Americancele gatesc - 10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

stiu ca tot vb de paine facuta la masina dar nu gasesc nici o reteta. ma ajuta cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Andreea, eu cred mult ca reusita painii depinde de masina si, doi, ca painea cea mai buna iese cu reteta din cartea masinii (reteta rapida). Acestea fiind zise , uite reteta masinii mele (http://www.breadman.com/c-1-products.aspx):

regular white bread:
1 cup 2 Tbl apa
3 cups faina
1 1/2 Tbl miere
1 1/2 tsp sare
3 Tbl lapte praf
2 Tbl canola oil
2 tsp drojdie uscata

Ii ia 2h15' sa termine painica si iese buna si pufoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ramona, flanul ala e crema de zahar ars, doar ca e cu arome de cocos, nu?.. oricum sunt disperata dupa crema de zahar ars, tortul aferent sau kodrit kadir..

eu in viata mea nu am gustat collard, artichoke.. nu stiu ce gust au, am pierdut ceva la afacerea asta?
turnip sunt gulii, nu?

edit ca am uitat intrebarea mea: ati facut vreodata Quiche? aveti vreo reteta mai buna? ca ma bate un gand sa incerc si eu..
ps2. mai am o rugaminte.. cine imi da si mie reteta de la thumb cookies? ca am uitat sa o slavez atunci.. mersic!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Mihutza, collard greens au multe health benefits (de la vitamine si minerale la detoxifiere, diminuare colesterol, etc). In rind cu restul greens (mustard, kale, turnip). Legat de gust, trebuie sa incerci, la multi nu plac. Turnip is napi, da. [legat de collard greens, am gasit traducere de "varza furajera" ].

La artichoke- acelasi lucru cu gustul (anghinare). Noi o facem la abur si folosim sos hollandaise cu multa lamiie. Curatatul e mai dificil si cere rabdare.

Pt quiche, uite aici (le-am incercat pe toate si mi-au placut):

http://www.easy-french-food.com/quicherecipes.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La noi in casa trec mai greu verziturile astea. Eu le maninc, dar ai mei...
Reteta mea de piine este asemanatoare. Nu pun lapte praf si pun jumate de lingurita de drojdie in plus.
Daca folosesc faina whole wheat adaug un pic mai multa miere/zahar.
Nu fac piine niciodata la programul rapid, eu il folosesc pe cel obisnuit.

Vio, multumesc pentru reteta - azi o incerc si eu.

Mihuta, guliile sint kohlrabi.
Flanul asta este mai teapan decit crema de zahar ars, cel putin aia pe care o fac eu e un pic mai runny. Diferenta este ca am pus zeama si fulgi de cocos si l-am facut cu lapte condensat. Nu mai stiu daca am pus aici reteta, daca vrei o caut. Noua ne-a placut tare mult.

Mergi la inceput

Am facut reteta de sweet and sour, am folosit carne de pui. Yum-yum, a placut la toata lumea!
Am umblat un pic la ea, am adaugat ginger si sesame oil, plus ardei verde, celery, morcov si un pic de usturoi verde. N-am mai pus stock ca n-a fost nevoie. Mi-a fost teama sa folosesc o conserva intreaga de pineapple, dar cred ca ar fi fost OK (am avut cam dublu cantitatea de carne, la 300g cred ca mi-ar fi fost prea mult).
Excelenta si usor de facut, multumesc mult Vio!

Mergi la inceput

multumesc de lamuriri si retete Quiche.. acum sa vad pe care o sa o incerc ..

Ramona ai pus reteta.. e salvata

cine imi da si thumbs-urile alea please? multam!

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Miha uite reteta de thumbs:
http://www.joyofbaking.com/ThumbprintCookies.html

si o reteta de quiche pusa de Ramona mai demult pe care am facut-o de nenumarate ori si place la tot familionul
http://avecgourmandise.blogspot.com/2009/01/cottage-cheese-quiche-squares.html

Bad girl! ca m-ai pus sa merg din nou pe joy of baking si e tare periculos

Mergi la inceput

Da, sorry. Uitasem sa zic de quiche, multumesc Vio.

Mergi la inceput

multam frumos! s-au salvat ambele!

Mica dansatoare

Mergi la inceput