BIOGENESIS FERTLITY CENTER (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

dana m-ai pus in incurcatura retrag felicitarile?
eu oricum sper sa fie bine.

28 Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Irina - orice gand bun si venit din sufet ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Fetelor,la multi ani tuturora si multi bebei.
Catalina sa fiu sincera eu ma hotarasem pentru FIV la Gynera, dar dupa ce am urmarit toate discutiile voastre cred ca o sa fac o programare de consultatie si la Biogenesis. Te-am interpelat pe tine, pt. ca ai fost initiatoarea si cred ca poti sa ma ajuti pe mine si poate pe alte fete daca au inceput cumva sa se faca dosarele pt. FIV-urile de la buget,iar in caz afirmativ in ce consta un dosar, ce pasi trebuie urmati, daca Biogenesis sau alte clinici accepta astfel de dosare, eu am incercat sa ajung la CAS prin cunostinte evident si mi-au zis ca deocamdata nu au primit nimic in sensus acesta. Imi e teama ca pana ma dezmeticesc eu sa nu fie lista deja completa.
Eu ma ingrozesc cand aud de FIV 4 sau 5, pt. ca sincer eu nu-mi permit decat 1,unul din banii strinsi si poate un al doilea daca o mai plati si statul 2000 E la care mai completam din ce-am putea. te rog sunt superdisperata sa fac dosarul mai ales ca sotul a fost trimis in CFS, iar eu sunt bugetara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

aurelia - bine ai venit si sedere cat mai scurta. Din pacate nu te pot ajuta cu informatii concrete. Nici o clinica nu accepta in acest moment dosare pt fiv gratuit si nici nu ar avea cum din moment ce nu exista cadru legal, buget, metodologie.....
Eu personal nu sunt convinsa ca acest lucru se va intampla in lunile imediat urmatoare...
La rugamintea mai multor fete chiar azi am sunat la clinica sa ma interesez. Din pacate raspunsul dansilor a fost acelasi. Deocamdata nu se stie nimic.

Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia33 spune:

Catalina multumesc mult. Mi-e teama ca se va intampla ca si in facultate, se anuntau bursele in strainatate azi si a doua zi se terminau inscrierile. Asa si cu dosarele astea. oricum eu inainte de a ma hotara pe o clinica anume pt.FIV o sa mai "dau un picior" cum ar veni, si pe la alte clinici, la Biogenesis si cred ca si la MNL la dl dr Ron-El. Nu avem sanse deocamdata nici 10%,- cf.dr.urolog Damian- sotul avind cand Oligoastnospermie extrema, cand azoospermie. Nici la punctie urologul nu ne garanteaza ca gaseste ceva.
Fetelor va rag daca la vreuna din voi exista aceeasi situatie spuneti-mi va rog ce medicamente sa-i mai dau sotului. A luat branca, spermotrend si acum o sa ia Multi maca si un tratament naturist pe care eu l-am aflat din alt capitol. De asemenea daca vreuna din voi a reusit cu punctie si ICSI anuntati va rog ca sa mai dati curaj si altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Aurelia33, mai multe informatii pt situatia voastra si tratamente complementare, gasesti la subiectul de azoo: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=143058&whichpage=19
Multa bafta, oricum, indiferent de clinica spre care va veti indrepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Ce faceti fetelor?
Dana cum mai e situatia?Ce face bebe?
Catalina ce faci?
Eu de luni incep serviciul, saptamana asta mi-am facut de cap, am colindat magazine, sunt reduceri.......
Noname ce face inimioara (ininioare?)?

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna seara fetelor
Sa stiti ca pe mine m-au invadat starile de greata si de vre-o doua dimineti chiar si vars...asta este tot ma plangeam eu ca nu am nici un fel de simptom...Acum fac analize de sange,urina si secretie,iar pe 18 trebuie sa fac analiza acea pt sindrom Down.Luni am fost la eco si ne-am vazut iarasi puiutul...nu va spun cat de emotionati eram,apoi i-am auzit si inimioara...ce sa mai este un sentiment unic pe care nu poti sa-l descrii in cuvinte si de care va doresc sa aveti toate parte de el cat de curand.
Va pupik si va doresc mult succes!!!

+10
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Coco - ete p'aci prin zona....mai citesc, mai ma minunez....
Tu? Facusi programare?

pysy - tu pe la noi nu mai treci? Gata ne-ai dat reject?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Nu facu programare inca, prin martie cred.

Tu cand mai faci?

http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png

Mergi la inceput