Gravidute si mamici de Timisoara (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Sarbatori fericite si linistite alaturi de cei dragi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

stiti cumva ce program au la NONI??

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna

stiti cumva ce program au la NONI??

Din cate stiu eu pana la 8 seara dar poti cauta nr lor pe net si suni sa intrebi programul ca acum cu sarbatorile poate l=au modificat.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cristina, e pana la ora 21. noi mergem aproape zilnic mai nou (daca nu de 2-3 ori pe sapt) ca sa nu stam atata in casa la desene.
maine vine cineva?? noi mergem de pe la 10.30 pana la 12.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Salutare!

A trecut si mosul, de acum sa fim cuminti pentru la anul .
Pe Marius nu l-au interesat in mod deosebit cadourile. Cel mai interesant este o masinuta cu telecomanda, noi actionam telecomanda si el fuge dupa ea, deci se distreaza si parintii si copilul . Bradul ar fi foarte interesant si cred ca ar trage ceva de el dar l-am baricadat intre pat si o masuta joasa, asa ca nu prea are acces.

Astazi si maine ne pregatim un pic deoarece maine este ziua de nastere a sotului si pe 1 onomastica cand vom serba cu cativa prieteni. Pentru noaptea de revelion avem in program vizioanarea de scenete comice vechi (cu Dem Radulescu Toma Caragiu, Arsinel etc. ). Sa plecam undeva nu aveam unde cu bebe dupa noi (la restaurante prin oras nici n-as vrea) si cum la tv se anunta programe nasoale am revenit la comedia din trecut.

Si mai am un anunt. Vreau sa vand niste ghetute de la Zara marimea 19, le-a primit Marius dar nu ii intra piciorusul. Daca este cineva interesat le fac si o poza.

Si va lasam cateva poze si cu Marius de sarbatori:

http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusLuna11#5419125794633207570

Sa aveti parte de un AN NOU FERICIT! plin de bucurii si mai ales sanatate. Sa ne vedem cu copilasii cat mai des in noul an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

A fost frumos tare de Craciun.Andrei a primit ceva cadouri si s-a bucurat tare de ele si stie ca le-a adus mosu ca ne tot arata un mos Craciun atarnat de mobila cand il intrebam de unde are jucariile???O sa pun si poze cand gasesc cablul sa le descarc.

Acum am inceput pregatirile pt revelion stam acasa dar avem ceva invitati pe la noi vreo 7-8 persoane plus noi deci vreo 10 in total sper sa iasa ok ca eu gatesc singura totul.

Cum sigur nu mai apuc sa intru va urez de pe acum

LA MULTI ANI!!! Un an nou fericit plin de impliniri multa sanatate si tot ce va doriti sa vi se implineasca in 2010!!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca7 spune:

Salutare la toate gravidutele din Timisoara! Sunt o graviduta de 9 saptamani, noua pe forum, si doresc sa va urez pe aceasta cale un An nou fericitsi o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

La multi ani !! 2010 sa va fi un an plin de impliniri si sa aveti parte de multa sanatate

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

tuturor! va doresc un an mai bun si multa liniste sufleteasca, sanatate maxima si multa bucurie!

Va pup sa ne citim cu bine si in 2010!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Ciao fetele!

In primul rand multumesc tuturor pentru urari! Si voua va doresc puiuti frumosi, sanatosi, norocosi, mari si voinici!!!

O sa pun peste cateva zile poze de la brad si cu Olivia pe post de Mos Craciun!. Bradul a trebuit sa il baricadam ca avea de gand sa plece cu el prin casa.

Va doresc un an mult mai bun ca cel care tocmai a trecut, sa fiti sanatoase, fericite, tot ce va doriti sa se implineasca cu multe bucurii si reusite alaturi de ce dragi!

Va pup!

LA MULTI ANI!!!

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput