Albinute si bondari de mar-apr '07 (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am incarcat pozele de la familia cu copilasi. Pentru ca nu am acordul lor de a le pune pe internet le voi lasa doar cateva zile.

Pozele sunt aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI DE SFANTUL STEFAN!SA FITI SANATOSI SI BUCUROSI !

LA MULTI ANI STEFANYA! sa mai intri sa ne povestesti de carl...si sa vedem pozeeee!

Noi am petrecut frumos,in prima zi am fost la mama unde ne-am adunat cu toti in total 13 persoane,ar fi treb 15 dar o sora de-a mea e plecata cu tot cu sot...am ras,ne-am impartit cadourile, a primit razvi in concluzie o gramada de cadouri...acum o sa ii fac trierea chiar si din cadouri pt ca nu le baga in seama,pt ca a primit thomas cu sineee multe cu depou,complicat dar el acum dimi s-a trezit si direct la tren a venit!

Spr ca v-ati simtit bine cu toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata, albinutelor!

Loradin, Krissy, Oana2007, Stefaniya!!
Sa aveti parte numai de bucurii si de impliniri si sa va bucurati in liniste de copii!

La multi ani celor care-si sarbatoresc ziua de nume!
Krissy, ma bucur ca ti-ai facut timp si pentru noi! Domnisoara ta e tot mai draguta. Spui ca face balet..si eu am cochetat cu ideea sa o dau pe Giulia la dansuri din toamna care a trecut, dar numai de la 3 ani ii primeste.

Arissa multa sanatate si sa te lase greturile in pace!

Bianca ai doi copii grozavi si se vede pe tine ca te simti impinita si fericita!

Tzuna e minunat ce ai facut tu acolo, pozele sunt f expresive.
Eu ti-am cerut contul si n-am mai trimis bani pentru ca familia pe care am ajutat-o in anii trecuti (4 copii, 2 gemene de 3 ani, o fetita de 10 si un baiat de 9 ani - orfani de tata) trece printr-o situatie f dificila - mama e foarte bolnava - si am ales impreuna cu colegele sa incercam sa le facem sarbatorile mai frumoase.
MA bucur ca fetele au participat alaturi de tine la zambetele copiilor acelora!

O sa descarc pozele si revin sa va povestesc cum au reactionat copiii la cadouri!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

celor care poarta numele Sf Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Stefaniya!

La multi ani tuturor celor ce poarta numele Stefan, Stefania!

Tzuna, foarte frumos tot ce ai facut ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

la multi ani!
si special ptr sarbatoritele pe care le am ratat zilele astea, kit, loradin, oana, stefanyia, mult noroc si multi ani fericiti alaturi de dragii vostri!
la multi ani si ptr stefaneii si stefanelele aniversati astazi!
va pupam pe toti, cu mult drag si ne auzim mai mult de maine.

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna dimineata si La multi ani sarbatoritilor de ieri, Stefan/Stefania plus Krissy si Loradin !

Eu sunt la serviciu...va dau sau ce vreti voi...pe o asa vreme ploioasa(si mai nou si cu un pic de lapovita), ce mi-as dori sa fiu in patul meu ...
A venit mosu' de peste tot, de la noi, bunici, prieteni, rude,vecini, la cresa, la serviciu...e nauca de atata "mos'", deja i se pare ceva ff normal sa primeasca , chiar isi doreste un blender(dupa parerea mea e o porcarie, nu se merita, doar apesi pe un buton si se rotesc 2 lamele), si a zis sa-i spunem lui mos craciun sa-i aduca
Eu am primit un parfum(noa perle de la cacharel), mosu' chiar m-a nimerit
In rest, vizite, oboseala...lume multa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

In primul rand vreau sa urez sarbatoritelor din ultimile zile
LA MULTI ANI
Coolutz , Kitty , Krissy , Loradin, Oana2007 , Stefaniya ,precum si la restul Stefanelor si Stefanilor din stup.

Acu' shineva are dreptate ca scriu la Craciun si la Paste (nu dau nume), dar io am fo fimeie tare ocupata in ultima perioada.

Am vazut multe fete fromoase: Sofia, Catalina, Maria, Amalia si fratiorul, si nu in ultimul rand pe bazaita de Nana, nu mai zic nici de Razvi si de frumosul meu ginere Vlad. Bai, cumatra pe Matei l-ai pozat si nu am vazut?

Am vazut ca v-ati improspatat amintirile ceausiste, v-ati jiucat cu copii in zapada.
Noi am sarbatorit cam sec, ca sa zic asa, m-am bucurat de Caterina ca l-a acceptat pe mosu' si a fost incantata de cadouri.

Va pup pe toate si va doresc tot binele din lume!
In special pe Pisika ca mai intinereste cu un an si eu sigur iar nu o sa fiu prezenta pe forum. Apropo, soro, tu sarbatoresti ziua ta sau revelionul....ciudata zi ti-ai gasit sa te nasti!

p.s. eu mi-am amintit de acadelele Kojac, de colectiile mele de servetele, etichete de la guma si clasoarele de timbre, de cum ma dadeam Nadia Comaneci in parc si de multe altele....
Nu stiu daca sa imi para rau sau bine dupa vremurile alea, dar pe mine revolutia m-a prins la 23 de ani, in facultate, deja trecusem de copilarie. Pe vremea aceea toti copii ne bucuram cam de aceleasi lucruri!
Abia acum sunt diferente mari intre copii...sau, ma rog.....se fac

gata...nu mai scriu nik

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multi ani cu sanatate tuturor!!!Asta a fost asa la prima strigare

M-am delectat cu pozele puse de Tzuna,ce peisaje frumoase,ce de copii fericiti,superb.

In astea trei zile nu am facut nimic altceva decat sa savurez iubirea,am stat acasa ,am mancat ,am inchinat un pahar cu vin si ne-am bucurat unii de altii,a fost superb.
A venit Mosul care i-a impresionat pe copii,Maria l-a ajutat cu sacul,Edy chiar i-a raspuns la intrebari,asta pana l-a intrebat de poezie,pana aici i-a fost ,s-a cufundat in mutenia lui obisnuita si si-a reluat locul pe canapea.
De astazi si pana joi o luam iarasi de coada cu munca.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Salutare!

Venim si noi cu vesti, dar nu bune. De asta noapte Vlad e cu febra si varsaturi, cica faringo-amigdalita. Asa ca iar intampinam fruos noul an, cu medicamente, mai exact antitermice si antibiotic. Asa pleostit e bietul Vlad. A fost suspect si de apendicita, dar din fericire nu s-a confirmat.

Va doresc numai bine tuturor!

Mergi la inceput