Pufuleti 2010 (77) Bravo Lillyka & Simonette!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Felicitari Simonette! Bun venit bebe Nicholas!

L-am trecut pe bebe Nicholas pe prima pagina cu datele pe care le avem pana acum. Ce frumos...avem doi pufuleti nascuti in aceeasi zi.

Mirela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Luca Alexandru de mami Lillyka bun venit pe lume!
Nicholas de mami Simonette bun venit pe lume!

sa cresteti mari si sanatosi, si sa aveti o viata lipsita de greutati!iar voi mamici ...sa va bucurati din plin de minunile de la Dumnezeu, sa aveti laptic si o refacere cat mai ushoara! va asteptam acasa!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

arwen frumu rau lucrusoarele lui bb.
miremia mai esti? vroiam sa iti spun sa o scoti pe simionette de la gravidute si mami...lillyka acolo la bb luca,ca e doar un l.sper sa nu gresesc eu.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu....citesc\de vreo ora...

FELICITARI LYLIKA , SIMIONETTE....SA FITI SANATOASE SI BB LA FEL SI SA AVETI MUUUULT LPTIC

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

M-ati terminat cu mancarurile voastre..deserturi si ce mai era....nu le poate sari deloc neuronul asta al meu

desi mi-as fi dorit salata orientala...m-am multumit cu o felie de paine cu vinete...asa....sa-mi inec amarul....

iar am dormit 2 ore....si stau singura la schimbul 3...

34+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

arwen frumu rau lucrusoarele lui bb.
miremia mai esti? vroiam sa iti spun sa o scoti pe simionette de la gravidute si mami...lillyka acolo la bb luca,ca e doar un l.sper sa nu gresesc eu.

32+

Gata

Mirela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roco1617 spune:

Felicitari Lilyka si Simonette sa va traiasca puiutii si voua multa sanatate si refacere rapida!!!!!!

Multumesc la toate fetele de incurajari astept si eu cu nerabdare ziua de vineri sa aflu in ce data voi avea inductia .
Astazi am fost cam toata ziua iar la spital la monitorizare pt bebe care era foarte energic si acum pe seara pe langa mincarimea care nu lipseste
vad ca a inceput bebe sa se impinga tot mai tare in jos si am niste dureri cam fregvente in zona pelviana .
Oricum am intrebat la spital si mi-au spus ca sunt normale si ca sunt premergatoare travaliului .
Mi-au prescris ca de obicei cocodamol( paracetamol ).

Ei alturi de voi am mai prins curaj si ma mai iau cu impletitul ......am terminat 2 hanorace 2 caciulite si o pereche de pantaloni pt bebe si acum imi fac un gen de vesta pt mine .

Va pup

Roxana 36s ( Alexandru Tudor )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria11maria spune:

FELICITARI SIMONETTE!!!!!!!

SA FITI SANATOSI! ASTEPTAM SA NE POVESTESTI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Bine ati venit pufuleti dragi: Luca Alexandru si Nicholas!SA fiti sanatosi!
Ce frumos! Avem cinci pufuleti mari, sanatosi si frumosi:)

tzontzo manager 34
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Roxana, sa vedem si noi lucrusoarele facute de tine! Sunt tare curioasa cum sunt hanoracele alea micute.

tzontzo manager 34
poze

Mergi la inceput