BIOGENESIS FERTLITY CENTER (10)
Raspunsuri - Pagina 13
catalina2307 spune:
Aici mi-s. Zi grea. Am plecat la munte si am facut din Comarnic pana in Predeal mai mult decat Bucuresti - Comarnic.A ajuns sa ma oboseasca cumplit drumul asta.
Am oprit in Sinaia sa iau branza de Sibiu si kk-aciosu ala mi-a dat alta branza decat cea pe care am gustat-o. O gramada de draci .
Coco - da de ce esti trista fata draga? Esti tanara, sanatoasa, ok....nu ai un pui. Inca. Dar tb sa fii optimista si increzatoare. O sa vina si vremea ta. Promit io.
noname - cresti? Ca tu o sa cresti vazand cu ochiu. Liber.
mirela - tin pumnii maine. Optimista , da?!
Coco , elly_me - daca imi dati voie o parere.....mergeti si vedeti cu ochii vostri. Conteaza daca voua va place medicul , daca va inspira incredere, daca simtiti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Obiectivism nu cred ca puteti avea nici din partea unei persoane care a reusit , nici din partea unei persoane care nu a reusit. Voi sunteti cele care trebuie sa alegeti.
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
noname spune:
Buna fetelor!!!
Astazi, Ziua 15 de la Et beta este 1786. Cum vi se pare?
GRAVIDUTA CU ACTE IN REGULA.
ACUM ASTEPAM SA VEDEM CATI SUNT 2 SAU 3 :D
4+
Arianna_M spune:
Cu siguranta 3
apropo.....nu sunt ginecolog......dar imi pot da cu parerea....sau cum era bancul ala....
Viitoare
taty_ana spune:
fetele va doresc un An Nou fericit plin de voinici si sanatosi
noname sa ai grija de bebei(eu zic ca-s doi)
catalina, distractie placuta la munte
fetele si La multi ani!
18+
catalina2307 spune:
Acelasi lucru va doresc si eu. Un an nou fericit, plin de bucurii si impliniri. 2010 sa vina cu bebeii mult asteptati si doriti iar fiecare dintre noi sa isi gaseasca implinirea.
La multi ani, dragelor!
Catalina
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">salvati o viata alina donescu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170
ingeras26a spune:
Noname, cu siguranta 2-3, daaa :) felicitari inca o data!
La Multi Ani, fetelor, sa fim toate sanatoase si multe liniutze (doua la fiecare) la anul!
Ingeras, mami de Maya
In curand vom fi 2 in 1...din nou..si va fi bine!
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
noname spune:
Am intrat sa va spun si eu sa aveti un an nou plin de fericire, impliniri si sa dea bunul Dumnezeu sa avem anul viitor pe vremea asta toate bebici.
LA MULTI ANI!!!
Ingeras, ai PM de la mine
GRAVIDUTA CU ACTE IN REGULA.
ACUM ASTEPAM SA VEDEM CATI SUNT 2 SAU 3 :D
4+
pysypisi spune:
Asa cum artificiile lumineaza cerul si sampania umple paharele,asa sa va fie luminata viata si plina de impliniri,sanatate,fericire si multi bebei sanatosi si frumosiLA MULTI ANI!!!
+8
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
goldi spune:
La multi ani cu sanatate, Domnul sa va dea de toate, un strop de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc !
Sa fiti iubite si fericite !
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza