Cu drag din Mures, de Craciun (23)
Raspunsuri - Pagina 8
anca_27 spune:
Pentru ca e sarbatoare, si pentru ca lumea e linistita, si pentru ca am intalnit, din nou, un Om, trebuie sa impartasesc cu voi ceva interesant.
Pentru serile in care vreti sa fiti doar voi cu voi, pastilele din documentarul `www.youtube.com/user/classicstyle2000#p/u/0/DUMGxyAKIIE" target="_blank">Pune-te pe ganduri!`. Sunt multe, fiecare de cate 5-6-9 minute, insa ... ne pun pe ganduri. Si nu neaparat pentru seri.
Azi am facut un tort cu `pastilele` in surdina, si masa am luat-o, cu I si z, tot ascultandu-l.
Tipul e un prof ce vine de la Buc, sa predea la noi la master, si mi-am ales si lucrarea de disertatie cu el.
Tot ziceam ca inca incerc sa vad sensul masterului asta, uite ca l-am aflat. Tine de dezvoltarea mea personala.
Sper sa va placa si sa contribuie o farama si la dezvoltarea voastra personala. ![]()
Enjoy!
Criss, am facut iar diplomatul tau, gelatina am lucrat-o acum altfel, dupa reteta Oana, sunt curioasa de data asta ce iese.
V-am pupat si-am fugiiiiiiiiit!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Criss75 spune:
Daca va spun ce-am muncit azi....
Dupa ce am fost cu declaratiile, am facut ordine in birou si... m-am uitat la "This is it". Si m-a apucat un
...Mi l-a dat un coleg, sa-l vad in zilele libere dar n-am mai avut rabdare si daca tot l-am avut pe calculator, m-am uitat. Si m-a impresionat...m-a lasat fara cuvinte intr-atat incat nici acasa n-au avut vorbitor cu mine.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
anca_27 spune:
Toata lumea ocupata... deja simt si eu miros de sarmale de la vecini. Ador perioada asta...
Ati vazut noile smile-uri?
Asta-mi place la nebunie:
!
De urat v-am tot urat...
Inca nu s-a inserat
Si din oras n-am plecat
Inca.
Peste vreo 2-3 ore.
S-avem Sarbatori cu ... Sanatate si Iubire!
Mie-mi par suficiente. Daca vreti mai multe, suplimentati urarea.![]()
V-am pupacit pe rand-pe rand, pe boticuri, pe nasucuri, pe zulufi, pe obrajori bucalati!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!
===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)
Criss75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet Craciun Fericit! ![]() Monica-Elizabet Retete in imagini Impresii, pareri, retete |
Multumim Monica. Draguta si atenta ca intotdeauna.
Asemenea iti doresc si tie si familiei tale.
Printisorul meu
Criss75 spune:
Sarbatori fericite tuturor muresencelor!
Printisorul meu
Biancas spune:
Hohoho....primiti cu colindul? ![]()
Mos Craciun cu plete dalbe
A sosit de prin nameti
Si ne`aduce daruri multe
La fetite si baieti!!!
Sarbatori fericite tuturor
.
Ieri am avut program casnic si de plimbare la neamuri la tzara, azi program pe langa casuta cu sotz care munceste
, si maine program de drumetii..mergem la Sebes la neamuri la colindat
.
Poimaine se prevede o
(spa) daca imi conving si sotul 
Sunt libera intre sarbatori, nu merg la servici
. Yes 
V-am 
Criss75 spune:
Pe unde umbla fetele petrecarete? Pe la munte, pe la spa-uri? ![]()
Printisorul meu
brigita spune:
Prin zona
.
Plecarea la munte s-a amanat
, vremea asta....Asha ca:pe la colindat,pe la Stefani.....
O zii superba sa aveti
BRIGITA mami de
TIMEA(13.11.2001) si
ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ...
...
kover spune:
eu cred ca trebuie sa zic"LA MULTI ANI"
,(pe cit de des intru pe forum)[b]monica,criss,bianca,anca,...:saru-mina de urari,si colindatbrigita[/b]:aminati putin,unde vroiati sa mergeti(eu stau prost cu neuronii,la stinceni?)si eu vreau la schi,in februarie vor fi 6 ani de cind am schiat ultima oara,dar ce schiat...
,ne-am dus doi,am venit trei
la noi a trecut Craciunul asa cum imi place mie:in familie,in liniste,si vazindu-mi copiii sanatosi in jurul bradului, bucurosi, fericiti,inima mea doar ca nu sarea d ela locul ei de emotie,bucurie. pe urma au urmat zilele libere cind am fost impreuna, de la micul dejun la urmatorul mic dejun(am dormit toti in camera mare,cu luminitele aprinse-dorinta baietilor).si ama juns la concluzia ca sint:FERICITA.din punct de vedere material:am primit anul acesta un brad perfect(de la o prieten
),am primit si rucsacul dorit(cd-ul incerc la anul)
,copiii: jocuri colective,sotul:o pereche de pantaloni,asa ca atit material cit si spiritual bilantul este favorabil.v-am ametit,va doresc noapte buna
la toata lumeamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html