Gradinita 206 din Aviatiei

Gradinita 206 din Aviatiei | Autor: Mihaelutat

Link direct la acest mesaj

Va rog daca puteti sa imi dati ceva detalii despre gradinita nr.206 din cartierul Aviatiei.
Ne-am mutat de curnd in zona si va trebui sa il mut pe Alex la o gradinita in zona. Am gasit relativ aproape gradinita 206, cu program scurt, de stat. Deocamdata nu am putut sa vorbesc cu directoare ca sunt deja in vacanta dar as dori niste referinte daca are cineva.
Multumesc
Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna,
baiatul meu cel mare a invatat 3 ani acolo, pana anul trecut.
Este o gradinita mica, are doar doua grupe, la parter este grupa mica si mijlocie, iar la etaj grupa mare si pregatitoare. Cat a mers Tudor acolo, noi am fost multumiti; desi sunt practic cate doua grupe comasate intr-una, au fost bine supravegheati si s-a lucrat foarte bine cu ei. Acum e in clasa I si cei mai buni din clasa provin de la gradinita lui.
Mie mi-a placut ca nu erau foarte multi in grupa, nu veneau niciodata mai mult de 20 de copii.
Nu pot sa-ti spun nimic despre educatoare ptr ca intre timp s-au schimbat, cele cu care a invatat Tudor au iesit la pensie.
Daca mai ai alte intrebari, iti raspund cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Multumesc mult pentru raspuns.
Acum astept sa inceapa gradinita sa vad daca il primeste. Sper ca da ca altfel suntem foarte departe de vechea gradi.
Primesc vreo gustare la gradi? ca Alex nu manaca dimineata si sa nu moara de foame.
La cat incepe programul si cand trebuie sa il iau?
Inca o data multumesc de raspuns.
Mihaela

Mergi la inceput

Programul se desfasoara intre orele 8-12; doamnele si ingrijitoarea oricum stau pana la 13, asa ca nu e o problema daca nu ajungi chiar la timp.
Gustare nu primesc de la gradi, ii dai tu si o mananca pe la 9,30-10. Mai au si cornul cu laptele care li se pun in ghiozdan daca nu le mananca acolo.

Mai este o gradinita de stat cu program lung langa biserica, poti incerca si acolo, dar aveau deja locurile completate din martie aprilie anul trecut, cand am incercat eu sa-l inscriu pe baiatul mai mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Multumesc mult.
Cea de langa biserica nu e cea pentru hipoacuzici? mai este alta?
Mihaela

Mergi la inceput

Da, mai e una in aceasi cladire, infiintata acum 2-3 ani parca.

Mergi la inceput