unde gasesc un hairstylist bun?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Confashion - Cornel Necula. Este pe langa ,,pasapoarte". Piata Romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza2005
Daca tot s-a deschis subiectul ce saloane recomandati?

foarte multi ani m'am tuns la Dikos (la Mirela, Coca, Iulian). tund ff bine, profi si la vopsit la fel, nu am ce le reprosa... decat poate preturile din ultima perioada si faptul ca daca vreau sa ma tund imi baga la pachet obligatoriu spalat+coafat... ma rog, n'ar fi o tragedie dar nu'mi place ideea.

iar la Abbate da, alea's preturile dar tre' sa prinzi pe cineva care tunde bine. Abbate e mai aproape de mine si d'aia as vrea sa gasesc doua maini dibace acolo. Stefiuta zicea mai in urma de Claudia dar sunt doua saloane pe 13Sept, la care o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clarisss

Citat:
citat din mesajul lui stefiuta

Claudia de la Abatte 13 septembrie, dar ar fi o problema cu programarea, tre' s-o faci mai din timp, e super tipa

Stefi, ma intereseaza si pe mine cineva care tunde bine la Abbate (13Sept) dar sunt doua saloane.
Pe Claudia la care dintre ele o gasesc?

Merci

Clariss n-am mai fost la ea de ceva timp si de tuns nu pot sa ti-o recomand 100%, eu m-am coafat si vopsit la ea mai mult si mi-a facut niste chestii super faine pt evenimente mai deosebite. mai degraba pt tuns ti-l recomand pe Alexandru, are o gramada de diplome si "trofee' pe unde a fost. gabitza nu am cartea lui de vizita sa vad ce scrie, dar inclin sa cred ca este hairstylist.
pe Claudia o gasesti la primul salon din 13 sept, in primul bloc dupa intersectie.
gabitza, poti sa-mi spui si mie dak Florin Iordache mai e la Blondi?

Kill all my demons and my angels might die, too (TW)

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clarisss spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefiuta
Clariss n-am mai fost la ea de ceva timp si de tuns nu pot sa ti-o recomand 100%, eu m-am coafat si vopsit la ea mai mult si mi-a facut niste chestii super faine pt evenimente mai deosebite. mai degraba pt tuns ti-l recomand pe Alexandru, are o gramada de diplome si "trofee' pe unde a fost. gabitza nu am cartea lui de vizita sa vad ce scrie, dar inclin sa cred ca este hairstylist.
pe Claudia o gasesti la primul salon din 13 sept, in primul bloc dupa intersectie.

abbate floreasca mi'e foarte peste mana, tre sa tai tot orasul asta minunat. ok, merci frumos de raspuns, poate o incerc totusi pe Claudia

Mergi la inceput