Moldovence aspirante sau gravidute(20)
Raspunsuri - Pagina 5
vanessa80 spune:
VIn si eu la si apoi la treaba, desi sunt cam obosita. O sa fac si eu cat o sa pot. Nu vreau sa il stresez pe Junior.
PYSYPISI eu sarcina o sa o urmaresc la dr Grigore Mihaela. O cunosc de vreo 4 ani si sunt f multumita.
10+
pysypisi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vanessa80 VIn si eu la si apoi la treaba, desi sunt cam obosita. O sa fac si eu cat o sa pot. Nu vreau sa il stresez pe Junior. PYSYPISI eu sarcina o sa o urmaresc la dr Grigore Mihaela. O cunosc de vreo 4 ani si sunt f multumita. 10+ |
Oare sa ma ingrijoreze durerile astea de spate???
La tine cum erau durerile?
Si cam cat timp te tineau?
Ai intrebat dr cand te-a durut?
Ce ti-a spus?
Da-mi mai multe detalii,te rog
+7
DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
pogonici1977 spune:
neata..haideti la o
sophie pe unde umbli gaviduto..cand ne aduci vestea cea mare....
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
pogonici1977 spune:
FETELOR......SA NE RUGAM PT. PARINTELE IUSTIN PIRVU DE LA MAN. PETRU VODA.....acum cateva minute m-a sunat o prietena care merge des la paintele si mi-a zis ca se simte f. rau.......pentru insanatosirea parintelui se citeste al doilea Paraclis al Maicii Domnului insotit de metanii (fiecare cate poate)......haideti sa ne unim in rugaciune si sa il rugam pe Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca spre noi pacatosii si sa ni-l mai lase printre noi pe acest MARE DUHOVNIC.....pentru ca avem MARE, MARE NEVOIE DE SFATURILE SI RUGACIUNILE LUI.....
mai devreme sau mai tarziu......minunea va aparea si pe strada mea..............
amir10 spune:
Pysipysi, nu te ingrijora. Durerile de spate (probabil seamana cu cele premenstruale provin datorita iradierii durerii dinspre uter care se intinde pentru a face fata embrionului implantat. Ia no-spa, probabil ca progesteron deja iei (utrogestan nu se mai se mai da gratuit pe retete de gravida acum, doar arefam de 200 mg - poti cere reteta de la medicul de familie).
Stai in pat si te odihneste, lasa ca in casa o sa mai faca curat si sotul.... si oricum cel mai important lucru acum e sanatatea ta. Alte medicamente nu ai voie sa iei in primul trimestru (doar paracetamol daca iti trec durerile cu el). Dr. buni in Iasi sunt mai multi, depinde ce cauti tu si cum interactionezi cu medicul respectiv (din Cuza Voda - dr. Grigore, Ciupilan, Mihalceanu, Mihaila, Dumitru, Schaas, Aursulesei, Tarnovanu, Dumitrascu..., cred ca mai sunt si altiii, din Elena Doamna - Pavaleanu, etc.). Important ca medicul care il alegi sa lucreze si la un cabinet particular dotat cu un ecograf bun, ca sa nu alergi dupa el prin spital, cand nu are timp sa stea de tine.
Vanessa, ma bucur ca esti bine, ar fi cazul si la tine sa te odihnesti, lasati-o mai moale cu curatenia.
Pogonici, ce bine ca te muti in casa noua!! Sa stii ca la mine bebe s-a prins la 6 luni dupa ce ne-am mutat in casa noua.
Sophie, iti tin pumnii. Poate vine mosul darnic la tine.
Eu ma lupt cu insomniile, arsurile si ma misc ca un elefant. Mai avem exact 4 saptamani.
Pupici la toate moldovencele.
36+ Radu Mihai
vanessa80 spune:
Tocmai mi-am baut si eu cafeluta si am mancat putin. Ieri m-am simtit mai bine. Treaba nu prea am apucat sa fac. La pranz am dormit vreo 2 ore. Azi vreau sa scoatem globurile sa vad cate mai avem si cam ce as vrea sa mai cumparam. Mai pe seara o sa iesim putin in oras.
PYSYPISI nu te mai speria de durerile alea de spate. Eu de vreo 2 sapt. nu le-am mai simtit. O sa fie bine.
AMIR multa bafta in continuare.
Multi pt. toate fetele. Sa aveti o duminica placuta.
bytzi spune:
sophie,nu trebuia sa faci ieri testul???
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
pysypisi spune:
citat din mesajul lui amir10 Pysipysi, nu te ingrijora. Durerile de spate (probabil seamana cu cele premenstruale provin datorita iradierii durerii dinspre uter care se intinde pentru a face fata embrionului implantat. Ia no-spa, probabil ca progesteron deja iei (utrogestan nu se mai se mai da gratuit pe retete de gravida acum, doar arefam de 200 mg - poti cere reteta de la medicul de familie). Stai in pat si te odihneste, lasa ca in casa o sa mai faca curat si sotul.... si oricum cel mai important lucru acum e sanatatea ta. Alte medicamente nu ai voie sa iei in primul trimestru (doar paracetamol daca iti trec durerile cu el). Dr. buni in Iasi sunt mai multi, depinde ce cauti tu si cum interactionezi cu medicul respectiv (din Cuza Voda - dr. Grigore, Ciupilan, Mihalceanu, Mihaila, Dumitru, Schaas, Aursulesei, Tarnovanu, Dumitrascu..., cred ca mai sunt si altiii, din Elena Doamna - Pavaleanu, etc.). Important ca medicul care il alegi sa lucreze si la un cabinet particular dotat cu un ecograf bun, ca sa nu alergi dupa el prin spital, cand nu are timp sa stea de tine. Pupici la toate moldovencele. 36+ Radu Mihai |
Multumesc frumos pt lamuriri.Eu de felul meu sunt mai panicoasa...Treburi prin casa sa stii ca nu prea fac,ce este mai greu face sotul.Dar am observat ca ma doare mai tare daca stau mai mult timp pe scaun la calculator.Astazi durerile au fost f mici si mai mult in partea stanga.Tu la ce dr mergi?
Sarcina usoara si nastere usoara iubita
+7
pysypisi spune:
citat din mesajul lui vanessa80 PYSYPISI nu te mai speria de durerile alea de spate. Eu de vreo 2 sapt. nu le-am mai simtit. O sa fie bine. Multi pt. toate fetele. Sa aveti o duminica placuta. |
Ma bucur ca esti bine
Sper cat de curand sa scap si eu de aceste dureri de spate.
+7
arinaa spune:
pysypisi,asa cum spunea si amir(pupici amir si lui bebe mic)durerile de spate sunt obisnuite in sarcina(intinderea ligamentelor si nu stiu ce hormon sunt vinovate de asta)deci nu tb sa te panichezi.e suficient sa iei no=spa daca ele devin insuportabile,iar in cazul durerilor de burtica tb musai sa iei no=spa pt relaxarea uterului.Ca veni vb de dr din iasi ,eu merg la Dumitrascu Irina(o gasesti la cab dr onodfriescu-vis-a-vis de billa,sau la ecoexplora-pe langa maternitatea Cuza Voda,mai e si la ominiclinic-dar gravidutzele prefera sa le vada in astea 2 locuri).Acum hai sa iti spun ca si in Barlad poti fi vazuta de prof.dr Dragomir(s=a deschis o clinica vis-a-vis de spitalul nou e o stradutza care permite intrarea la blocuri-e pe partea stanga).
poop dragelor mele moldovence
28+ RARES