BIOGENESIS FERTLITY CENTER (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui sarrah

eu am fost trista azi dim de la 6 la 8 am plans pe furis...Bebelusul meu ar fi trebuit sa implineasca astazi 5 ani !

dar...vreau si incerc cat pot de mult sa fiu optimista si sa nu mai fiu trista...

pe 24 e ziua cea mare ! marele cadou de sub bradut va fi testul pozitiv !!!

Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

NEATZA FETELOR!!!
VA POFTESC LA CAFELUTA

http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-danutza_04.htmlVreau si eu sa fiu
Oare cand vei veni ?

Dana
De Revelion voi avea bebic in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Multumim pt cafea!
Eu sunt la servici......avem sedinta de sf an.............
Sarrah, Noname sa dea Du,mnezeu sa veniti pe 24 cu vestea cea mai asteptata!
Intepaturile sunt semn bun, asa ca stati cuminti la caldurica si cresteti bebelusii in burtica.
Parca mi se intampla mie asa simt, va doresc din tot sufletul cele mai rosii liniute, doua cate doua si un beta hcg cu valoarea cea mai mare!

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna seara fetelor,ce mai faceti???
Sunteti bine,cum va simtiti?
Haideti ca mai aveti putin si o sa vina Mosul la voi cu beta mare
Va pupik pe toate si aveti grija de voi,sa stati la caldurica.
Pe mine zilele astea m-a durut spatele si am avut o stare cam naspa,dar sper sa treaca mai repede.Am inteles ca durerea asta provine de la marirea uterului,asa sa fie oare???

+7
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

buna fetele! v-am descopeRit de curand si de azi dimineata am citit capitolele vs. imi faceti sa fac si eu Fiv cu dr D. care ar fi primii pasi pe care ar tb sa-i fac? am toate analizele facute luna trecuta in vederea fiv-ului in alta parte, dar acolo e mult prea scump,iar aici ma incanta amabilitatea despre care vorbiti plus profesionalismul.
despre mine pe scurt:eu fara pb, pana la o laparo unde s-a desc endo incipienta, pt care am facut trat. sotul sta foarte prost cu, adica de la 0 a ajuns prin tratament pe la 1 milion si ceva . am facut FIV+ICSI la Giulesti, obtinut 2 embrioni calitate f buna, dar nu si sarcina, vreo 3 inseminari nereusite... si cam asta e.spuneti-mi va rog, cat de repede as putea sa intru in cursa pentru FIV la dr D.? CUM SA FAC SA MA PROGRAMEZ CAT MAI REPEDE ? si Doamne ajuta sa auzim de cat mai multi !
sarrah, !re regasesc aici, candva ne-am intersectat la usa lui T.
ARD DE NERABDARE SA NE DAI MAREA VESTE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

csana - bine ai venit, sa pleci gravi de aici !
suna la clinica si cere sa vorbesti cu dna Laura. eu cred ca vei reusi sa stabilesti o intalnire cu dr D in ianuarie. succes !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

sarrah , sunt bine, nu am avut nici o problema dupa interventie, totul a decurs normal . Acum vreau sa-mi pregatesc analizele necesare doar ca nu m-am hotarat unde sa le fac. Vroiam sa fac luna asta si HSG dar mi-a fost frica deoarece nu trecuse decat 4 zile de la punctie.
Fetelor,ma bucur pt voi si astept cu sufletul la gura rezultatele

Mergi la inceput

bitza -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

sarrah, am sunat si mi-au spus ca la sfarsitul lui ianuarie va veni dr D. si ma vor suna sa ma programeze. o intrebare, daca am facuta laparoscopie anul asta mai are rost sa fac HSG?

Mergi la inceput

roxana - cred ca da ! eu aveam si hsg si hsc si laparo si m-a pus sa repet hsg si hsc. mult succes !

Mergi la inceput