Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 10
ellis spune:
ola!
IULIANA - merci; ai citit prospectul la varilrix? nu merge si la adulti? stiu ca exista vaccin, dar nu stiu sigur care e...
ANCA - nu a zis poezia, a tipat la educatoare:NU nu! si s-a intors cu spatele la ea..![]()
ROXXY - ce frumosi sunteti! pup! cum doarme Matei la masa! si ce scumpa e printesa...parca nici nu-mi mai aduc aminte de vremea cand era Alessia asa micuta! va pup! sa fiti sanatosi!
ancadragoman spune:
Am vazut in poze ca a tipat![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
pussi spune:
sunt grabita, dar trebuie sa ma laud
Ana stie tot alfabetul, adica recunoaste toate literele 

PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi sunt grabita, dar trebuie sa ma laud ![]() ![]() ![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
e na!!!!!!!!
FELICITARI!!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
g24hit spune:
hello
Ramo felicitari, sarcina usoara!
Pussi felicitari pt Ana!
eu vreau sa va urez SARBATORI FERICITE si multe bucurii alaturi de cei dragi !!!!
nu stiu daca voi mai reusi sa intru pt ca plecam in Austria in 25 si am o gramada de pregatit.Iulia ramane acasa cu parintii mei si am asa emotii....inca nu am fost plecata fara ea atatea zile( 9 )si nu stiu cum va reactiona.
g24hit spune:
am vazut si poze frumoase : Maria de Roxxy- ai o dodoloata frumoasa foc,tare diferita de Matei; Alesia de Ellis-tare frumoasa la serbare
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi sunt grabita, dar trebuie sa ma laud ![]() ![]() ![]() PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007Suntem mari DOAMNE AJUTA! ![]() |
uau! bravo!
a mea nu stie vreo litera, ca nu i-am aratat...deloc
dar azi, la mine la serv a cantat "Mos craciun cu plete dalbe" de a incantat auditorul
bb_yasmi spune:
roxxy, sa iti traiasca comorile!!!
cand va citesc pe tine si pe ank imi vine curajul imediat sa mai fac un bb....dar ma aduce sotzu' repede cu picioarele pe pamant....![]()

eni, drum bun sa aveti si un concediu relaxant si plin de distractie!!! sarbatori Fericite!!
bianca, da si eu de abia astept revelu'.....am un chef de distractie..![]()
![]()
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+