Americancele gatesc - 10
Raspunsuri - Pagina 11
Macrina spune:
Vai, am vazut pozele cu clatite
Dar cred ca imi iau prea mult.. sa vad daca reusesc sa trec de pasul 1
Ramona J spune:
Da, acolo ne blocam si noi. Eu zic sa dublezi cantitatile. Poate sa triplezi, ca noi le dublaram si rezultatul a fost acelasi, tot n-am ajuns sa le facem pe astea de la Ana Lugojana. Da-i musai sa incerc din nou, ca tare mi-e dor de ele, sint bune-bune!
mihutza11 spune:
vai de capul meu.. asa curioasa m-ati facut cu Ana Lugojana, ca m-a pus pacatul sa ma uit si acum balesc pe tastatura .. si pana acum de cand cu gravideala nu prea mi-au trebuit dulciuri, eu care nu trecea zi fara sa nu mananc ceva bunutz..
maine tre sa execut ceva.. dar parca imi surade si ceva cu branza.. off..
si 6+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Ramona J spune:
Aoleu, eu si fetele gravide sintem la bucatarie! Sper ca nu-i vreun semn, tre' sa dau fuga inapoi la slabit!
Mihutza, clatitele sint si cu brinza, deci intrunesc toate conditiile.
Ramona J spune:
Imi facurati pofta de dulce, azi am facut astea:
http://bucatareselevesele.blogspot.com/2010/01/cornulete-cu-migdale.html
Sint foarte bune!
Ramona J spune:
Ti-am spus eu sa faci cantitate dubla!
Uitasem sa spun ca data viitoare incerc sa pun mai putin unt, sper sa nu iasa prea "crumbly", dar m-am cam dezobisnuit sa maninc atit de mult unt.
columbiana spune:
Vaiii, Ramona, ce butoane apesi tu ; clatitele alea Ana Lugojana sunt printre cele mai minunate-extra-super amintiri de rasfatz culinar romanesc (daca le pun linga pastravul cu mamaliga de la Gheorgheni sau Cimpul Cetatii+ alte citeva minunatii mor incetisor aici:))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
mihutza11 spune:
nu am executat nimic azi, ca am fost plecati..
dar maine am zi de bucatarit la greu.. si ciorba si felul 2, si ceva desert tre sa ma hotarasc ce vreau..
si 6+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor