castigatori concurs lenor

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

acum 5 minute a ajuns Lenor-ul si la mine yupiiiiiii

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nici la Navodari nu au ajuns!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danimitz spune:

intreba cineva de Iasi...nici la mine nu a ajuns nimic. Ma gandeam ca din diverse motive m-aiu sarit, dar vad ca prin tara inca se mai primesc premiile, asa ca inca mai sper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

nici la mine nu a ajus nimic...
poate ajunge...la anul

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

sunt sigura ca vor ajunge la toata lumea!

fetele care l-ati folosit, va place???? mie imi place tare mult, mai mult decat celelalte "tipuri" folosite de la lenor, parca isi tine si mirosul mai mult timp....

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

premiul meu sigur s-a "pierdut" pe drum

de Crina Alexandrail asteptam pe www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetdarling spune:

Nici eu nu am primit nimic.In Brasov a ajuns.a primit colega mea de camera.Ea a fost mai inspirata.A dat adresa de la camin..eu am dat-o pe cea de acasa-Bacau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghiocelana spune:

Nici la noi nu a ajuns premiul!Ma intreb de ce nu ne da nimeni nici un raspuns???
Un an nou fericit cu multe impliniri pe toate planurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ghiocelana

Nici la noi nu a ajuns premiul!Ma intreb de ce nu ne da nimeni nici un raspuns???

eu cred ca nu raspunde nimeni, pt ca nu stie nimeni ce sa spuna, concret. Dupa cum s-a precizat, premiile sunt trimise de Lenore. Nimeni de pe acest forum nu e implicat in procesul acesta, deci nu prea stie nimeni nimic.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana Stefana spune:

Laura eu nu sunt de acord cu tine. site-ul a gazduit concursul, iar la topicul cu castigatorii centralizati-care acum a disparut- adminul a facut un update, spunand ca s-a interesat de trimiterea premiilor in jurul datei de 5.12.2009.
mi se parea normal sa se intereseze in continuare, mai ales ca, dupa topicul acesta, se pare ca mai sunt destui membrii dc castigatori la care nu a ajuns premiul. Adminul insa mi-a ignorat mesajul, cum vad ca ignora si topicul de fata. Eu m-am bucurat cand am castigat, acum am un gust destul de amar.

Mergi la inceput