Pufuleti 2010 (77) Bravo Lillyka & Simonette!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

dar am observat ca nici aici nu se da bon pt plata ecografiilor.

34+ ANDREI ....ne mai gandim la al doilea prenume...
AMR 6 saptamani!!!
http://community.webshots.com/user/nicolcris22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

arwen am admirat hainutele, ce multe ai! si frumi!

catalutza ma bucur ca ai gasit dr! sa fie intr-un ceas bun!

danyelana multumim ca ne-ai tinut la curent cu Simo!

Fetele cu arsuri! la mine functioneaza f bine cu ceai de menta la mancare nu renuntz nici sa ma duca la circ sa scot foc! (vorba lu' cris dogarel cu circu)

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

SIMIONETTE bravo, refacere rapida si laptic pentru bebic !

Mihaela 35+ cu...

bebe mic

Mergi la inceput

avem azi o sarbatorita...

mesteacan

Mihaela 35+ cu...

bebe mic

Mergi la inceput

am pus 4 pozici noi cu burta! Acum am facut si io macar de un castel de vara asa http://community.webshots.com/album/575199219OqUoLp?start=24

33+ Yannis

Mergi la inceput

'neata, intai de toate.......

vorbiti despre 3D in trim III? dar ce se mai vede de trebuie 3D? ca eu m-am dus chitita pe 3D si mi s-a recomandat 2D, fiind bebe mare, de masurat, masurat oicum, si pret 250 in loc de 350 lei... ce parere aveti? merita 3D? intrebati doc inainte de a arunca cu banutii, mai ales inainte de eveniment (asta daca va nu va prisosesc )

o zi placuta, cu caldura si happy!

Mihaela 35+ cu...

bebe mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

'neata, intai de toate.......

vorbiti despre 3D in trim III? dar ce se mai vede de trebuie 3D? ca eu m-am dus chitita pe 3D si mi s-a recomandat 2D, fiind bebe mare, de masurat, masurat oicum, si pret 250 in loc de 350 lei... ce parere aveti? merita 3D? intrebati doc inainte de a arunca cu banutii, mai ales inainte de eveniment (asta daca va nu va prisosesc )

o zi placuta, cu caldura si happy!

Mihaela 35+ cu...

bebe mic

LA faza asta ai perfecta dreptate, eu toate eco facute in trim 3 au fost 2D, ma rog aparatu e smecher si daca bb e intro pozitie buna da repede in 4D si ii face pozica, dar cum la mine bebe e cu capu in jos dela 27 de saptamani, nu pre se mai vede fatzuca. Ultima eco facut a fost 136 RON in conditiile in care eu fac la euroclinic, numa a masurat bebe, colu, lichidu, daca nu e nimic altceva extra de verificat sau masurat nu e nevoie de mai mult.

33+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut natural...cand se elimina placenta doare?Mama mea a avut o problema ca placenta ei a ramas lipita de uter si s-a chinuit foarte tare, a trebuit sa-i faca un fel de chiuretaj...si mi-e teama sa nu o mostenesc si eu.

AMR 6 saptamani!!!

Nu te doare nimic. Ti-o trage dr. usor, apasand pe burta... stai linistita!! Asta chiar nu e o chestiune sa iti fie teama. Si la cate eco ne facem in zilele noastre, ar fi sesizat medicul daca era vreo problema cu placenta... asa ca DON'T WORRY!!!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_rain

Lucia, ce scumpa e o ecografie la tine. Eu imi fac toate ecografiile si analizele si voi naste la o maternitate privata, dar preturile sunt mult mai mici si conditiile exceptionale.

Un consult la medic cu tot cu ecografie costsa 65 Ron. Ieri am facut si consult, eco si monitorizare inimioara bebe -si am achitat in jur de 110 Ron. E drept, maternitatea are conventie cu casa de asigurari.

tzontzo manager 34
poze

Si eu platesc ecografia lunara...tot 150 ron...o fac la spital de stat(Giulesti)....si imi da chitanta...asa ca...

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolcris22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Citat:
citat din mesajul lui nicolcris22

Am si eu o intrebare pentru fetele care au nascut natural...cand se elimina placenta doare?Mama mea a avut o problema ca placenta ei a ramas lipita de uter si s-a chinuit foarte tare, a trebuit sa-i faca un fel de chiuretaj...si mi-e teama sa nu o mostenesc si eu.

AMR 6 saptamani!!!

Nu te doare nimic. Ti-o trage dr. usor, apasand pe burta... stai linistita!! Asta chiar nu e o chestiune sa iti fie teama. Si la cate eco ne facem in zilele noastre, ar fi sesizat medicul daca era vreo problema cu placenta... asa ca DON'T WORRY!!!

Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT

Andrelina
Si eu m-am gandit ca daca ar fi ceva s-ar vedea inca de acum...

AMR 6 saptamani!!!

Mergi la inceput