Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line
Raspunsuri - Pagina 6
Allure spune:
Mihaela, ideea de baza din mesajul meu era ca site-ul citat de tine nu e de incredere. Atit. Ca dovada: si teoriile dr-lui apreciat de tine sint criticate de aceeasi sursa.
Ca sa intelegi ideile novatoare de care am pomenit, trebuie sa citesti cartea. Nu merge numai sa frunzaresti web-ul. Pe situl lui nu sint date detalii (ar fi culmea! nu ar mai vinde carti!)
De exemplu: el a fost primul care a deschis subiectul cu neuropeptidele in contextul dermatologic si care a formulat creme cu acest ingredient. In carte vorbeste despre "thymic peptides" care sint un produs de secretie al timusului (glanda situata in spatele sternului) si despre rolul lor in stimularea productiei de colagen si elastina necesare vindecarii "ranilor" (ridurile fiind considerate si ele "tiny wounds")
Alta chestie deosebita cu care vine dieta lui este consumul enorm de somon recomandat (care cum se stie este un peste foarte gras)+ suplimente de ulei de somon, iaurt si kefir nedegresat...chestia cu "low fat" care apare in toate dietele mie mi se pare nesanatoasa. A fost de asemenea primul pe care l-am auzit vorbind de superioritatea somonului alaskan, ca fiind lipsit sau mai putin afectat de poluare si continind cantitatile cele mai inalte de omega 3, etc, etc...sint si altele in carte, cine e interesat, afla.
ce n-am inteles eu pina in prezent este care e sursa concreta a acestor neuropeptide...ca nici in carte nu-mi e clar
cred ca se extrag din glandele unor animale (I know: gross )
poate ca aici e si raspunsul la intrebarea ta "de ce pretul e asa ridicat?"...pai uite de-aia, ca poate substanta aia speciala e greu de obtinut
astept sa-mi vina produsele sa vad ce scrie la ingrediente...
in definitiv, poa' sa fie si extract de oo de brontozaur, daca are vreun efect, who cares?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina spuneti-mi si mie, care sunt primele riduri? Liniile de expresie se pun? eu am cele doua linii de langa gura si doua liniute mici verticale deaspyra nasului, langa sprancene. Am 30 de ani si 4 luni si arat asa: http://picasaweb.google.ro/degeticaa/Tunsoare# Pana anul trecut nu m-am niciodata cu nicio crema, acuma folosesc Rexaline. |
pai de buna seama astea sint primele riduri
da, ridurile de expresie se pun...lasa ca e de bine, inseamna ca esti fericita, razi mult
da-i cu creme macar de acum incolo sa nu se usuce pielea si don't worry, arati bine!
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
conchita spune:
citat din mesajul lui Sabina Am 30 de ani si 4 luni si arat asa: http://picasaweb.google.ro/degeticaa/Tunsoare# |
si nu-mi dai si mie din cum arati tu? :-)) wow, superba esti, Sabina. si geniala, si dulce...da-le-n colo de riduri de expresie, astea iti definesc personalitatea. alea in coltul gurii arata ca razi mult. nasoale sunt alea indreptate in jos, de la morocaneala.
daca vrei sa pastrezi fatza asta, dieta si apa sunt esentiale. crema e doar de hidratare si, in lipsa alorlalte, nu suplineste integral. mastile saptamanale iarasi fac minuni, curata in profunzime. iar la soare, nu uita crema de protectie, soarele imbatraneste mult si usuca pielea teribil. daca te machiez, seara obligatoriu demachiant si curatarea pielii.
eu nu folosesc sapun pentru fata, ci servetele speciale plus un cleanser de la Neutrogena. nici eu n-am riduri, dar la mine e clar genetic, pentru ca la cati ani am stat in soare fara absolut nici o protectie, ar fi trebuit sa arat de jde ani.
cat despre disputa de mai sus, eu cred asa: pretul il determina ingredientele, dar si cererea. cred ca si dlui Perricone i-ar fi convenit sa-l coste mai putin si sa isi vanda produsele la orice grocery store sa fie accesibile tuturor, in loc sa aiba preturile astea pentru elite. iar daca se cumpara, inseamna clar ca la unii au efect. apoi, ca ne intereseaza sanatatea si aspectul general? nu vad nimic superficial in asta, dimpotriva. de ce n-as folosi o crema buna, daca mi se potriveste si mi-o permite bugetul? trebuie sa dea cineva socoteala lu' doamna cartitoare de dupa gard care trage cu ochiul in sacosa de cumparaturi a vecinei? caci despre banii pe care ii au altii si ce-si cumpara - deja mai jos de-atat nu se poate cobori cu discutia...
Sabina spune:
da, imi dau seama ca trebuie acuma sa pastrez fata asta, pana la 28 de ani nu avam nici linutele alea, mi se dadeau lejer 17 ani pe strada.Totul a inceput de la oboseala cu cel micut, plus alaptatul deshidrateaza enorm.Asta e :)
Rexaline sta hidrateaza f f bine si nu are parabeni, e tot Sephora, acuma am primit cadou un capture de la Dior si...atenueaza f mult liniutele, insa are mai multe chimicale. De aia Perricone asta pare tare interesant , da nu-mi dau seama daca nu-s prea tanara pt el.
Pt curatarea fatei am inceput si eu sa folosesc numai un demachiant de la Sephora, care se curata cu apa, e f ok deocamdata.
Imi recapituleaza si mie cineva dieta ideala? Ca eu din cauza de copii mici nici nu pot sa ascult ce zice in filmulet.
Acuma eu oricum sunt pe un tratament cu cortizon din pacate ca am patit o balarie...(am povestit in linkul cu maro de la semnatura)
ma rog, si mananc fara sare, adica fara niciun produs din comert, fara dulciuri si trebuie sa am grija si la carbohidrati.Paine, decat fara sare...mai bine deloc, oricum, nu gassc fara sare si integrala....decat din aia pufoasa, care contine in mod sigur tot felu de uratenii.
Am inceput sa mananc f mult avocado si andive.
pS Am uitat sa spun ca din cauza bolii mele oricum nu voi mai avea voie la soare, deci de factorul asta de distrugere am cam scapat:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
iarina spune:
Allure...normal ca fiecare citeste si pricepe ce vrea, cat vrea si in functie de experientele fiecaruia. Eu aleg sa nu ma entuziasmez de acest domn, caci la cate creme si licori minune mi-au trecut pe sub nas, am zis Amin!
Nu stiu cati ani ai tu, dar sora-mea e mai tanara cred si are un ten deshidratat cu tendinte spre uscare si ridare. Si-a facut rost de niste creme de la acest domn dupa multe peripetii, plus multe altele lotiuni in decursul anilor, care asa cum ti-am scris, i-au catifelat tenul. Evident ca nu au fost proaste, dar nici atat de grozave pe cat se astepta. Ceea ce voiam eu sa spun de la bun inceput este ca nu fac minuni. Sincer imi pare rau ca s-a ajuns la discutii de acest gen, dar fiecare face cum considera mai bine.
Cat despre remarcile de pe aici cum ca s-a ajuns la discutii despre bani, nu era asta, incercam doar sa zic ca ne-am putea cheltui banii pe altceva, nici nu mi-a trecut prin cap sa-ti spun eu ce sa faci cu banii. Mesajul era ca nu fac minuni si ca poate sunt prea scumpe pentru ceea ce ofera. Decizia o iei tu.
Nu mi se pare ca discutia a ajuns "jos"....discutii mai jos de atat am vazut de multe ori pe acest forum, la care anumiti membri de la acest topic au participat activ si cu sarguinta.Si cu contributii semnificative.
Eu ma retrag, faci asadar cum crezi de cuviinta, asta-i feedback-ul meu pe baza experientei surorii mele.
cristina1974 spune:
Iarina, imi pare rau de experienta avuta de sora ta vis-a-vis de produsele Dr. N.V.Perricone. Intr-adevar, nu toate persoanele au aceleasi rezultate la un anumit tip de produse. Insa, asa cum am mai zis , la mine au fost extrem de bune. Celulita a plecat definitiv, pielea de pe fata este catifelata, asa ca si la sora ta, insa, in plus, nu exista nici cel mai mic rid,nici macar alea de expresie,decat atunci cand sunt foarte obosita. Am 35 si jumate, nu am nici un fel de linie pe fata ,in conditiile in care sunt stresata destul de rau, sunt fumatoare, am deficit de somn, calatoresc foarte mult, iar uneori diferentele de fus orar sunt de la 5 ore in sus. Si acum, din cand in cand, cam de trei ori pe an, trag cate o cura de neuropeptide. In rest, crema mea de toate zilele e Capture Totale de la Dior.
iarina spune:
Cristina inseamna ca e vorba si de ten, de cum raspunde la "tratament" ca sa zic asa. Eu de aceea am si precizat ca depinde de ten si ca in cazul ei s-ar putea sa functioneze altfel decat la sora mea. Eu de ex. am alt ten decat al ei (sora mea adica), nici eu n-am riduri, asta in conditiile in care am folosit si folosesc creme mai banale, de hidratare. Dar doar atat, nimic special,insa eu o mostenesc pe mama, care are un ten extraordinar, deci e si un factor genetic.
Am observat ca si asta conteaza, sa ai o piele buna, cremele nu fac decat sa o intretina. Un ten cu probleme...ma rog e mai dificil si nu cred ca exista minuni in cazul asta.
Cum te impaci cu Dior? Hidrateaza bine?
Allure spune:
si mie imi pare rau ca s-a ajuns la discutii de "claca", nu vreau asa ceva la subiectul asta despre frumusete...dar m-am simtit trasa de urechi ca dau banii pe prostii...
prostii, neprostii, eu vreau sa testez
in definitiv, da, geneticul si stilul de viata au un rol hotaritor in aspectul pielii de la o virsta incolo, sint ferm convinsa ca daca n-as dormi cit trebuie si nu m-as alimenta sanatos, pielea ar avea de suferit.
am observat ca multe femei nu se agita prea tare inainte sa apara ridurile, pe principiul 'cind o veni, vad eu ce fac!"
mie imi place sa previn...un rid odata aparut, e greu sau imposibil sa-l faci sa dispara complet.
de asta zic, la 36 1/2 ani sint totalmente "overdue" pentru riduri dar uite ca nu am in schimb am observat cum zice Cristina, ca spre seara daca sint obosita sau nu am baut suficienta apa in cursul zilei, imi vad pielea mai fragila si mai putin elastica.
a doua zi de dimineata sint ok, dar stiu ca e doar o chestiune de timp pina cind "fatza de seara" va deveni "fatza de zi cu zi"
cremele obisnuite nu par sa aiba vreun efect in privinta asta, asa ca m-am decis sa incerc si pomul laudat, cine stie? poate ma aleg cu sacul plin.
nu mi-am pus toate sperantele si viata in cremele minune dar...a girl can always hope, right?
hai ca deja miza e prea mare pt un borcan de crema!
Sabina spune:
allure, nu ma uitati pe mine cu dieta:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Allure spune:
citat din mesajul lui Sabina allure, nu ma uitati pe mine cu dieta:D Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
o dieta sanatoasa e simpla: fructe, legume, grasimi sanatoase (avocado, olive oil) whole grains, carne slaba. Portii decente!
5 to 6 meals a day (3 mese principale, 2 snackuri)
fara faina alba, fara zahar daca se poate (o ciocolatica neagra mica e ok) fara mincat dupa ora 6-7 seara
apa multa, fara cafea, alcool, prajeli
daca poti evita cartofii sau macar cantitatile mari de "fainoase"