Leoaicele DC *(47)*-La multi ani 2010!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Va doresc un an nou plin de impliniri sa va de Dumnezeu multa sanatate intelepciune si putin fericire in fiecare zi alaturi de cei dragi!

La Multi ani 2010!

Un an nou mai bud dect cel care a trecut.

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

La multi ani, multa sanatate si fie ca anul 2010 sa fie mai bun si plin de realizari! Numai bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

LA MULTI ANI!!! o noua zi, un nou an
cum ati petrecut?

eu am alta durere de cap... noi, singurei, acasica cu vreo 15 minute inainte de anul nou, asa imi venea sa plang si nu stiu de ce...eu am stat pana pe la 2 si ceva ca sa sarbatoresc si anul nou la voi...macar la tv sa vad o artificie, ca aici..liniste si pace

LA multi ani celor care sarbatoresc pe Vasile!

tata era, offf :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata Cine vrea cafea ???
Eu cu Giuli am urmarit artificii pe la 12 din balcon, apoi am continuat sa facem puzzle si la 1 am picat - eu - lata. Giulia nu ... ea abia pe la 2 a spus sa sting tv-ul

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna,
La multi ani!sanatosi si banosi!

Noi am petrecut (toti patru)Bodo a cerut sa-i fac patul la ora 23 si a adormit...Isabella a adormit a bia la 1,30(cand m-am imbrac in camasa de noapte).A fost tare incantata a urmarit artficiile si incercasa le "prinda" cu mainile pe fereastra.

La ora 8 deja Bodo se plictisise singur(cred..) si mi-a dat trezirea...apoi lui Isabella si lui Dan

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani tuturor.Un an mai bun ca precedentul,mai imbelsugat,cu multe,multe bucurii si impliniri.

David s-a trezit de la artificii,dar a adormit la loc foarte repede.

Eu imi voi incepe anul cu niste vizite,ba la drita mea,ca nu se mai poate,ba la ecografie(pt san,am descoperit aseara un nodul si nu stiam ce ma tot inteapa si doare in partea stanga,eu credeam ca inima..),apoi cu David,la analize,control..din astea.

La noi a fost ok,a venit cineva pe la noi,am mancat si baut un suc..au plecat si am ramas singurei.Am privit artificifiile din tot orasul,ca nu degeaba stam la etajul 9..apoi s-a trezit David si a privit si el artificiile cu noi,mai vesel,mai contrariat,mai marait,mai somnoros,il incercau cam multe stari :))..nu stia nici el ce-s alea:)),dupa care l-am culcat si am butonat la telecomanda incercand sa gasesc ceva frumos la tv:)))

O zi minunata va doresc.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Dodo, Ledi,

Ledi, vad ca nu te dai batuta nu vrei sa ramai in urma mea la belele macar sa facem haz de necaz
Cum merge cu inhalatorul, ca uit mereu sa te intreb Pumnii stransi pt voi amandoi sa aveti rezultate foarte bune la analize si investigatii

-------
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilia80 spune:

Am intrat in noul an. Sper ca tot ce a fost mai trist si mai greu, mai urat si mai grav, a ramas deja in urma. Sper ca o data cu ciocnirea paharelor de sampanie, v-ati inarmat cu mult optimism, cu multa speranta, voie buna, bucurie si credinta. Daca le vom avea pe toate astea, sunt sigura ca anul care a venit va fi un an bun, plin de sanatate, de noroc, iubire, succes si bunastare. Un an plin de fericire! Asa sa il avem cu totii! La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

La multi ani! Bine v-am regasit in 2010!

noi am fost la nasi, am stat pana la ora 2 cand ne-am retras acasa.
Acum pot scrie aici ca a aflat toata familia Il vor opera luni deoarece mai devreme nu se poate, abia atunci ajung placutele/tijele (nu stiu exact ce sunt). E foarte greu, trebuie sa stea cineva la el 24h din 24h acum mai merge deoarece soacra e acasa, viitoarea cumnata e acasa dar apoi cand incep si ele munca nu stiu cum se vor imparti, spitalul e si departe de casa, in cursul saptamanii faci aproape o ora pana acolo, e treaba de durata luni de zile chiar am inceput anul cu vesti de kko , am o stare ciudata, nu vreau sa vad pe nimeni langa mine, nu vreau pe nimeni la mine in vizita, ma inteapa inima si-mi vine sa plang de necaz

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Catutza, cine va fi operat ?

-------
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput