Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line
Raspunsuri - Pagina 5
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karfe M-am riscat si am facut o comanda ptr. ca m-a tentat un full size toner-gratis ,pe america dadea cadouri mai misto. Asa ca am comandat crema de noapte cu vitamina c care o urmaresc de juma de an. Allure,mersi de pont ca livreaza si in Romania. Ar fi culmea sa primesc produsele inaintea ta. |
ma bucur ca ti-ai luat crema si e super sa primesti un produs gratis! poate daca mai asteptai bagau gifturi mai faine zilele viitoare...astept sa-mi spui cum e crema aia ca o aveam si eu in vizor.
daca se iveste la oferta gratis un produs pe care il vreau, cred ca pic iar in pacat cu alta comanda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there
iarina spune:
Allure, te-as ruga sa nu mai folosesti tonul asta ironico-zeflemitor, caci nu e cazul. Eu nu ti-am vorbit asa, dar daca atata stii si poti, treaba ta. Am intervenit pt.ca am in familie o persoana obsedata de tineretea vesnica si care a probat pana acum 1001 creme si potiuni. Link-ul de tine l-am citit, nu cu atentia pe care i-as acorda-o unei carti, dar l-am lecturat. Pana acum acest domn este printre putinii care pomeneste de "inflamatie"...in ce context si explicatie vrei sa-l bagi tu. Si da, sora mea a folosit cremele lui fara vreun rezultat spectaculos, doar ca tenul era mai catifelat. Care catifelare putea fi obtinuta si cu alte creme. Mai ieftine. Eu m-am ferit sa-ti spun initial, caci e treaba ta pe ce dai banii si in plus poate pielea ta reactioneaza altfel. Dar dupa aerul superior cu care ai tinut mortis sa-mi raspunzi,nu vad de ce te-as mai menaja, deci din experienta sora-mii au fost banii aruncati degeaba, so go ahead.
P.S. Putin deviat de la subiect. Frumusetea nu-i numai piele intinsa, fara riduri...este gratie, feminitate, armonie, gesturi, zambet, atitudine.
mihaela_80 spune:
Allure, nu e Mercola "al meu" ca nu sunt fan, il stiam pt ca mi-a fost recomandat de niste sustinatori infocati :) Totusi articolele acolo mi s-au parut mai complete. Ce voiam sa spun e ca nu am gasit la dr P "al tau" nimic revolutionar, exista un precedent, probabil ca mai multe.
Regimul e excelent, incercam de mult sa il urmez, dar e o compilatie dupa toate trendurile recente (omega 3, mai putini carbohidrati, ceapa,usturoi, legume, fructe, fara zahar).
In concluzie, am scris atunci putin dezamagita, observasem de 2 zile primul rid si m-am aruncat asupra site-ului plina de sperante, ca sa gasesc niste idei care imi erau familiare.
Si mai e un lucru, nu inteleg de ce costa un amestec de ingrediente mult mai mult decat suma ingredientelor (ma refer la un ser de 570 de dolari pentru niste zeci de ml). Costa mult, mult mai mult, acopera si cercetarea, si reclama, si ramane ceva, care mie nu imi place. Dar, asa cum am mai spus, e doar parerea mea.
Sabina spune:
spuneti-mi si mie, care sunt primele riduri?
Liniile de expresie se pun?
eu am cele doua linii de langa gura si doua liniute mici verticale deaspyra nasului, langa sprancene.
Am 30 de ani si 4 luni si arat asa:
http://picasaweb.google.ro/degeticaa/Tunsoare#
Pana anul trecut nu m-am niciodata cu nicio crema, acuma folosesc Rexaline.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mihaela_80 spune:
Sabina, pai orice cuta sau linie permanenta pe care o vezi cand ai fata relaxata e rid. Primele aparute sunt: orizontale pe frunte, de expresie verticale langa gura, orizontale si laba gastii la ochi, verticale intre sprancene, depinzand de ce exprima mai des fata fiecaruia.
Pentru fumatori e mai rapid si mai intens procesul, la ei apar in plus si liniile radiale in jurul gurii.
Sabina spune:
ce sunt liniile radiale?
Cum mi-am alaptat copiii
mihaela_80 spune:
Gandeste-te la razele unui cerc, sau tuguie buzele in oglinda si vezi cum se increteste pielea. Pufaitul solicita tocmai muschii astia.
Sabina spune:
io nu fumez din fericire
dar ma uit la copiii mei. Sofia are doua liniute fine in jurul gurii. Nu cred totusi ca are riduri la 7 ani! Si Gh la 2 ani are f f putin liniute in jurul gurii.
Deci tot nu m-am lamurit?
:))
Cum mi-am alaptat copiii
mihaela_80 spune:
Nu stiu ce sa zic, de riduri la copii asa mici n-am mai auzit, intr-adevar. Daca ii dai cu crema nu dispar liniile acelea? Poate e pielea fetei uscata, la copii e mai fina, mai subtire si se deshidrateaza mai usor.
Teoretic, primele riduri pot aparea pe la 14-15 ani, cele orizontale de pe frunte. Asa scrie la carte.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarina ... Pana acum acest domn este printre putinii care pomeneste de "inflamatie"... |
ma las pagubasa
eu a 3-a oara nu mai explic cum sta treaba cu glicatia care duce la inflamatie conform teoriei stiintifice in vigoare...teorie de care e plin netu', numai tu nu vezi...
mi-e teama ca din ironica, pe urma devin altceva
apreciez grija nejustificata pe care o porti finantzelor mele dar nu e cazul.
dupa cum nu era cazul sa ma "menajezi" cu experienta surorii tale (dac-o fi asa cum spui)...sint constienta ca un produs nu poate ferici pe toata lumea si apoi nu stiu citi ani are si in ce stadiu e tenul surorii tale, cite riduri si cit de adinci sint, etc...daca raspundeai asa din start, era mai bine pt ca eu exact asta am cerut: feedback la produse, bun sau rau, nu conteaza.
a! era sa uit: sa nu-mi spui ca sora ta a folosit crema cu neuropeptide si a fost dezamagita... mi-e greu sa cred
la mine problema nu e de a face niscai riduri sa dispara, ca NU AM...eu vreau sa pastrez ceea ce am cit mai mult, vreau prospetime, mai multa elasticitate, uniformitate a tenului...ca sa nu mai fie nevoie de fond de ten, asteptari realistice, zic eu.
nu sint obsedata de tineretea fara batrinete cum insinuezi tu... imi place sa testez, sa caut, sa aflu...ma simt bine sa folosesc produse pe care alta lume le foloseste si are cuvinte de lauda despre ele; daca o fi tzeapa, no problem, e teapa mea si banii mei...
dar daca nu e???
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)
www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there