionita spune:
Craciun fericit!!!!

Si eu m-am trezit mai devreme, sa pun cadourile sub brad (ca Mosul nu i-a adus decat doua din jucarii, restul am pastrat si pentru dimineata, ca de primim la dublu noi astazi) si sa mai pun pe aici totul la locul lor...Mihuta ce matinala ai fost...si tu ai dormit doar 3 ore azi noapte???
Georgiana, mami de
Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA
eladea2005 spune:
Craciun fericit dragelor!
a ajuns mosul si pe la voi??
sper ca ati primit cadourile mult visate...
distractie placuta oriunde veti emrge!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
12+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Vasari spune:
Gerogiana, la multi ani Biancai !! Sa creasca mare si sa va bucurati de ea.
Mihaela, ne-am amuzat teribil in 3 de ce spune Sophie ! Vad ca tu te-ai trezit la 5, eu la ora aia m-am culcat. :)) Maria a avut o febra foarte ciudata si mare... in timpul impachetarilor si dusului i-a crescut si mai mult temperatura. Am sunat la urgente, de fapt voiam doar un sfat, dar ne-am pricopsit si cu salvarea la usa, nu am rezolvat nimic in plus, doar ni s-a recomandat o radiografie pt ca e suspecta de pneumonie interstitiala. Virala. Ne-a spus ca are plamanii curati (asta se pare ca nu se aude la consult, doar se vede la radiografie), pe cand pediatra noastra ne spusese cu o zi in urma ca are bronsita acuta... Macar au fost ambele de acord ca circula o viroza f urata cu 2 nopti de febra mare care nu prea cedeaza la antitermice. As mai astepta una, dar mi se pare ca nu respira prea bine, asa ca asteptam sa se trezeasca si sa mergem la spital, sa vedem ce parere mai auzim. :( Mi-e tare frica de pneumonie si sunt tentata sa-i facem si radiografia.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
bb_yasmi spune:
oofff Alina prin ce ati trecut!! imi pare tare rau....:( cum se simte Maria acum??
happy mom &