Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010(79)
Raspunsuri - Pagina 18
maria11maria spune:
cristies - buna logica... adica daca il/o inveti de la inceput cu cele pentru piele sensibila, cand o aparea, doamne fereste vreo problema, nu mai ai de unde sa mai gasesti si mai bio... si eu am luat crema cu oxid de zinc de la mustela si bepanthene. si ulei. le folosesc pe astea la inceput si pe parcurs, o sa vad eu cu ce se intelege.
danyelana spune:
Cristies, ce de aventuri azi in bucatarie.
Suna bine supica ta. 

Ma duc si eu la somnic.
Noapte buna. 

Acum
34+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danasor spune:
Lorex si eu am simtit niste miscari ciudate, care parca nu ar fi sughituri, sunt mult mai rapide.
Azi am fost foarte curajoasa 

. Am coborat Buciumul cu masina ( fetele din Iasi stiu
) e un deal cu multe curbe si destul de abrupt la intrarea in Iasi dinspre Vaslui. Am avut programare la dr. Desi sotul mi-a sugerat sa o reprogramez sa ma duca el, eu tocmai imi facusem toaleta si nu voiam sa pierd lucrul acesta
.
Voua nu va este greu acum cu toaleta dansei?

In Iasi bataie de joc, nu am vazut nici un utilaj pe strazi, jale mare!!!
Am primit si kit-ul pt celule stem de la CMU desi nu prea sunt convinsa, dar asta e....daca as sti ca banii pe care ii dam pe acest lucru ar folosi la ceva, la cercetare, la un progres, dar ma doare sa vad ca unii se imbogatesc, ma rog...
la dr. e ok, col inchis, atat mi-a spus de la control pe masa, si ne vedem pe 4 ianuarie. Din data de 4 ianuarie trecem de perioada critica, adica putem sa scoatem puiutul afara oricand, ideal ar fi sa-l tinem cat mai mult.
La tratament continuam cu 1 Fe, 3 No-spaForte si 2 Utrogeston.
Am mintit dr cu nerusinare

, i-am spus ca am venit cu taxi
, ca m-a si luat la intrebari de cum am intrat in cabinet
.
va mai citesc si revin ![]()

34+ 
danasor spune:
Barbatii astia se comporta ca niste copii
, si la mine cand suntem certati vine si pupa burtica ca acolo e si a lui si nu am ce comenta
, si sincer imi cam trece desi nu prea as lasa sa se vada
34+ 
danasor spune:
Fetelor stiu ca sunteti mari gospodine
, dar lasati usor cu treburile; in perioada asta sunt cele mai multe nasteri inainte de termen, calcati si voi doar strictul necesar;
Am stat la discutie cu dr. mea, o scumpa, si am intrebat-o ce e cu tratamentul de mentinere pe care mi-l da, daca nu am nici o problema anume, si mi-a zis ca in ziua de azi putine sarcini mai sunt duse la termen fara sustinere, cauza cea mare fiind stresul, asa ca daca nepasarea s-ar putea cumpara cred ca ar fi cel mai bun leac la gravide, in plus e si "bio"![]()
34+ 
decenuela spune:
si eu sunt in schimbul 3 ca de..am adormit pe la 8 juma..la primul calup de publicitate.
n-am mai scris nik azi...nu stiu de ce...desi am stat mai mult in pat si tot v-am citit.
am trimis si io un sms la dr meu sa-mi dea un beep cand poate sa vb...si cred ca maine tre sa fiu nesimtita si sa-l sun...
lucia te inteleg perfect...exact asa am patit si io ultima data cand dr meu nu era si m-a consultat altcineva.2 mil..in 5 min...fara sa aflu mare lucru decat sa ma bage in sperieti.
azi fiind cuminte...nu m-a durut nik..desi am senzatia ca ba s-a lasat burta...ba ca am scurgeri..cred ca in orice kk vad o prb.
io acu ma bucur pt orice zi castigata...k zic ca tot e prea devreme.
34+
LUCA
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danasor Fetelor stiu ca sunteti mari gospodine , dar lasati usor cu treburile; in perioada asta sunt cele mai multe nasteri inainte de termen, calcati si voi doar strictul necesar; Am stat la discutie cu dr. mea, o scumpa, si am intrebat-o ce e cu tratamentul de mentinere pe care mi-l da, daca nu am nici o problema anume, si mi-a zis ca in ziua de azi putine sarcini mai sunt duse la termen fara sustinere, cauza cea mare fiind stresul, asa ca daca nepasarea s-ar putea cumpara cred ca ar fi cel mai bun leac la gravide, in plus e si "bio" 34+ ![]() ai perfecta dreptate in ceea ce spui....ete si tu trecand peste fetele care au avut prb de mai demult...de pe la 30 sapt maj sunt ingrijorate..iau tratament etc...si de pe la 36 se cam grabesc sa iasa afara bb. suntem niste dispertate...sa mergem si la munca, si la cumparaturi, sa facem si tot ceea ce trebuie in casa....toate astea= stres si nu e ok deloc. |
34+
LUCA
plateea spune:
buna dimi, fetelor! sunteti pregatite sa facem precum fluturasii?
va dau repede cafeaua aia yummy, yummy, si un ceiuc pt cele racite (asa ca mine) (am aflat intre timp ca nu e nici bacterian, nici fungic, deci... am gacut o "mica" gripa. de care, nu ma intrebati, ca nu fusei sa fac testul
), si ca sa fiu in ton cu frumoasa vreme de afara, va poftesc la un pandispan moale si pufos, cu visine dulci si aromate, si glazura din nuca de cocos, asa, de asorte cu zapada de afara.
nu am apucat sa citesc din urma, ca plec de dimineata, in principal la epilat fifi... 

si la inca cateva, si recuperez cand ajung pe acasa.
gataaaa... de acum, aici sunt in fiecare zi, pana la inceputul lui ianuarie. asa ca... puteti fugi, dar nu va puteti ascunde...

34+ cu 
decenuela spune:
neatza burtici....
palteea ms de cofe.....iar ne omori acu de dimi cu bunatati...

.....ai grija cu gripa
34+
LUCA