Va cer ajutorul!

Va cer ajutorul! | Autor: Maria76

Link direct la acest mesaj

Buna. Sunt noua pe acest site si momentan ma lovesc de o problema majora. Sunt insarcinata si nu am nici o posibilitate de a duce sarcina la capat. va rog, pe cele care cititi acest mesaj si sunteti din Bucuresti sa-mi dati si mie adresa unui medic pemtru intreruperea sarcinii.
Va multumesc din suflet.

Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Draga Maria, o sa incep prin a te felicita pentru aceasta sarcina pe care eu sper ca totusi o sa reusesti s-o duci cu bine la capat. Te rog, povesteste-ne ce se intampla cu tine si ce probleme ai, nu am inteles daca imposibilitatea de a pastra sarcina tine de probleme de sanatate sau de alte probleme din afara.
Dar oricare ar fi motivele, iti urez din toata inima sa depasesti toate greutatile cu bine si sa dai viata bebelusului tau.
Iti face aceasta urare o aspiranta la statutul de mama care incearca imposibilul pt a avea un copil.
Ai grija de tine si de comoara ta!
Timpul le aseaza pe toate la locul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rcamelia spune:

Maria,sunt alaturi de tine, daca ai nevoie de ceva, scrie-mi pe adresa de e-mail rcameliasanda@yahoo.com si poate vei reusi sa-ti pastrezi copilul. Ti-am trimis si un mesaj privat mai explicit. Curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Dar oare nu se poate face nimic? Chiar asta este singura solutie?

Crinuta

Mergi la inceput