castigatori concurs lenor

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analis spune:

La mine inca nu a ajuns!Cred ca s-a inpotmolit pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenagrosu spune:

Admin mai primim premiul anul acesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetdarling spune:

Nici la mine nu a ajuns!!sunt total dezamagita..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

eu nu pot sa remarc decat trist ca sunt mai multe pretendente de premii decat premii (primesc pe PM de exemplu) - deci exista cazuri in care ati asteptat premiul insa nu erati pe lista de castigatori. Premiile au fost trimise de firma Lenor -nu de noi.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Laura, la mesaje private.

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenagrosu spune:

Asa este Lenor trebuia sa ne trimita premiul,dar voi trebuia sa va interesati daca au fost expediate catre castigatori, deoarece voi ati organizat concursul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giaserbu spune:

Nici eu nu am primit lenorul inca....ultimul mesaj pe care l-am postat a fost acum...2 luni ,cand ni s-a raspuns ca premiile sunt pe drum.....As dori sa stiu daca eu sunt pe lista de castigatori transmisi catre Lenor totusi.....pentru ca pe site am aparut ca si castigator si am trimis datele la timp...In eventualitatea unui raspuns,va multumesc....Daca mai citeste cineva pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

nici acum nu am primit premiul dupa atatea mesaje scrise...

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
www.uta-arad.ro/forum/showthread.php?tid=4053&pid=284017#pid284017" target="_blank">Sa ajutam familia lui Alexandru Draghici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.valy spune:

Multumesc pentru premiile neprimite.
A si inca ceva am mai castigat si de 2 ori in runda 1 si in runda 2 de extrageri deci ma pot considera norocoasa...si doar atata.
Pacat ca nu a fost serioas acest concurs,m-ati dezamagit.

Luca Daniel

aici cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giaserbu spune:

Tind sa cred ca oricum nu mai citeste nimeni pe aici,astfel incat eu simt ca vorbim singure...ma rog,nu singure,ci intre noi...Intelegeam daca era un caz izolat,dar sunt mai multe persoane care zic ca nu si-au primit premiul si din pacate nici un raspuns...oficial....O seara buna!

Mergi la inceput