Leoaicele DC *(47)*-La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 3
catutza spune:
neatza
Annie , eu fac toata mancarea in ajun, nu fac nimic pana atunci pentru ca vreau sa fie toate proaspete in ziua de Craciun. Tu ce faci bun?
leoaicele dragi
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Eu azi si maine lucrez intens la lucru. Miercuri sper sa pot chiuli, vin cu Giulia la servici si atunci voi presta sper ceva. In Ajun sarmalele si baigli cu mac !
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
Annie80 spune:
neata
cata, am facut fursecuri, ca astea sunt mai bune dupa 2-3 zile
eu nu pot si nici nu vreau sa ma aglomerez intro zi sa le fac pe toate, plus curatenia finala, si cel mai nasol e ca stau prost la capitolul oale, cratti si ulcele
so , mai am de facut o praji cu creme de lamaie copt foi+ crema, cozonacul care imi ia aproape o zi, salata de boeuf, ciorbita , care u stiu de care, pregatit friptura pt 25,sarmalele de fiert + ordinea prin casa, care o urasc....o gramada de praf
Pup u all, sa aveti spor la ce v-ati propus azi!
katty spune:
Hello si de la mine...
Se simte in aer aroma Craciunului ... si la voi?
Eu sunt acasa, astazi am zi de facut piftie si curat in casa, nu e cine stie ce de facut, caci e destul de curat, dar trebuie sa fie luna! Tot azi, daca imi ajunge timpul o sa fac si niste fursecuri cu scortisoara si fulgi de ovaz! Maine facem si bradul, noi il facem in ajun de ajun, si-l tinem pana dupa anul nou!
Aseara am facut carnatii...sunt acum intinsi la rece in mansarda...sper sa fi iesit bunuti!
Ledi, ti-am vazut puiul, v-am vazut si pe voi...sper sa fiti la fel de fericiti si in continuare cum sunteti in poze! Frumos si apetisant tort, la fel si bucatele de pe masa!
Gabi, frumoasa pisicuta ta, ca si motanelul, de altfel!!! Felicitari si tie pentru creatii!
Annie, pentru tine am descoperit un emoticon nou in lista DC...cand il vei folosi? , stiu ca vara esti addicted? Ce vaccin e mmr-ul??? Si mie mi-e dor de Adriana, sper sa intre curand sa ne delecteze cu creatiile ei culinare!!!
Catutza, v-am admirat si pe voi la sanius, noi n-am iesit inca, nici nu mai avem sanie, dar si copilul de-abia a venit de duminica acasa! Om vedea!
Aurrora, cum mai e la Piatra? Tot asa frumos? Ce zice delfinasul de atata zapada, cred ca ii place la nebunie, nu?
Daria, pupici si voua!
toate Leoaicele dragi si sper sa aveti sarbatori minunate!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
catutza spune:
neatza
Annie , ia baga doamna reteta de fursecuri sa ma inspir si eu Spor la pregatiri
Katty , mmmm ce bunatati faci si tu sa faci poze sa va mai vedem si noi. Spor la bucatarit si la tine si vreau si eu reteta de biscuiti cu scortisoara, eu sunt mare amatoare de fursecuri/biscuiti si mereu caut retete noi
Adriana , unde esti??? am mare nevoie de o reteta, am vazut la tine niste fursecuri in doua culori, am gasit ceva retete prin reviste sau pe net dar vroiam ceva testat de cineva cunoscut...
maine fac fursecuri si inca nu ma pot fotari de care, cred ca voi face fursecuri cu ciocolata si fursecuri in doua culori dar sa vad...
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Noi am prestat aseara tarziu turta dulce - alias fursecareli cu miere, aia de`s moi cand ii scoti, se`ntepenesc a doua zi si`s buni a 3-a zi
Catutza, e o reteta mega-usoara, Giulia s-a distrat copios cu formele si le-a asezat in tavi cu mare maiestrie
Reteta: 1 kg faina, 6 oo, 250 g miere, 500 g zahar, 250 g unt/Rama, 1 lingurita bicarbonat, vanilie, scortisoara, cuisoare , se framanta, se intind foi, se decupeza, se coc.
-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
katty spune:
Catutza, voiam sa fac o reteta de fursecuri din revista Click pentru femei, dar acum voi face fursecurile puse de Daria, caci sunt testate deja! Multumesc, Daria!
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
szivarvany spune:
Sa stiti ca retta e de la bunica mea din Bistrita si e mai veche de 70 de ani caci si ea, la randul e o avea de la bunica.
Sa nu va speriati ca pe a doua zi sunt tari ca piatra, eu i am pus intr-o punga mare, pun diseara poze; si pe maine ar trebui sa fie comestibile. Giulia asearta a fost multumita de munca ei, aevarul e ca a fost harnicuta foc
Vedeti fetele care iesiti ca in hipermarketuri sunt creioane de decor DrOetcker, evident, in Oradea NU sunt
-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
katty spune:
Uitati siproductia noastra de carnati!!!
_
varsta lui Andrei