Pufuleti 2010 (77) Bravo Lillyka & Simonette!!!
Raspunsuri - Pagina 17
al3csa spune:
cris.dogarel fff misto ghetele 
alea pe maro imi plac si mai mult. E f frumoasa culoarea. Cat te-au costat??
Eu la eco nu am dat nimic decat la 4d de la 22 de sapt atat! in rest ma duc la spital la Caritas si le fac gratis. Nu ma tine mult e adevarat. In 5 min termin dar imi masoara ce e esential si gata ..
Chiar vroiam sa va intreb daca mai faceti morfofetala la 32 de sapt si daca ati gasit sa faceti 2d .. Ca am vazut peste tot 3d-4d si sunt f mult si nu-si merita banii ca numai masoara ca la 22 de sapt 
31+
Yannis Andrei
Poze
Beatrice1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexutzzza am pus 4 pozici noi cu burta! Acum am facut si io macar de un castel de vara asa 33+ Yannis |
frumu frumuu castelul de vara............:)

Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Beatrice1982 spune:
cris dogarel...........frumoase ghetele!!!!!!!!!!!!
super!!!!!!
ce zici tu acolo, ca baietii seamana cu mamele???????
wow........ce bine ar fi..................
nu de alta............dar pielea vreau sa o aiba de la mine, si ochii..................si buzele.................
si tot.....................si de la tac-su inima:)))))))))

Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
pinguinroz spune:
Felicitari pentru toate mamicile si bun venit tuturor pufuletilor! Nu cred ca isi mai aminteste cineva de mine, insa va cietsc de cand aveam 6 saptamani si o iminenta de avort. Acum avem si noi 36 saptamani si mergem la doctor sa vedem cate kg avem.
Daca ne ajuta cineva sa schimbam si noi semnatura, va rugam...
lorex spune:
Bun venit pe lume proaspetilor flacai de Ilyka si Simonette!
Refacere usoara fetelor (topite!!!
)
Eu sunt la serviciu de asta intru mai rar...sper de luni sa-mi fac rost de prenatal!
Andre-lina, si eu am vazut reclama la infacol la Sensiblu.
Arwen, e super finetul!
Cris.d, super ghetele! Cred ca au costat o carutza de bani!
ms ca ai intrebat de mine! 
Ninge ca in povesti si la Iasi iar noaptea cand se aprind instalatiile e superb orasul...era aseara sa dau peste pietoni tot cascand gura dupa ornamentele de iarna!
Doamne fereste, mi-am facut nush cate cruci sa multumesc ca nu s-a intamplat nimic.Tre sa nu mai casc ochii pe dealuri cand conduc![]()
Va pup!...vorbaretzelor! 
29+ ....10 kile

AMR....13 de zile pana la urmatorul eco ![]()
www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">album
lorex spune:
| citat din mesajul lui blue_rain Mai are cineva vesti despre Adina? Ieri i-a monitorizat si lui bebe inimioara, avand in vedere ca nasc natural. E totul bine la noi, dar mi-am amintit de problemele pe care le are puiul Adinei, si ca nu a mai scris nimic, de cateva zile bune. tzontzo manager 34 ![]() poze |
Cred ca e ocupata, iti ia mult timp sa trimiti mailuri in atatea locuri, sa cauti, sa te interesezi de oportunitati...
ii doresc mult spor si succes!
29+ ....10 kile

AMR....13 de zile pana la urmatorul eco
lorex spune:
| citat din mesajul lui cristies Bravo Simonette! Sa va traiasca bebe Nicholas si sa va bucure sufletele! Refacere usoara si laptic pentru pitic! Multumim Danyelana pentru vesti .Multumim si fetelor de la schimbul trei .Nu mai stiu despre ce vorbeati ca am citit cam pe diagonala, dar vreau sa va mai spun sa luati cu incredere dicarbocalm (sau orice alta denumire rennie, mallox) si sa nu va mai faceti diete in functie de asta. Eu am arsuri de la 20 de saptamani fara sa le gasesc vreo legatura cu ce-am mancat dar intotdeauna in primele cinci minute cand plec cu masina undeva ma arde de mor. Cred ca il zgaltaie pe bebe si el se ridica mai sus... nu stiu. Dar la mine n-are sigur legatura cu mancarea. Va pup si ma mai bag un pic la somnic. ![]() 35+![]() AMR 5 saptamani! |
Total de ACORD!
Fara malox nush cum as rezista!
Deja mi s-a cam intors de el, cred ca o sa trec pe din ala lichid, ca m-am saturat sa sug la pastilutze
29+ ....10 kile

AMR....13 de zile pana la urmatorul eco
satulica spune:
Felicitari simonette!!! Bun venit pe lume, bebe Nicholas! Sa fii sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai!
mami de Marcu (04.02.2006)
si
34+ cu 
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui al3csa cris.dogarel fff misto ghetele ![]() alea pe maro imi plac si mai mult. E f frumoasa culoarea. Cat te-au costat??Eu la eco nu am dat nimic decat la 4d de la 22 de sapt atat! in rest ma duc la spital la Caritas si le fac gratis. Nu ma tine mult e adevarat. In 5 min termin dar imi masoara ce e esential si gata .. Chiar vroiam sa va intreb daca mai faceti morfofetala la 32 de sapt si daca ati gasit sa faceti 2d .. Ca am vazut peste tot 3d-4d si sunt f mult si nu-si merita banii ca numai masoara ca la 22 de sapt ![]() 31+ Yannis AndreiPoze |
pe maro am luat, k asa era comanda
, dar nu mai iau altceva
Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)poze
AMR 5 sapt.!!
cris.dogarel spune:
pinguinroz, bine ai (re)venit. tre sa scrii repede 10 mesaje ca sa apari in timp real, sa scapi de moderare. pt semnatura ai instructiuni pe prima pagina din capitol, ca nu stiu daca pot explica eu cum trebuie: la profil personal, edit, jos de tot ai "optiuni profil", dai pe "+" si scrii la semnatura cum vrei tu, cate saptamani ai, etc. apoi dai vizualizare si decizi daca iti place
mai, fetelor, ghetele ca ghetele, dar mi-am luat din mall de la Cinnabon o cutie de ...chestii d-alea cu scortzishoara si nuca (un fel de "melci" cu scortzishoara) si glazuri de cioco, caramel si ..vanilie. le-am incalzit acasa (cica asa se papa).ma dor dintzii de cat de dulci sunt
, dar innebunitor de bune
. am endorfinele la maxim!!!
tre sa ma invrednicesc si eu sa fac poze cu brad, casa cu fir rosu (asa ni se pare si nou, cris_mario, ca arata mai a
), camera fetei, etc, k vad ca e concurs

Cris,
34+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 5 sapt.!!