Albinute si bondari de mar-apr '07 (132)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

LA MULTI ANI STUP!

Am reusit in sfarsit sa reparam calculatorul.M-am ofticat groaznic.Mi-a trecut acum...

As vrea sa va doresc din tot sufletul sa aveti un an nou plin de bucurii,sanatate,realizari. Sa va bucurati alaturi de cei dragi de tot ce e mai bun si mai frumos pe lume!

Nu in ultimul rand vreau sa va multumesc pentru urarile de ziua mea.M-am bucurat ca un copil mic. As vrea deasemenea sa urez si eu tuturor sarbatoritelor un calduros "LA multi ani!". Sa fiti iubite,respectate,sanatoase.

Despre noi ce sa va zic? Am inceput sa ma obisnuiesc ! Ana in continuare constituie o problema. Nu mananca nimic.Bea lapte si daca are o zi buna serveste si doua felii de paine cu salam.Am inebunit umbland pe la dr. I-am facut toate analizele.Mai am sa-i fac si o ecografie la stomac. Sa fie toate cauza geloziei asteia ? Nu mai face crize dar se infometeaza.Sunt trei luni de cand ne chinuim.Nu mai pot spune "las-o ca va manca ea". O sa vad!

Tudor e un inger de copil.Are trei luni si un pic si de vreo 2 zile gangureste. Doarme ,mananca si gangureste. Are un program de somn care o bucura tare mult pe mami. Se culca la 23 si se trezeste intre 7.30-8. Boierie nu? Cred ca nici nu prea stie sa planga. Il auzi doar inainte de masa. E cu ochii pe Ana toata ziua. Rade la ea si asteapta sa fie pupat. Si Ana il iubeste. Nu pierde ocazia sa-i traga un pupic de ala ucigas. Ii canta,ii zice poezii.

Cat despre mine.....nu stiu ce sa zic....ma las dupa de val...de zile...Abia daca am 5 minute doar cu gandurile mele. Dar am gasit un loc minunat....magic....Stiti care? HI Hi HI .....TOALETA!!!! Este locul unde nu mai aud nimic...nu ma deranjeaza nimeni. Rau am ajuns nu? . Nu radeti ...nu am crezut vreodata ca voi iubi toaleta cum o fac acum. E oaza mea de liniste! Si cred ca daca ma straduiesc un pic pot sa si dorm acolo.Are zavor!

Am momente cand mi-as dori sa fiu la servici si momente cand imi spun "cum sa nu ma bucur eu de puii astia".

In alta ordine de idei in 2 zile o duc pe Ana la gradi. E normal sa am asemenea emotii? Am o gramada de intrebari sa va pun.Exp:

cum s-au acomodat?
cat v-au plans?
cum au fost convinsi sa doarma la pranz?
daca i se face sete ii dau apa sau aduc eu de acasa?
cine o duce la toaleta?
credeti ca odata ajunsa la gradi va manca?
si mai am o gramada de intrebari...................

O sa va tin la curent!

Va pup dulce...imi este f dor de conferintele alea nebune in care radeam de una singura. A fost o perioada minunata.Va aduceti aminte cum pe rand dispaream sa le dam sa manance si tot pe rand reapaream dupa ce-i culcam? M-am inscris la "grupa de varsta a lui Tudor ,pe site....dar nu a mers. Faceam mereu comparatie cu "stupul" si nu m-am putut acomoda.

Gata! Va urez inca o data LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

loradin multa bafta la gradi! ca sa iti raspund la intrebari:

cum s-au acomodat?
- greu ... a stat 2 saptamani singur pe canapea.
cat v-au plans?
- primul an ... 1 luna si al doilea an ... 2 saptamani
- n-am avut pb. doarme la pranz. sunt si copii care nu dorm la pranz. stau ingrijitoarele cu ei in sala de joaca.
- ii duci o canuta cu pai sau cu cioc. din ce ii place ei sa bea. ii pui eticheta pe ea, sa stie ca e a ei. noua ne cer bani de apa in fiecare luna. in fiecare zi au ceai.
cine o duce la toaleta?
- spune? o sa se duca sigur cineva cu ea. se va invata sa se ridice singura si sa se duca in clasa.
- depinde. matei mananca ... la gradi. acasa nu mananca. la gradi mananca aproape orice fel de mancare le da. acasa n-ar pune gura. de exemplu: paine cu unt si branzica, paste cu branza, spanac. sunt chestii pe care la gradi le mananca. acasa ... ciorba ... la pranz si seara. in rest ... f putine chestii mananca.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Hello...gaia multa SANATATE iti doresc si putere!!!

loradin e firesc sa ai emotii!

trebuie sa incep sa ma interesez si eu de gradinite...
kitty bravo ca v-ati distrat si multa sanatate la bunica!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Gaia, sanatate puilor!

Loradin , eu nu cred ca Ana face greva foamei de gelozie. Vlad mananca bine lapte (cam 600 ml pe zi) si in rest mai nimic. Are zile in care pot spune ca mananca in rest ma dispera, dar nu am cum sa ii bag in gura. Mananca cam 3-4 linguri de supa cu 3 miezi de paine (nu mereu) si cam atat. Dimineata max jumatate de cremwursti, iaurt cand si cand, supa de pui cand si cand...deci cam nimic. Sper sa isi revina ptr ca a slabit (are cam 12,7 kile). No, sper sa fie ok. Seamana cu sotul cu greva asta a foamei ca asa a fost si el pana la 14 ani, asa ca mai e cale lunga pentru nervii mei.

Va pup pe toate si va doresc toate cele bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui loradin

cum s-au acomodat?
cat v-au plans?
cine o duce la toaleta?
si mai am o gramada de intrebari...................

INGERASUL MEU DRAG

- s-a acomodat....educatoarea zice ca bine, adica participa la ce se intampla la gradi, se joaca, vorbeste, etc
- rares 2 sapta apoi miorlait cand si cand... acu avem ritual de despartire, se uita dupa mine la videointerfon
- se executa fara sa comenteze, eventual daca se opune vehement va ramane sa fie adormita dupa ce adorm restul de copii. Oricum in timp se va culca cu toti odata, daca nu o va face din prima.
- au apa plata acolo si le da la cerere(la gradi la rares)
- il duce ingrijitoarea cand cere sau au momentele "organizate" cand merg toti la baie...inainte de masa/ dupa masa/dupa somn, etc.
- f posibil sa manance; oricum mai mult de 2-3 felii de paine cu salam. si rares manca mai bine la gradi decat acasa.
In principiu tb sa ai rabdare cu orice s-ar intampla legat de gradi pt ca pot fi atatea scenarii..... numai dupa o vreme poti trage concluzii...ca ii e bine, ca nu ii e, ca s-a adaptat....ca nu mai plange, ca manca, etc. Nu exista copil care sa fie impacat cu ideea de gradi din prima, e o "dragoste" ce se dobandeste

Gaia, sanatate la gasca

Mady, am o intrebare pt tine....inafara de faptul ca Razvi lua antib lunar mai avea si alte simptome cu indicatie pt operatie de scoatere polipi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Mai roxy zic eu ca si de la polipi dormea noaptea nasol,pana sa ii scoat polipii mereu se trezea noaptea,si in rest nik altceva,mi-a zis medicul k ii erau infectati polipii,de fapt inainte mi-a zis asistenta care il bagase in operatie si care a venit sa imi dea de veste,apoi mi-a zis si medicul...

Am uitat sa va zicca am zona zoster!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui madybulancea

Mai roxy zic eu ca si de la polipi dormea noaptea nasol,pana sa ii scoat polipii mereu se trezea noaptea,si in rest nik altceva,mi-a zis medicul k ii erau infectati polipii,de fapt inainte mi-a zis asistenta care il bagase in operatie si care a venit sa imi dea de veste,apoi mi-a zis si medicul...

Am uitat sa va zicca am zona zoster!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Sar'na Mady, oi merge maine cu rares la orl si mi-o zice (sper) dr ce si cum....el respira tare greu noaptea...urat de tot....nu se trezeste el, da ma trezesc io de cum respira el ....

Ioooi, de unde o ai????

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Mady, imi pare rau!

(iei aciclovir, da?) iti doresc sa te refaci repede si sa te doara cat mai putin!

noi inca suntem muciosi si tusiciosi (copiii mai putin, noi doi parca din rau in mai rau...) iar eu in fiecare seara cand ma pun in pat ma sufoc de parca ma strange ceva de gat incet-incet. Ce-o mai fi si asta...

Gaia, mumă pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

SiMihai mananca mult mai bine la gradinita. Acasa niciodata nu a mancat asa. Cu acomodatul depinde de fiecare copil in parte. Mihai a plans cam 3 zile dupa care mai avea zile cand mai smiorcaia cand era obosit, nu dormea bine noaptea. Abia acum doarme si el cam fara sa se mai trezeasca. Apa le dau de acolo. Cand face pipi ii zice educatoarei si ea striga pe ingrijitoare care il duce la baie. Eu sunt tare bucuroasa ca vad tot ce face. El stie ca ma uit la el si cand vine de la gradi imi spune: mami, nu am ros unghiile. Astazi cand l-am dus a fost foarte bucuros si intreba de colegii lui. Eu il am la program scurt pana la 12.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Bravo Victor! Sa stii tu unde traiesc si ce papa animalele si toate literele si cum se pun in girafa aia! Sa traiesti mami ca l-ai invatat! Felicitari! Tare simpatic cum stie el acolo ca j e de la jucarie, dar ca jucaria poate fi si o masinuta ! Frumos! M-a impresionat.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

"Asta înseamna îmbunatatire de viata, sa ajungi la niste gânduri care sa le poti prezenta si sa le poti învalui în rugaciune."

Votati pentru mine:D!

Va multumesc!

Mergi la inceput