Aspirante optimiste >20 (436)
Raspunsuri - Pagina 10
cos_minutza spune:
Buna dimineata!!!
Va ofer un ceiut cald sa va incalziti un pic!!!E un frig la noi si o zapada de mama mama,de aseara viscoleste...
Ukume iubito multumesc frumos
Sper sa aflu cat mai curand cauza si sa vina si
mic odata(cea ca va doresc la toate
)
Nikolici mai ai putina rabdare asteapta macar pana in ziua in care ar trebuie sa vina urati.Stiu cum e sa fi dezamagita daca nu se pozitiveaza testul
Ceva simptome ai?Ce face micuta?Ii place zapada?ati reusit sa cumparati saniuta(nu mai ratin daca ai luat sau nu
)?
Anne'Mary vad ca ti-a raspuns Happy la intrebari.pe prima pg gasesti mai multe informatii
Happy multi 
Cred ca zi mergem la sanius
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
happymum spune:
cosmi distractie placuta la sanius... hihi... o sa vii acasa rosie ca focul in obraji... sa pregatesti si de un vin fiert dupa sanius. 
Blog
nikolici spune:
cosmi am cumparat sania si nu-i place deloc in zapada...mai sta si ciudat in ea cu capul in sus.Mai incercam in 20 min inca o data, sa-l chinui pe tati daca acum e prins la mijloc
.
Ieri am fost la piata sa cumparam de ale gurii cu saniutza si K a inceput sa planga de a trebuit luat in bratze, a adormit asa si noi am carat cumparaturile in saniutza, dar din cauza nametilor mai sareau cartofii , ceapa...si altele
...tare ne-am mai chinuit cu una bucata copil adormit plus sanie incarcata...in 30 min am ajuns epuizati acasa.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
sorinake spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici cosmi am cumparat sania si nu-i place deloc in zapada...mai sta si ciudat in ea cu capul in sus.Mai incercam in 20 min inca o data, sa-l chinui pe tati daca acum e prins la mijloc Ieri am fost la piata sa cumparam de ale gurii cu saniutza si K a inceput sa planga de a trebuit luat in bratze, a adormit asa si noi am carat cumparaturile in saniutza, dar din cauza nametilor mai sareau cartofii , ceapa...si altele Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
happymum spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorinake
http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |

Blog
Katy82 spune:
Bine ai venit Bebelu 86! Sa scri repede cateva mesaje ca sa treci de moderare si sa-ti vedem in timp util mesajele. Eu am avut nunta tot anul acesta pe 16 mai. Imi pare rau pt ce ai patit. Pana la urma ce ti-au zis, e bebe acolo sau nu mai e! Eu zic ca daca te-a durut atat de tare a fost o sarcina care s-a eliminat. Sarcina fiind foarte mica ii cred si pe doc. ca nu-si pot da seama foarte bine ce e in burtica noastra. Sa le dea Dumnezeu luminarea mintii si sa ne raspunda corect la problemele noastre. Eu ma tot plang de discomfort in partea stanga dar doc. imi spun ca e totul ok
. Nu stiu ce sa mai zic, din ian imi caut alt doc.
Joy imi pare rau pt Z1. 

toate fetele, spor la treaba zilele astea si aveti grija la ghetus!
http://lt1f.lilypie.com/zwwOp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
bebelu86 spune:
a fost sarcina dar s-a eliminat singura pt k nu se prinsese.
nu sufar prea mult. pe mine ma supara rau medicii din Ro care nu prea isi dau interesul si pun niste diagnostice si dau tramatemente fara sa stie sigur ce ai. iar atunci imi doream sa nu ajung la operatie k mi-a zis din start k voi ramane fara o trompa si de asta imi era cel mai frica.
acum sunt bine. astept sa raman iar gravi, dar se pare ca intarzie sa apara. Dar nu e timpul pierdut.
toate fetele
bebelu86 spune:
katy82 cel mai bine du-te la mai multi doctori si vezi ce iti zic.
nu sta asa poate sa fie o raceala de la vremea asta rece.
si eu mari dureri in prima zi a CM dar cu o pastila de ketonal imi trece si nu mai am probl dupa.dar asa sunt eu ca si mama are acceasi probl. singura solutie care mi-au dat-o toti au fost anticonceptionalele dar ar insemna sa nu mai raman gravida.
am luat vreo 2 ani si a fost bine dar cum le-am intrerupt m-au luat iar durerile. asa k indur, nu am ce sa fac
cos_minutza spune:
Nikolici v-a ,facut-o' micuta acum![]()

Sorinake super tare 

Happy din pacate nu ne-am mai dus la sanius din motive de ger,nu a mai vrut sa mearga prieteni asa ca nu ne-am dus nici noi

Katy medici astia

Bebelu86 bine ai venit
Cam in acceasi situatie sunt si eu numai ca nu am fost insarcinata.Imi pare tare rau de cele intaplate

cos_minutza spune:
Vai ce
sunt:
Multi ani traiasca,multi ani traiasca la multi ani.....
Draga noastra ELENA iti urez un sincer si un calduros LA MULTI ANI.Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara sin un bebe sanatos si mancacios care sa va intregeasca minunata voastra familie.

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/