cosuri pe obraji nou nascut
Raspunsuri - Pagina 2
canuta-om-sucit spune:
Si baietelul meu a avut dar eu le-am tratat cu infuzie de tarate, asa de frumos s-au curatat inclusiv dermatita atopica pe care a avut-o pe fata cu infuzie de tarate am rezolvat-o. E natural si nu afecteaza cu nimic.
adisor2246 spune:
stai linistita acestea sunt acnee tipice bebelusilor si al meu a avut o gramada si lam dat cu MUSTELA STELATOPIA si de atunci nici o problema nu mai avem
T_Andreea spune:
Si baietelul meu a avut bubite pe fata, eu l-am sters cu ceai de musetel si s-au dus. In legatura cu colicii, David a avut colici de la 1 luna pana pe la 3 luni, acum nu mai avem nici o treaba(are 5 luni).
Multa sanatate!
diavolitza spune:
Si eu am un baietel de 6 saptamani si ne-au aparut aceste neplacute cosuletze... am incercat cu apa termala de la Avene si ne-au trecut
multumim Busymummy...xxx
catod spune:
Si baietelului meu i-a recomandat pediatra produsele Avene, de care sunt tare multumita.
Folosim gelul de dus, iar pentru fata crema Cicalfate.Este minunata!
O sa incerc si eu apa termala.
Acum sunt in cautarea unei creme de protectie solara, pentru atunci cand iesim la plimbare in parc.
Camelia, mami de bebe Mihnea.
mcoca spune:
cicad, nu-i mai da cu Cicalfate pe fatza. Este o creme antibacteriana, nu se da cu ea toata ziua buna ziua. Incearca cu apa termala, chiar face minuni.
Eu folosesc, si am folosit de cand s-a nascut, apa termala pentru fatza, vara, si chiar pentru funduletz (atunci cand o aduc de la bona cu fundul rosu, si pana dimineatza e ca noua).
Vicky si Printzesone
Gabrilici spune:
daca nu trec si nu trec, poti sa intrebi medicul daca e ok sa dai cu violet de gentiana.se da cu un betisor de urechi doar pe bubite.dar eu cred ca sunt din acelea care dispar repede.poate or mai fi si de la caldura.
Sanatate si rabdare multa!
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
Gabrilici spune:
cat despre medicamente recomandate copiilor peste doi ani...am si eu o problema.si bebelusului meu i s-au recomandat diverse, printre care novocalmin(cand avea febra mare)care se recomanda copiilor peste 4 ani(a mea abia implineste anul).nu prea inteleg de ce pe prospect scrie una iar medicul zice alta.poate ne poate lamuri un medic.
Gabrilici, mami de Sofia dulce si haioasa
mcoca spune:
Gabi, deja novocalminul este scos din multe tzari. Asa ca ce sa mai zicem.
Vicky si Printzesone
Claudi@ spune:
Ai mei baieti, amandoi au avut acneea nou nascutului si nu am dat decat cu apa pe fata, cand ii spalam dimineata, in rest nimic. Ce tot atatea creme si medicamente?
Si cum adica-i prea cald sa scoti copilul din casa? Eu nu va inteleg, cum sa nu scoti mai bebelusul afara, la aer curat? Seara doar se racoreste si poti iesi, doar ii dai un body sau un tricou si scutecelul si gata. Serios nu voi intelege in veci gandirea asta, cu nu scot copilul ca-i prea cald sau prea rece, dar in celelalte tari ce or face mai ?!