Albinute si bondari de mar-apr '07 (132)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

La multi ani! sarbatoritilor de astazi.

CARMENFR- nu stiu ce sfat sa-i dau verisoarei tale. Poate incerca sa-i dea un sirop de calmare (la noi mergea oarecum Calma Baby- nu face minuni insa iar ceva mai tare nu am incercat) si eventual sa-i faca un examen pentru viermisori ca asita dau "foiala"noaptea ca sa spun asa. Si le doresc la amandoi multa sanatate iar mamicii putere si rabdare. trebuie sa-i fie f greu mai ales ca e singura.

IOANARADU- gata s-a rezolvat destul de ok problema cu masina. Sotul s-a intors la timp sa-l sarbatorim. Nu e Ion dar e ziua lui. Maria m-a ajutat sa-i fac un tort cu fructe de padure. A fost asa incantata....

LORADIN- e gradinita 272 sau 273? Ca am o profesoara de info la gradinita 273 e pe prelungirea Ghencea. Daca totusi e vb de gradinita 272 cum ai scris nu am cu ce sa te ajut. Eventual sa intreb la gradinita 210 ce se stie de 272. legat de toalete.... Din pacate asa este la multe gradinite. Si la 197 unde merge Maria sunt wc-uri normale cu reductor. Maria e f micuta acum si nu ajunge sa se urce singura, plus ca pune mana pe reductor... Se spala ea apoi dar cat de bine? Pana la urma nu prea am ce face. Veti rade dar in primele 2 saptamani stergeam pe furis colacul unde stiu ca face Maria (e un reductor cu elefant care-i place ei)cu spirt. Dar pana la ruma nu-i putem feri tot timpul. Stiu ca o ajuta educatoarea sa se urce pe wc. Mi-a spus si Maria si educatoarea. Nu s-a scapat niciodata pe ea. Si nici nu a luat vreo boala, multumesc lui Dumnezeu.
CADOURI/ATENTII- cred ca difera mult de la o pers la alta si sunt in functie de situatie. In primul rand se va cotiza la greu pt cadouri de Craciun (voi ati scapat) si de 8 Martie. Desi lucrez la gradinita unde este Maria in prima zi la gradi le-am dus flori si niste bomboane mai deosebite educatoarelor si directoarei iar ingrijitoarelor (sunt 2 sau 3 )cafea si bomboane mai pamantene. De ce am facut-o? pai cam la fel ca si tine stiu exact ce presupune pt o educatoare/ingrijitoare o zi la gradinita si vroiam sa le arat ca le respect pentru ce fac si ca sper intr-o colaborare cat mai buna plus ca Maria era mult mai mica decat restul copilasilor de la grupa mica. Nu pot trece cu vederea acest lucru. Mi-au facut un favor imens primind-o.

Eu una sunt multumita in proportie de 95% de gradinita. O problema o reprezinta unde dintre ingrijitoare care e f severa (cu toti nu numai cu Maria iar eu ca o mama protectoare as vrea sa o protejeze pe Maria bla, bla... exagerez). Intr-o zi Maria avarsat laptele si nu a mai primit altceva. Era lapte cu nesquik deci nu stiu dc l-ar fi baut dar totusi.... E bine intr-un fel ca nu i-a mai dat alta cana ca asa va avea si ea mai multa grija dar ma si deranjeaza ca a ramas nemancata pana la pranz.Asta este. Dna respectiva e doar la grupa numai 1 data la 2 saptamani si am gasit deja solutia. Dc Maria nu mananca in diminetile respective o iau sa manance la mine la curs (asta cand sunt la ea in gradinita adica martea si miercurea). O alta nemultumire- toaletele si ultima si cea mai importanta- DISTANTA. dar chiar si asa eu nu o voi da la gradinita de langa mine. Sunt 40 de copii in grupa vs 20 dincoace.

KITTY- imi pare nespus de rau pt bunica ta si pentru tine ca treci prin atatea. Multa sanatate si ei si voua si putere.

SIUTA- sa va traiasca finuta, sa creasca mare si sanatoasa. Astept si eu parerile despre gradinita 241. unde este exact? E Pestisorul auriu, aia dinspre Cara/IOR?Poate o trimit si eu pe Maria de la anul. Dar sa nu fie 35-40 de copii in grupa ca nu merita. Mai bine o mai plimb asa. Noi am luat chiar in calcul sa ne mutam in Militari. Sotul lucreaza pe autostrada Buc- Pitesti, eu in Militari si Drumul Taberii...

STEFIMIC- ma bucur ca sunteti bine. Multa sanatate si sarcina cat mai usoara pana la capat. va urma o perioada mai grea pentru voi dar si cand va veti obisnui si cu bebelusul veti fi cea mai frumoasa familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

La multi ani Ioanelor, Ionilor si tuturor sarbatoritilor stup si din familiile voastre!!!

La multi ani pe 2010, sa aveti un an plin de multumiri sufletesti

eu sunt pe fuga, dar sp[er ca zilele astea sa reusesc sa intru sa va povestesc despre mandrulitza mea pe care o aduc maine acasa

Ma bucur ca ati inceput(reinceput) discutiile despre gradinite. Si eu vreau sa o inscriu pe Maya pentru la toamna, nu am prea multe alternative, la noi in oras fiind o singura gradinita/camin cu program prelungit (a doua este in constructie, s-atr putea ca pana la toamna sa fie gata).

pup stupup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Ela!!!
Sa ai parte de sanatate, impliniri si bucurii!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani ELA!!! sa fii sanatoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata!

La multi ani Ela !

Va multumim frumos de urari si de sfaturi.

Siuta, gradi 241 e Pestisorul de Aur, o gradinita care desi e de stat, are site Arata bine, ce sa zic...intra si tu la ei sa vezi prezentarea...
Sa-ti traiasca finuta!
Teodora Maria voiam s-o botezam si noi pe dra noastra(un pic pe dos decat finuta si Maria Tzunei ), dar nasii au inceput sa comenteze, ca trebuie copilul si sa poarte si-un nume dat de nasi...Asa ca am ales sa-i punem Ioana dupa fata nasilor, Oana.Si legat de treaba asta, sun ieri pe nasa Teodorei, ii urez LMA pt fiica-sa...sa va spun ca nu si-a amintit ca era si ziua Teodorei? Desi am spus ca mergem la ai mei, sa-i sarbatorim, ca le-am facut tort(i-am dat niste indicii)...Ma rog...trecem peste...

Kitty, sanatate multa bunicii...pacat ca trebuie sa treceti prin atatea cu sist asta sanitar...gata, no comment, ca ma iau pandaliile.

Imi pare bine ca ti-a placut dedicatia.

Stefimic 33 sapt! Mai aveti un picut! Invredniceste-te si trimite si tu ceva poze, sa mai vedem si noi burtica...Ai vazut ce poze dragute ne trimitea Rein de Craciunul 2008, burtica in brad...
Hai, un pic de rabdare, ca nu mai e mult. Cum vei naste?Ceza sau normal?

Dana bine ai revenit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

next

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Sa ne traiesti Ela 1000 de ani fara reparatii !!!!!!!!LA MULTI ANI !

Am tot incercat sa vb cu cei din jurul meu de ce ma arde mai tare...problema serviciului.Am completat si eu un CV si m-am speriat cand am aplicat .Sunt cate 500 de aplicatii pe un job? Ce sanse mai am eu? Nu mai sunt nici tinerica.....nu sunt nici o frumusete......Pe zi ce trece ma simt tot mai vinovata.Am sa fiu sincera cu voi si am sa va explic ce s-a intamplat.In prima faza v-am spus ca firma e spre faliment.Nu v-am mintit insa am denaturat un pic realitatea ,jenata fiind de situatie. Acum m-am hotarat sa va spun tot.Cu siguranta ma veti judeca pentru ca si eu o fac zilnic.Nu regret decizia ci faptul ca nu am fost desteapta sa mai am un pic de rabdare.Si acum hai la spovedanie...

LA sf anului trecut am anuntat ca intentionez sa ma reintorc la servici (constienta fiind ca indemnizatia ma va ajuta doar sa-mi platesc ratele) Faptul ca Tudor nu a vrut sa suga si sunt obligata ca la 4 zile sa dau cate 45 ron pe lapte m-a determinat sa iau aceasta decizie.Toate bune si frumoase...s-au bucurat.....se anunta sedinta.....

Rezolv cu gradinita Anei...nu se anunta nimic tulburel...si ma duc la sedinta..

In timpul sedintei suntem anuntati ca se vor micsora salariile...ca nu va fi nimeni dat afara..bla blaa bla.

Spre finalul sedintei un coleg anunta ca cedeaza salariul lui(are bani venea doar sa-l invat eu conta)celor care au copii.Nu am de lucru si glumeata cum ma stiau de altfel zic" ce te faci ca eu am doi" Raspunsul sefului a fost cel care m-a determinat sa fac ce am facut" cand o sa faci copiii cu mine atunci sa ridici pretentii"

Nu am cuvinte sa va spun cum m-am simtit: umilita,jignita,
Am plecat de la sedinta , nu am zis nimic, insa tot drumul pana acasa am plans de-am rupt.A fost o gluma pe care mi-o permiteam(seful meu este cel mai bun prieten al fratelui meu)

Am ajuns acasa si la ora 20 i-am anuntat ca nu ma mai intorc.Ce a urmat? ...va imaginati....acuze ca i-am lasat la greu,ca i-am dezamagit...bla bla bla

Nu stiu de ce, la fiecare copil a trebuit sa ma simt vinovata.Daca va aduceti aminte cand am ramas insarcinata cu Ana ,in luna a 5-a am fost nevoita sa plec.Motivul...ramasesem si eu si unica mea colega insarcinate in aceeasi perioada.Acum la fel....am ramas in acelasi timp cu alte doua colege. Care este acuzatia lor? Pai sa va reproduc:" astea sunt vremurri sa faci doi copii?"Iar lipsesti? (le spusesem ca in trei luni ma intorc)"Ce-o sa le oferi copiilor tai?"

Imi pare rau de colegi(ei si acum ma suna sa ma intrebe ce-i cu mine: nu au fost anuntati ca nu ma mai duc). Am muncit mult alaturi de ei,am ridicat generatii de studenti carora le-am pus o paine in mana.Si acum ,dupa ani ,ma suna sa-mi multumeasca.Pe langa toate astea aveam de verificat pe partea contabila 60 de firme.De ce va spun toate astea? Am muncit mult si as fi vrut doar sa fiu respectata.Atat! Am cerut atat de mult?
Nu voi accepta niciodata sa lucrez intr-un loc unde existenta copiilor mei deranjeaza.

Colac peste pupaza....primesc la nici 2 zile oferta de job(o prietena) Un job foarte bine platit...dar care avea conditie principala stapanirea limbii engleze.Eu nu am facut engleza nici in scoala nici in facultate. Si uite-ma cum privesc lung in gol cand mi se spune ca nu au cum sa ma angajeze.(vb de un sal peste 1000eur).Am inghitit in sec. A durut!

Vreau parerea voastra sincera despre situatie.Am exagerat? Mai rau de cat ma invinovatesc eu, voi nu o puteti face. Daca nu aveam copii nu as fi regretat un minut decizia.Acum ma caiesc un pic.Nimic nu ma va face sa revin.Macar cu atat sa raman...cu demnitatea...

Stiam ca am experienta necesara si nu m-am gandit o secunda ca as intampina greutati la angajare.Se pare insa ca situatia sta altfel.Sunt sute de mii de someri...Cred ca am facut-o lata....

NU sunt demoralizata....nu sunt in pragul suicidului ....ci doar dezamagita,dezarmata si chiar un pic speriata.

VA pup si va multumesc pentru toate mesajele si raspunsurile primite.

Mergi la inceput