Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Multumesc de raspuns...
Imi place tare saculetul de iarna pt Ema...de unde l-ai luat? As vrea si eu ceva asemanator....e tare dulce.

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

eu l-am luat din vienna, sh, la 25 euro. nou era cam scump (80). la noi am vazut la kika, raionul de bebe, dar la 300 si ceva lei...

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

cum gasesti sh in viena? eu mereu cand am fost in afara ma gandeam sa intru intr-un sh sa vad diferenta dar niciodata nu am gasit...

29+ ....10 kile IURIA-NATALIA ...sau Iuria-Maria?...sau..voi ce ziceti?
AMR....13 de zile pana la urmatorul eco

www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.dogarel, frumos saculetul Emei si ai facut o buna afacere in Austria.

Cris.mario, ce dragut ca mai aveti inca zapada si se pot juca in voie copii. Ce mi-ar placea si mie.

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata burtici .. Desi am ajuns la munca la 11 jumate abia acum am terminat de citit .. si asta asa ca am citit mai pe "diagonala".
In leg cu parintii .. Eu abia acum dupa ce m-am maritat mi-am dat seama ce parinti am .. Sunt extraordinari ii iubesc din tot sufletul meu si nu m-au dezamagit. Sunt trup si suflet pt noi (pt toti 3 - eu sotul si bebe din burtica) .. M-au ajutat fff mult atat material cat si cu vb bune .. mereu. Eu am noroc ca sunt din bucuresti si sunt aproximativ langa voi ... Socrii .. Cam complicat .. Soacramea a plecat saraca in Italia sa munceasca .. pt noi .. Ooof mi-e mila de ea de multe ori ca se sacrifica .. sa ne fie noua bine .. cateodata ma invinovatesc .. ca de .. din cauza noastra .. Iar socramiu .. ce pot sa zic .. pe langa faptul ca la cununie a venit cu o manca in fund si cu una pe un amarat de buchet de flori rebegit .. dupa 3 zile ne-a sunat sa ne ceara si bani .. ca el e amarat si numai are nici de tigari i-am dat ce sa facem .. e tatal lui nu?? .. (parintii lui sunt divortati de vreo 10 ani. Tasu nu a prea fost langa el multi ani) ..
In fine .. Eu as vrea sa vb de lucruri mult mai frumoase .. Este o luna superba in care nu trebuie sa vb decat de braduti zapada si miros de portocale si scortisoara ...
Asa ca fetelor capul sus .. Mergem mai departe !!! Eu am invatat sa zambesc mereu chiar si atunci cand simt ca numai am scapare .. cand simt ca totul e terminat .. Ma uit la burtica mea care face valuri-valuri .. Si stiu ca totul va fi bine .. Vom trece peste toate .. Nu ne va lasa Dumnezeu asa !! Ca doar de aia ne-a dat in perioada asta cel mai de pret cadou

31+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Merge si la mine
Ms Arwen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui arwen92

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Io am intrebat si eu o data d anu mi-a rsp nimeni
cum se modifica tipul scrisului la semnatura?
Arwen, spune-mi tu ca tu parca ai altfel....

lorex-sincer,eu am scris semnatura ca si cum as fi raspuns la subiect,si am facut-o dupa placul inimii...apoi am dat copy si paste in profil la semnatura...ai inteles???

acum si eu cu prbl de aseara:nu mi-a raspuns nimini legat de cursurile alea...cat costa si cat dureaza???se pot tine si seara dupa ora19?va rog

arwen9229+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

www.flickr.com/photos/arwen92/" target="_blank"> avem si noi cateva pozici

Arwen, cursurile incep de la ora 17:30, insa intotdeauna mai intarzie cate cineva, deci daca incep la 18:00 tot e bine!

Cel de ingrijire a copilului si masuri de prim ajutor a costat 100 RON pentru o pers. Pentru doua pers (adica mama+tata) e mai putin de 200 RON, dar nu stiu cat exact ca eu am fost singura. Tati din pacate sa vrea si nu poate sa isi ia atatea zile libere...

Ratusca 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

am pus inca doua poze la semnatura cu vitzelushul, cand e uscat si frumooooooosssssssssssssss foc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poze
Bea 35+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Chiar ca e frumos Valer .

Cris_mario, mai primesti un copil la tine in curte?

Danyelana, suna interesant supa de dovleac...

Si eu trebuie sa fac ceva de mancare, dar intai si intai curat in bucatarie.

Am bagat si la spalat, sper sa nu fie vreo sarbatoare.

Arwen, eu (si sotul) am facut cursul de puericultura, dar nu a durat decat o zi si nu la fundatia unde ai zis tu, asa ca nu stiu cu ce sa te ajut.

Cris.dogarel, cred ca sotul care a asistat nevasta la nastere merita din plin cele 15 zile libere de la stat. Si asta e o poveste horror, dar la fel cu final foarte fericit.

35+

AMR 5 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

citat din mesajul lui arwen92

fetele care au facut sotii cursurile de puericultura la Fundatia"Angel Appeal",am si eu o intrebare la voi...cat ati platit si cat au durat...sotul nu prea are foarte mult timp la dispozitie...au un program anume?acum este tarziu sa se apuce???va rog sa-mi spuneti ca il vreau si eu acasa 15zile...va multumesc mult

Buna.
Noi astazi incheiem cursul, care a costat 350 ron/cuplu sau 250 ron/pers.
Ieri ne-a dat adeverinta, cu care vom merge la medicul de fam. care va completa atestatul de absolvire a cursului de puericultura.
Noua ne-a placut foarte mult....cu toate ca am si citit, dar am avut parte de pareri avizate....poti pune multe intrebari....aseara am facut practica pe o papusa....am schimbat pampersul, i-am facut baita, etc
Cursul Nr 1 - EVOLUTIA SARCINII SI PREGATIREA PENTRU NASTERE
Cursul Nr 2 - NASTEREA SI LAUZIA IMEDIATA
Cursul Nr 3 - INGRIJIREA NOU-NASCUTULUI IN PRIMELE SAPTAMANI
Cursul Nr 4 - DREPTURI SI FACILITATI PENTRU MAMA SI COPIL
Cursurile se tin intr-o vila care se afla la biserica Delea Veche (langa 'la mama")
Sper ca informatiile sa iti fie utile.

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

lorex, gasesti adrese de magazine sh in austria pe site, flohmarkt punct at (e un site despre targuri, dar are si magazinele second hand `din orasele mari; la fata locului te poti uita in drumul tau dupa "tauschal center", parca asa ceva..

Cris, 34+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Bea, e tare frumos vitelushul Valer. Sa va traiasca.

Al3csa, te admir ca esti asa pozitiva. Sa ramai mereu asa.

Cristies, supa de dovleac se face usor si e tare buna (asta daca iti plac mancarurile putin dulci). Aici se face destul de des.

Pupici

Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna ziua si de la noi!

Astazi suntem acasa in varful patului pentru ca nu ne simtim deloc grozav, cred ca am un inceput de raceala. Azi dimineata am vomat, ma doare in gat si sunt ametita. Si, cel mai rau, am contractii foarte dese (nedureroase deocamdata).

Am ajuns totusi la service pentru constatarea avariei la masina si acolo surpriza: nu le mergeau calculatoarele, deci nu puteau sa deschida dosare de dauna, astfel ca trebuia sa mai fac un drum pana la ei! Din fericire am stabilit cu inspectorul de daune sa imi trimita pe mail scanat documentul cu nr de dosar si saracu' mi-a trimis deja, deci macar de asta am scapat.

Ce ma ingrijoreaza cel mai tare este ca m-a atentionat ca sa nu mai umblu cu farul spart pt ca oricand poate intra apa/zapada si sa faca scurt la intregul circuit electric cu posibilitatea sa ia foc masina!!! Asa ca maine o depun in parcare la firma si ma fac pieton pana s-o milostivi cineva sa o repare. Daca nu, asta e... am mai trait si fara masina.

Ratusca 33+

Mergi la inceput