Albinutze de Mai-Iunie 2009(49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

hello si de la noi!

dupa 2 zile de numai san acum facem iar supica de legume

ssbrya, eu sunt "veche" in ale iritatiei caci Maya a avut slava domnului: de la eritem la dermatita si tot asa; a trecut cu: ceai de galbenele si musetel si crema de la Mustela "pour change", data pe toata putzica bine bine
badriana, ai incercat muzilagiu si smecta?

multumim de vot si de aprecieri si de urari

dam o felie de pizza si tort ca astazi am facut 7 luni

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]***www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=2176" target="_blank"> acordati-ne un vot va rugam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ce fac albinutele, bondareii si mamicile lor? Buna dimineata si de la noi.
Azi noapte a fost mai bine, s-a trezit numai de doua ori, o data la 2 si o data la 7. Pana a adormit a fost mai greu, s-a trezit de vreo 2 ori in intervalul 21-23.
La multi ani sarbatoritilor nostri de astazi. Sa cresteti mari si sanatosi!

Am trecut prin diferite discutii, insa acum as vrea sa discutam despre un alt subiect, care va deveni de actualitate in curand, deoarece copilasii nostri cresc. Cum securizam zona in care stau bebelusii? In curand cei mai multi dintre ei vor pleca in Expeditii patrupede si riscurile de accidentare cresc, cu atat mai mult cu cat nu putem fi cu ochii pe ei fara oprire.
Sa va sdpun ce facem noi. In jurul ei sunt jucarii adecvate varstei. Moi, colorate, cu diferite texturi, fara margini patratoase, totul rotund. Jucariile rebecai sunt tinute la distanta (papusile, caluztii de rigoare, plusurile cu par si alte figurine tari). O sa punem niste dopuri pe la prize, o sa securizam colturile meselor, vom pune opritor la usi.

Aaa, si grija la mancare... Sara a avut prima manevra Heimlich aseara, s-a inecat bine de tot cu o bucatica de biscuite data in mana...

Pupam bebelusii bolnaviori... revin ca macane domnisoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Eu am fost prinsa in ceva treburi si mai greu pe aici! De la inceputul saptamanii umblu sa fac actele la masina! A mers sotul si l-au expediat rapid vorbindu-i si urat! Cica trebuie sa fie titularul de contract, adica eu! Si uite asa am umblat prin zapada si vremea asta "superba"! Nu mai spun ca autobuzele circula foarte greu! Noroc ca a venit sora mea la mine! Mi s-a scarbit cu sistemul birocratic!
Apoi pe 15, cand Matei a facut 7 luni ia iesit primul dintisor! A inceput sa silabiseasca mai mult ba-ba si altele bebelusesti!
David a iesit aseara cu matusica si s-a tavalit in nameti!
Sotul e racit, tuseste, febra! A racit de incapatanat ce e! La vremea asta si-a luat blugi subtirei, fara nimic pe sub, un hanorac imblanit, fara fular, uneori fara caciula ca doar are gluga! I-am zis cxa daca raceste nu ma uit la el, dar uite ca nu m-am indurat si la 6 i-am dat pastile, ceai! Plus ca toata noaptea m-a tusit, iar David s-a foit, trezit, plans! E si el putin prins, cu muci si tuse!

Aseara a iesit sotul cu covoarele prin zapada! Cam asta e! Maine avem serbare la serviciu si Bogdan nu poate sa ne duca cu masina ca e la munca! Asa ca va trebui sa merg la autobuz! Sper sa nu fie geros pe la 12!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Asa ....

Am fost afara, ne-am intors, le-am dat sa manance si i-am bagat la somn. Diseara avem petrecere, o aniversare de un anisor si trebuie sa fim in forma!

Despre securizare .... cu Tudor nu am avut probleme cu prizele deloc. Nu a fost tentat de ele, iar cand l-am vazut totusi explorand prin zona i-am spus ca acolo nu e voie ca e periculos si culmea este ca asa a ramas ... nici acum nu are idei de bagat in priza sau alte chestii. Avem totusi in casa dopuri dintr-alea speciale.
La colturi nu am pus niciodata nimic am fost cu ochii pe el si tot asa ... ii spuneam "ai grija" si nu am avut accidente.
Sertarele si usile de pe la dulapuri si birouri le-am avut lipite cu scoci pentru ca am intrebat alte mamici si mi-au spus ca nu sunt chiar eficiente. Decat sa dau o gramada de bani si sa nu fie bune asa a fost cel mai comod. Nu mi-au ramas semne pe mobila!
Sa vedem cum o sa fie Bianca si o sa am grija la momentul potrivit.

Sanatate bolnaviorilor si mici si mari!

Alynta imi place ca ai zis ca a racit sotul caa a plecat dezbracat dar daca a racit omu' cand a batut covoarele? Sanatate!

Vazut Denis la zapada!
pentru cumintelul Rares!

Sa il ajutam pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Alynta, sanatate sotului! Imi pare rau ca ati avut probleme cu birocratia, dar... cam asa este la noi in tara.
Gabi, petrecere faina diseara. Nici cu Rebeca nu am avut probleme la prize, insa am avut dopuri, just in case ca o apuca curiozitatea vreodata. Si asa va fi si acum. sa vedem ce "poama" este sara, Rebecutza a fost tare linistita, nu am avut probleme si curiozitati periculoase.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Gaby...............era pocnit cu 2 zile inainte!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Mc .....Ioana!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

lavinia cu cea mai mare placere
flobaby eu stau inca in dr taberei pentru ca l-am convins pe sot sa vina el din Berceni
laurraa buna pizza multumim
ioana cred ca am sa-ti urmez exemplul in ceea ce priveste securizarea. micutza innecacioasa sa nu se mai repete...cred ca ai tras o sperietura....stiu cum e
alynta dintisorul piticului...la cat mai multi nedurerosi
gabi ieri i-a placut la zapada si era foarte interesat de albul imaculat...astazi in schimb a adormit bustean exact cand am iesit afara motiv pt care am intrat repede in casa sa doarma si el mai bine in patutul din dotare

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Beca, bun subiectul. Noi am pus dopuri la prize de cand a fost Sergiu bebe, si asa au ramas. In sufragerie avem masuta ovala si in rest am fost cu ochii pe el, dar a fost foarte cuminte. Cu el nu am avut probleme deloc, i-am explicat ca nu e voie si nu a facut. Nici nu s-a catarat, nici nu a tras lucrurile jos, nici nu a umblat la prize. Nu a spart niciodata nimic. Nu a trebuit sa ascundem prea tare solutiile de curatenie si detergentii fiindca stia ca nu are voie si nu l-au interesat. DAR, sunt foarte convinsa ca cu acest bebe nu va mai fi la fel:) Deja se vede ca are alta fire, e foarte curios, trage fata de masa cu totul daca il tii langa masa, iti fura din mana orice(mai ales mancarea), baga absolut tot in gura. De aceea, presimt ca vom avea ceva batai de cap cu el. Mai ales ca Sergiu are o groaza de jucarii mici, va trebui sa fim foarte atenti. Am vazut chiar recent protectie pentru coltul mobilei, pe un site.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Salutare!
Repede pe fuga ca doarme pitica si vreau sa si mai calc cate ceva pana se trezeste.
Se pare ca vinovati pentru maraiala fiica-mi sunt caninii...nu au iesit inca dar e umflata gingia ,dr a zis ca nu mai dureaza mult si daca o vad f agitata sa-i dau o doza de nurofen ca astia sunt f durerosi.
Am facut si noi vaccinul,cam cu "peripetii" ca facuse dr comanda si nu mai venea,am stat o ora la ea,l-am facut doar pe ala care il avea,am imbracat-o si cand am iesit pe usa a venit nenea cu vaccinul,inapoi ,iar dezbracarea etc.Si noi tot la categoria pana suntem,7200g si vreo 68 cm.
Vazut chinezoi frumos de Clody,botosul mic de Daniellala zapada si adormit in nasuc,pe Phillipla serbare si pe Nicholas cu freza lui de-mi vine sa-l pap.Apropo,Andreea,am si eu o curiozitate...cum se desfasoara serbarea la voi?Tot in stilul alor noastre cu poezii ,cantece?A venit Mosu'?
Am vazut si pe bebe Mihnea de Narcisica,pe grasuna de Maya de Lauraa cu ochisorii ei superbi....o minunatie de bebei.
Iertare daca am uitat pe cineva dar am vazut toate pozele.
Beca,distractie placuta la cai.Ma bucur ca a dormit Sara un pic mai bn si imi pare rau pt aplicarea manevrei.Si mie mi-e groaza de inecat.
Alynta,sanatate multa.Tot in capul tau se sparg toate,asa suntem noi femeile.
Interesat subiect ,sunt cu ochii pe voisa imi dati idei.
Ies ca vreau sa calc dar inainte vreau sa urez
La multi ,multi ani fericiti alaturi de minunile ei ,Ramonei!!!!Sa fii fericita si sa ai parte de tot binele din lume.La multi ani!Asteptam sa intri sa ne cinstesti!
La multe lunite sarbatoritilor de azi si special penrtu bebeStefania de Yioanna.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput