castigatori concurs lenor

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cyucy spune:

nici eu nu am primit premiul;daca se poate sa se verifice si adresa mea de mail,ar fii super...multumesc si astept raspuns!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Nici eu nu am primit...

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Nici eu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Fetelor, am facut cateva verificari si iata rezultatele:

Oana stefana - adresa ta a fost trimisa in valul 2 si vei probabil ca mai dureaza - dar este OK

sweetdarling - adresa ta a fost trimisa in valul 2 si vei probabil ca mai dureaza - dar este OK

In acest topic vorbiti de 3 valuri in care s-au trimis premiile, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145268&SearchTerms=lenor
deci daca cei din valul 2 urmeaza sa-si primeasca premiile in ianuarie, mai raman si cei din valul 3 , nuuu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

ghiocelana tu ai participat la concurs cu alt nume de user -si acela e inchis - deci de aici apare problema.
Noi am verificat foarte bine diferite situatii ... deci se poate ca aceasta sa fie cauza. imi pare rau - dar degeaba incerci sa ma convingi si sa aduci dovezi - nu esti pe lista celor carora s-a trimis premiul asta pot sa iti spun sigur.
De altfel nu noi trimitem premiile ci Procter&G.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

ghiocelana tu ai participat la concurs cu alt nume de user -si acela e inchis - deci de aici apare problema.
Noi am verificat foarte bine diferite situatii ... deci se poate ca aceasta sa fie cauza. imi pare rau - dar degeaba incerci sa ma convingi si sa aduci dovezi - nu esti pe lista celor carora s-a trimis premiul asta pot sa iti spun sigur.
De altfel nu noi trimitem premiile ci Procter&G.

E foarte urat ce faceti! Nu e vorba de dovezi, ci de fapte concrete
-cand am castigat premiul eram membru activ si nu e corect ca datorita faptului ca mai tarziu mi s-a inchis contul sa-mi anulati premiul castigat anterior
-ca am trimis mail pe 9 nov. e o dovada certa - ziua in care ati afisat ultimii castigatori (eu fiind ultima)
-din pacate pentru voi exista mail-ul de confirmare care atesta ca ati primit datele mele, deci nu puteti nega ca n-au ajuns la voi in aceeasi zi
-daca le-ati fi trimis, asa cum sustineti, la Procter&G., ar fi ajuns si eu mi-as fi primit premiul pe care l-am castigat la fel ca toata lumea in urma tragerii la sorti
-pe 17nov. ati anuntat aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144115 " Astazi am intrebat ce se intampla cu trimiterea pachetelor. Mi s-a raspuns ca sa va asigur ca premiile se vor trimite dar exista o mica intarziere." Asta inseamna ca datele membrilor castigatori fusesera trimise
- mie abia pe 16 nov.(cand se presupune ca premiile ar fi trebuit sa fie pe drum) mi-ati inchis contul - pentru ca am facut greseala (neintentionand ceva rau) sa trimit un link al unui alt site pentru copii la cateva fete-prietene de-aici - fara nici un avertisment in prealabil (recunosc e vina mea ca n-am citit regulamentul cu atentie si mi-am cerut scuze dupa, si chiar n-am stiut ca fac un lucru atat de "urat" incat sa fiu "data afara" fara nici un cuvant.In privinta asta mi-ati lasat un gust amar, mai ales ca am fost extrem de activa pana la nasterea fetitei si intram cu mare drag mai intai la Aspirante, apoi la Odisee si din pacate am ajuns si pe la Durerea unei pierderi de sarcini, unde am lasat o parte din sufletul meu....

- in concluzie, nu ma deranjeaza ca n-am primit premiul(deja mi-am luat gandul) , ci faptul ca nu recunoasteti ca vina va apartine si cautati tot felul de motive sa par eu vinovata si ca v-ati gandit ca daca tot mi-ati inchis contul , de ce sa-mi mai trimiteti premiul??!!
Macar fiti cinstiti si spuneti adevaratul motiv!

S-aveti un an nou fericit si cu multe impliniri va doresc!!

PS Pe alt site pentru copii am facut acelasi lucru si am fost avertizata sa sterg link-ul publicitar - lucru pe care l-am facut imediat, nu mi s-a inchis contul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgeta10 spune:

Nici eu nu l-am primit.Se poate verifica daca ati primit datele mele,va rog mult.dar ce dureaza asa mult???va multumesc sia stept raspuns:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danimitz spune:

nici eu nu mi-am primit premiul si am descoperit azi cu uimire ca sunt printre cei de la care, chipurile, nu s-a primit email la concurs@desprecopii.com.
E adevarat, acum mi/am dat seama ca am trimis mesajul de pe emaillul meu (raluca.mirauta@yahoo.com), si nu de pe cel al sotului, cu care sunt inregistrata pe desprecopii. Se pare ca in felul asta am sa pierd si premiul de la acel sondaj Johnson's, la care deasemenea am castigat...asta e
numai ca ar trebui sa nu se mai genereze automat acele rapusnsuri de la concurs@desprecopii, ci sa fim atentionate cand e ceva in neragula, cum a fost in cazul meu. si asta atat timp cat se mai poate face ceva, cat se mai poate remedia situatia, nu dupa ce asteptam degeaba luni de zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

fetelor care au mai lasat mesaje, am sa verific si cazurile voastre.

ghiocelana, faptul ca ti-a fost inchis contul din cauza faptului ca ai incalcat regulamentul DC nu merita dezbatut la acest topic. nu inteleg de ce amesteci aceste nemultumiri la acest topic.

in plus, se pare ca cele care au trimis mail cu adresa de la alt mail cu care a fost inregistrat contul poate fi o cauza pentru care nu ati fost luate in considerare la trimiterea premoului pentru ca noi am luat aceasta masura datorita unor useri care si-au facut brusc cate 4 conturi pentru inca un premiu ... jenant desigur.

va asigur inca o data ca mi-as dori sa nu fie probleme insa, sper din suflet sa fie ok de acum in colo.

un an nou fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Nici eu nu am primit premiul pana acum.

Mergi la inceput