Cu drag din Mures, de Craciun (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Pentru ca e sarbatoare, si pentru ca lumea e linistita, si pentru ca am intalnit, din nou, un Om, trebuie sa impartasesc cu voi ceva interesant.
Pentru serile in care vreti sa fiti doar voi cu voi, pastilele din documentarul `www.youtube.com/user/classicstyle2000#p/u/0/DUMGxyAKIIE" target="_blank">Pune-te pe ganduri!`. Sunt multe, fiecare de cate 5-6-9 minute, insa ... ne pun pe ganduri. Si nu neaparat pentru seri. Azi am facut un tort cu `pastilele` in surdina, si masa am luat-o, cu I si z, tot ascultandu-l.
Tipul e un prof ce vine de la Buc, sa predea la noi la master, si mi-am ales si lucrarea de disertatie cu el.
Tot ziceam ca inca incerc sa vad sensul masterului asta, uite ca l-am aflat. Tine de dezvoltarea mea personala.
Sper sa va placa si sa contribuie o farama si la dezvoltarea voastra personala.
Enjoy!

Criss, am facut iar diplomatul tau, gelatina am lucrat-o acum altfel, dupa reteta Oana, sunt curioasa de data asta ce iese.
V-am pupat si-am fugiiiiiiiiit!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Daca va spun ce-am muncit azi....
Dupa ce am fost cu declaratiile, am facut ordine in birou si... m-am uitat la "This is it". Si m-a apucat un ...Mi l-a dat un coleg, sa-l vad in zilele libere dar n-am mai avut rabdare si daca tot l-am avut pe calculator, m-am uitat. Si m-a impresionat...m-a lasat fara cuvinte intr-atat incat nici acasa n-au avut vorbitor cu mine.

Criss si Alex (11.05.2003)

Printisorul meu

EMMA, printesa primaverii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Toata lumea ocupata... deja simt si eu miros de sarmale de la vecini. Ador perioada asta... Ati vazut noile smile-uri? Asta-mi place la nebunie:!

De urat v-am tot urat...
Inca nu s-a inserat
Si din oras n-am plecat
Inca. Peste vreo 2-3 ore.

S-avem Sarbatori cu ... Sanatate si Iubire! Mie-mi par suficiente. Daca vreti mai multe, suplimentati urarea.

V-am pupacit pe rand-pe rand, pe boticuri, pe nasucuri, pe zulufi, pe obrajori bucalati!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

===================
"Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume."(Mahatma Ghandi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Craciun Fericit!

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

Craciun Fericit!

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Multumim Monica. Draguta si atenta ca intotdeauna.
Asemenea iti doresc si tie si familiei tale.

Printisorul meu

Mergi la inceput

Sarbatori fericite tuturor muresencelor!

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Hohoho....primiti cu colindul?

Mos Craciun cu plete dalbe
A sosit de prin nameti
Si ne`aduce daruri multe
La fetite si baieti!!!

Sarbatori fericite tuturor .
Ieri am avut program casnic si de plimbare la neamuri la tzara, azi program pe langa casuta cu sotz care munceste , si maine program de drumetii..mergem la Sebes la neamuri la colindat .
Poimaine se prevede o (spa) daca imi conving si sotul
Sunt libera intre sarbatori, nu merg la servici. Yes

V-am

Mergi la inceput

Pe unde umbla fetele petrecarete? Pe la munte, pe la spa-uri?

Printisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brigita spune:

Prin zona.
Plecarea la munte s-a amanat, vremea asta....Asha ca:pe la colindat,pe la Stefani.....
O zii superba sa aveti

BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
poze din concediu ... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

eu cred ca trebuie sa zic"LA MULTI ANI",(pe cit de des intru pe forum)[b]monica,criss,bianca,anca,...:saru-mina de urari,si colindatbrigita[/b]:aminati putin,unde vroiati sa mergeti(eu stau prost cu neuronii,la stinceni?)si eu vreau la schi,in februarie vor fi 6 ani de cind am schiat ultima oara,dar ce schiat...,ne-am dus doi,am venit treila noi a trecut Craciunul asa cum imi place mie:in familie,in liniste,si vazindu-mi copiii sanatosi in jurul bradului, bucurosi, fericiti,inima mea doar ca nu sarea d ela locul ei de emotie,bucurie. pe urma au urmat zilele libere cind am fost impreuna, de la micul dejun la urmatorul mic dejun(am dormit toti in camera mare,cu luminitele aprinse-dorinta baietilor).si ama juns la concluzia ca sint:FERICITA.din punct de vedere material:am primit anul acesta un brad perfect(de la o prieten ),am primit si rucsacul dorit(cd-ul incerc la anul),copiii: jocuri colective,sotul:o pereche de pantaloni,asa ca atit material cit si spiritual bilantul este favorabil.v-am ametit,va doresc noapte bunala toata lumeamamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html

Mergi la inceput