Dragos Bucur, in alte roluri importante, pe DC
M-am bucurat mult cand l-am intalnit pe Dragos Bucur, inregistrat pe Desprecopii.com. (Recunosc, am fost si mandra.) Brusc, mi-a devenit mai aproape. www.desprecopii.com/info.asp?id=1914" target="_blank">Iata-l pe Dragos Bucur, tatic, sot si actor celebru, si membru DC, raspunzand unui interviu pentru Desprecopii.com.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
ada29 spune:
Trimit un gand bun acestui om special,Sofiei si Danei,sarbatori fericite si numai bine!
Anina_n spune:
Multumim, Dragos Bucur !
Asa e, "dulcineii" sunt copii speciali !
Mult succes in activitate, atat tie cat si Danei, sotia ta !
Mirela,
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 ma scuzati, da cine e dragos bucur? |
Te scuzam, ai citit articolul? Poate afli din articol.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cristi_2003 spune:
am citit, am vazut ca e sotul fostei soliste de la formatia aceea care avea ceva emisiune vara.
da n-am vazut nici unul din filmele scrise acolo, asa ca ma gandeam ca poate poti sa imi dai alte indicii ca sa stiu de ce e celebru.
bb_yasmi spune:
uite aici: http://www.cinemagia.ro/actori/dragos-bucur-529/
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristi_2003 am citit, am vazut ca e sotul fostei soliste de la formatia aceea care avea ceva emisiune vara. da n-am vazut nici unul din filmele scrise acolo, asa ca ma gandeam ca poate poti sa imi dai alte indicii ca sa stiu de ce e celebru. |
este un actor roman f talentat si simpatic
e prima data cand vad poze cu fetita atat de mare
www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*
cristi_2003 spune:
multumesc yasmi - am vazut acum in lista si filme de care auzisem.
noe- chiar e frumusica fetita, si eu o stiam doar dintr-o aparitie a mamei la tv. parca ea are un dvd despre ingrijirea bebelusilor.
Laura25 spune:
cristi_2003, eu din articol am retinut in primul rand ca e actor, ca a jucat in "Polist,adjectiv" (film premiat la festivale din Europa), "The way back" (alaturi de Colin Farell) si ca o sa mearga la Berlin 'in cadrul programului "Shooting stars" prin care se promoveaza cei mai buni 10 actori europeni ai anului' (deci se pare ca e in top) , nu ca e "sotul fostei soliste". Dar printre altele, da, e si 'sotul fostei soliste" si are si o fetita superba, e bolnav de diabet si are facut un site despre si pentru bolnavii de diabet.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
maraki spune:
Dragos a jucat intr-un film impreuna cu Mihai Papadopol, cred ca erau amandoi in primele roluri, a fost un film care mi-a placut Nu stiam ca este casatorit cu Dana de la H-Q, sa le traiasca fetita sanatoasa
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5