Leoaicele DC *(47)*-La multi ani 2010!
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Subscriu, un an de kkt si anul nou ma prinde cu nshpe datorii
Eu nu ma omor cu bucatareala ca n-am nicio tragere de inima
Dodolina, sper sa-ti treaca durerile, e crunt
Dany, ce-ti face puiul ???
Catutza, si mie-mi plac puzzleurile
Adriana, spor la treburi
Ledi, pe unde sti ???
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN
si
DAVID
catutza spune:
Daria , daaa si mie imi place sa fac puzzle si am zis ca o sa-mi fac cadou unul mare de 500 sau 1000 de pise ca sa-mi fac placerea.
Katty , ca stiu ca si voi sunteti mari amatori de puzzle, tu ce faci cu ele apoi? ai pus vreunul in rama? Stiu ca tu spuneai ca iei o panza ceva de la magazin si pe ea il faci.
sincer pe mine ma supara copila mea ca dupa ce fac un puzzle cea mai mare placere a ei este sa il strice
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Annie80 spune:
an de doi lei .. de la anu jur sa ma doara si pe mine in cot, si sa numai pun la suflet... sper sa si reusesc
o sa fiu prima care trece in '10 ,
eu am probleme cu netu nush ce are ...ca de tot e anul cacauai , am pus niste poze pe picasa, dar nu mai reusesc sa ma logez, sa iau linku..... incarca si incarca.... si
eu maine fac... ordine, si parca la diplomat tre sa fac ceva, nush ce si trebuie tinut o noapte la rece
Dany, cum eStefy?
Cata, bia ta si stricatul.... perfect normal, CLau e ok, numai impuscaturi...si eu m-am dat la PSP-ul lui....un joc cu masini , curse...o nebuneala
Daria, te sustin in a avea un an mai bun
Dodo, ai grija cu maseaua, sa nu te prinda anul cu dureri
eu sunt cu... mos craciuneii dupa mine.... de la craciun...cu dureri cu tot...
Daria , scumpa, e cald acuma afara, placut , dar seara, noaptea e .....rece pt mine.... (17-20 de grade noaptea) ziua cam 25
ma uit ce scriu si ma minunez....si eu cat de anormala pot fii, cred ca nu mai am mult
katty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catutza Katty , ca stiu ca si voi sunteti mari amatori de puzzle, tu ce faci cu ele apoi? ai pus vreunul in rama? Stiu ca tu spuneai ca iei o panza ceva de la magazin si pe ea il faci. |
Buna, n-am mai scris nimic, dar am intrat intr-o pasa in care nu prea am chef de nimic...si care probabil va dura pana maine, cand voi incepe pregatirile pentru revelion...zic si eu!
Catutza, noi deocamdata le avem lipite piesele de un carton rezistent, intr-adevar le vom inrama, nu ne-am grabit sa o facem, poate dupa ce ne schimbam casa si o sa avem si unde sa le punem pe perete in camera lui Andrei sau pe un hol ceva!
Cat despre panza, da exista un material ca un fetru de palarie, genul ala, care se intinde si pe ala construiesti puzzle-ul, cand te-ai plictisit, se roluieste pe un suport gonflabil care vine odata cu bucata de panza, iar piesele raman pe locul pe care le-ai montat fara sa fuga, pana cand dezroluiesti toata treaba si reiei munca acolo de unde ai ramas...sper ca m-am facut inteleasa! Toata chestia asta se numeste "puzzle roll", sau "roll your puzze", se gaseste la carreforu/cora, la raioanele cu puzzle-uri. Noi facem puzzle-uri de 500, inca n-am trecut la 1000, dar avem deja unul cumparat cu Monet!
Aaa... si nu te necaji ca vrea sa le strice...e mica, asta e distractia ei, ce aveti de facut in loc s-o luati de la capat?
Daria, sa stii ca mi-as dori si eu un revelion in care sa mananc doar cartofi prajiti, dar nu e o solutie, caci al meu copil nu-i sufera, sa n-auda, nu stiu de ce, nu e normal!
Imi pare rau ca ramai fara dentista, si eu as face la fel daca ar pleca doctorita mea, asa am fost si eu distrusa cand a plecat croitoreasa mea, nu mi-am mai cusut nimic de-atunci!
Annie si eu fac rulada de carne/muschi de porc cu legume! Ca prajitura fac tiramisu, dar care sa mearga si la copii, adica nu cu oua crude... M-ai distrat cu ultimul post, nu cred ca te-ai distrat si tu...dar esti tare haioasa! Adica asta: "ma uit ce scriu si ma minunez....si eu cat de anormala pot fii, cred ca nu mai am mult..." , hai ca mai e putin si vine si 2010-le!
Catutza, ai gasit aripoaie de curcan? Cand faci piftia? Azi sau maine?
Anca, sa stii ca si eu am baut cate-o cafea pe zi, insarcinata fiind, doctorita mi-a zis sa nu fac excese, 2-3-4!
Dodolina, sanatate multa la pitici cu "nasuci" infundati! Si tie, sa-ti treaca durerea de masea!
Adriana-mama,, tu pregatesti bucate acolo pentru un batalion sau doar pentru familia ta? M-ai zapacit cu toate bunataturile insirate ...spor la lucru, cred ca nu mai dormi pana in seara de revelion, acusica ma duc sa vad si pozele trimise in contul comun!
Pup si eu toate felinele!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
katty spune:
Adi, mi-a placut mult momentul de la serbare, m-a emotionat cantecelul cu clopotelul ding-ding-dong, cantat de Catalina! Foarte frumos! Nu mai zic de produsele de la bazar, toate aratau de magazine de lux, cu ce ai facut ursuletii? ai avut forme?
balerina dragalasa, am vazut ca a primit foarte multe cadouri!!!
_
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
adi69 spune:
Katy,ala a fost Mos Neculaie,cu dulciuri.
Mos Craciun a fost saracut anul acesta..
Ursuletii sant tare dragalasi,ptr la anul vreau sa-mi fac si mie sa pun in pom,anul asta n-am mai apucat,si daca gasesc niste cutiute dragute ,sa-i pot da cadouri..
Am forme -matrite ptr ei.,apoi ii pictez cu colorant alimentar.
Cat despre bunatati,sant multe dar cate putin din fiecare.asa-mi place mie sa fac,diversificat sa nu ma plictisesc cumva..:)) si sant ptr petrecere,mi-am chemat fratii,cumnatii,parintii,nepotii,vom fi pe putin 15 persoane.
Oricum,atractia serii va fi gratarul(numai sa nu ploua!!),cu vin fiert la lemn de fag(ca mi-au ramas o multime de capete de la scari si balustrade:)))si salata de sfecla rosie cu hrean..maaama ce iute am putut s-o fac,se mananca cu bobita.:))
catutza spune:
Katty , am gasit puzzle roll la noriel dar costa foarte mult pentru bugetul meu actual asa ca ma las pagubasa
Adriana , tu ai maini de aur si rabdare infinita am admirat si salivat la pozele tale, nu vii si in Bucuresti sa vinzi la targ? am admirat si balerina/cantareata mica si mai mi-a placut mult si poza cu voi doua
am fost la auchan, am facut ultimele cumparaturi pe anul asta, de maine ma apuc de mancare....
Bucatareala
Annie80 spune:
Neata
Adi, superb, si delicios pe la tine, Si catalina o superba
Aici pozici de la craciun
si de aici mai incolo niste poze mai noi cu noi
Sami spuneti daca aveti probleme cu vazutul
pup u all, o zi faina si cu spor
Catutza, ce faci azi bun?
restul ?
katty spune:
Hello,
Annie, foarte frumoase si vesele pozele tale, am putut sa le vad in ambele linkuri!
Mi-a placut poza cu pisicul ascuns/refugiat sub brad!!! Tare haioasa!
Te-am prins savurand ciocolata la greu!!
Catutza, am vazut rollpuzzle cu 40 si ceva de lei la carrefour, nu stiu daca ti se pare mult sau putin, noi am dat cand l-am luat acum 1 an vre-o 55 de lei tot din carrefour!
Noi in noaptea de Revelion mergem la mama pana la urma, aseara ne-au invitat niste prieteni la ei dar noi vrem anul asta ceva linistit si intim, acasa sau la mama e la fel de frumos!
Am luat artificii, de la ea e o panorama incredibila (sta la etj.9)unde poti vedea si auzi mii de artificii in jur, parc, mall etc.De gatit nu gatesc prea multe, aperitive normale, as vrea sa fac o rulada din muschi de porc cu legume la cuptor, fac si un tiramisu, o placinta cu branza si ravase, restul (adica salata boeuf) face mama, si cam atat, nu ma omor, ca deja am mancat prea multe in perioada precedenta! Cred ca partea asta am mai scris-o ieri...
Astazi sunt acasa! Ieri a fost ultima zi de lucru pe anul acesta!
Intre timp am terminat si o parte din treburi...am pregatit branza pentru placinta cu ravase, am pregatit ravasele frumusele, cu fundita, am fost de am luat comanda de frisca de la cofetarie pentru tiramisu ca nu vreau sa pun hulala ca in reteta, si nici n-am chef sa stau sa bat frisca, am pus la dezghetat muschiuletul de porc pentru rulada de carne pentru maine si, in rest...ma lupt cu o durere de cap de toata frumusetea! Am baut 2 nessuri, am luat antinevralgic, mai trebuie un masaj, o sa-l rog pe Andrei sa-mi faca, ca face bine!
Pupici, sper ca data viitoare cand intru sa nu ma mai doara capul!
!!!!
_
varsta lui Andrei
catutza spune:
Annie , ce frumoase sunt pozele mi-a placut picica ascunsa sub brad, Claudiu vesel si jucaus si de tine ca arati super bine ! si am salivat la cocolata
Katty , la noriel din auchan aveau rollpuzzle la 70 si ecva de lei si la 130 si ceva de lei deci muuult rau!
Petrecere frumoasa la mama ta maine, e placut sa petreci sarbatorile in familie si relaxant Sa faci pozici la placinte sa vad si eu cum arata si vreau si eu reteta de tiramisu (eu am incercat o singura data dar mi s-a taiat crema asa ca am facut o crema la plic...)
eu azi am facut ciorba de perisoare de vita si acum am piftia la foc, am facut curat si cam atat pe ziua de azi.
maine fac salata de ciuperci cu maioneza si usturoi, salata de ton cu porumb, krem a la krem si negresa
Bucatareala