Dr. Perricone's antiaging diet and skin care line

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

La multi ani pe anul asta !!!

Au sosit si la mine produsele.......de luni au venit , dar am fost plecata din Buc si nu m-am putut bucura de ele.

am incercat acum Skin Clear Hydrator.........imi place.....iti face pielea foarte foarte fina , nu incarca fata si nici nu iti luceste de la el.

Fondul de ten nu l-am incercat decat pe mana , este putin cam inchis pt culoarea pielii mele , dar dak il intinzi foarte bine nu se mai vede asa inchis.....la vara merge de minune.....asa cum a zis si Allure .

Vreau sa imi comand si ceva pt ochi , dar stau in dubii ....nu am riduri(27 ani )....dar na...vreau sa previn .

Tu ce ti-ai luat pt ochi Allure ?

Viitoare

Mergi la inceput

Am uitat sa spun de miros......miros groaznic cand te dai cu ele , dar dupa 10-15 min mirosul dispare usor-usor.

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Pentru ochi mi-am luat asta: http://www.perriconemd.com/product/skin+care/eyes/high+potency+eye+lift.do?sortby=ourPicks

care imi place mult-mult ca si consistenta si nu miroase absolut deloc; il pun inainte de crema mea obisnuita ca pe un tratament

fondul de ten l-am folosit deja si imi place...cum zici, daca il intinzi bine se deschide la culoare; imi place ca e pe fond de galbui ("yellow undertone" cum zic astia) ca pielea mea cam asa e la origini: alb-galbui care se bronzeaza usor si frumos nu alb-rozaliu care se arde.

cele cu miros nu mi se par groaznice...m-am obisnuit deja

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Allure, ok, m-ai convins pe 12 pagini, mi-am luat 3 carti de Perricone azi. vad ca are diete si exercitii, ai incercat metoda lui, exceptand cremele? creme nu-mi iau, sunt prea scumpe si, cum ai zis si tu, la pielea mea creola merge pana si untura de porc. n-ai zis tu asta, dar zic eu. :-))

Mergi la inceput

Conchita, cartile sint bune de citit...mie mi-au placut toate informatiile (unele le stiam, citeva nu)...eu sint de principiu ca daca intr-o carte am gasit un singur lucru folositor pe care pot sa-l aplic in viata mea cu rezultate, a meritat sa citesc si sa dau banii pe acea carte...ca pina la urma toti spun cam aceleasi lucruri cu mici diferente si gaselnite cind e vorba de dieta sanatoasa.

Metoda lui ca sa pot s-o incerc 100% ar trebui sa am acces la pestele minune - Somon Alaskan, ceea ce nu am! Nu face delivery in Canada...Alt fel de somon nu are aceleasi proprietati nici pe departe (de ala de ferma nici nu mai vorbesc, exclus!) Iar asta e baza dietei...cum sa fac dieta fara elementul de baza? Mi-am luat pastile de ulei de somon de-ala dar...stiu eu daca e suficient??

Pielea arata bine dupa toate cremele astea...cu exceptia a doua cosuri pe care le-am zgindarit, parca este un rozaliu in obraji si un glow aparte...so far so good!
Nu ma mai deranjeaza mirosul de peste, chiar a inceput sa-mi placa

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Apropo de untura de porc, o masca minunata pe care am invatat-o de la o cosmeticiana: untura amestecata cu galbenus de ou...face minuni!

Mi-am facut-o aseara dupa ce in prealabil am curatat pielea cu o felie de lamaie (peeling chimic natural )

Po sa spun ca dupa 2 saptamini de folosit produsele P. observ o diferenta de textura, uniformitate in culoare si parca mai multa elasticitate. Functioneaza.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Hello ,

si eu ma declar foarte multumita dupa o saptamana de folosire a cremei skin clear hydrator -folosita dimineata si seara .....pielea arata super bine ,este luminoasa ,curata, si foarte catifelata .

maine fac comanda de ceva pt ochi

Viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Fetele,care mai sunt impresiile dupa luni de folosire?

Mergi la inceput

eu ma declar multumita. pielea mea a iesit cu bine din iarna, nu vad riduri noi ba din contra parca liniutele finute (ca nu pot sa le zic riduri ) de la ochi s-au subtiat, pielea e radioasa si parca secretia de sebum s-a reglat cumva...nu ma mai trezesc cu grasime pe fata dimineata sau in timpul zilei (desi nu sint sigura ca voiam asta...mie imi placea pielea mea lucioasa )

singura crema care nu mi-a placut a fost Cold Plasma; nu-mi place textura, e foarte fluida si se absoarbe complet in piele. mie imi plac cremele grase. na! si nici nu cred ca era pt tipul meu de piele...in rest numai de bine.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

gand la gand cu bucurie.De cateva zile ma gandesc sa va pun aceeasi intrebare.
Eu nu am fost f. multumita de produse,am avut crema concentrat restorative treatment si firming facial toner.
Toner-ul l-am terminat,crema mai am,nu am putut-o folosi fiind f. light.Cred ca merge mai bine vara.
Oricum iarna aceasta a fost groaznica ptr. tenul meu mixt gras acneic,care s-a uscat f.tare si mi-a explodat acneea, am simtit nevoia de creme ceva mai grase.
Ptr. tenul meu tot Murad ramane nr.1,mai ales ca acum a scos o gama noua antiacnee si antirid(ptr. noi astea mai coapte).

Mergi la inceput