hotel 3 stele in centru parisului - recomandari

hotel 3 stele in centru parisului - recomandari | Autor: mara03

Link direct la acest mesaj

buna dragilor!

am nevoie de niste recomandari de la cunoscatori. asa cum am scris si in titlul subiectului, vreau sa stiu ce hoteluri de 3 stele sunt in centrul parisului. vreau sa merg din 9 ianuarie vreo 7 zile.

multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alecxa spune:

Noi am stat aici, si a fost ok.E la 2 statii cu metroul de Turnul Eiffel.

http://www.accorhotels.com/gb/hotel-1400-ibis-paris-tour-eiffel-cambronne-15eme/index.shtml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

alecxa, multumesc de recomandare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

eu am stat aici http://www.hotel-regence-etoile.com/

e langa Arcul de Triumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Indiferent de hotelul pe care il vei alege (si cred ca indiferent de tara), mergi mult pe recomandari personale decat pe ceea ce vezi pe net. Noi am avut o experienta neplacuta cu booking.com, sa nu alegi variante de genul asta. Am stat anul asta in Paris intr-un hotel de 3 stele care arata bine pe net si in realitate .... nu zic ca era super naspa, dar nici pe departe cum era pe net. Si nu am patit-o numai in Franta, asa ca m-am lecuit si in veci nu mai fac rezervari pe astfel de siteuri. Ori direct la hotel ori prin agentii pe care le cunosc, de fapt una prin care am facut rezervari si totul a fost super ok. Nu-mi amintesc exact acum cum se chema hotelul ca ti-as spune sa te feresti de el. Poate imi amintesc.

Mergi la inceput

daniela, multumesc!

ellinia, asta a fost motivul pentru care am ales sa intreb pe forum. pentru ca de cautat am cautat, sunt multe hoteluri care arata bine, dar stiu ca pot aparea surpize la fata locului, asa ca am preferat sa cer un sfat de la cei care au fost efetiv acolo.
multumesc si poate-ti amintesti unde ai fost tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada2021 spune:

Confort Inn Moufetard in Cartierul Latin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

si noi tot la Moufetard in cartierul Latin am stat o data, super!

EDIT : iti recomand , de fapt, cazarea in cartierul latin daca mergi de placere, in vacanta...e una dintre cele mai animate zone, poti manca relativ ieftin, sunt numai restaurante, terase, etc

am mai stat la Hotel Du Bois, pe o straduta pe langa Arcul de Triumf, ff frumos si elegant si acolo, daca te intereseaza zona asta.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

multumesc mult pentru raspunsuri!

vacanta noastra s-a amanat pana in aprilie sau mai, din motive obiective si pe langa asta mai avem si cupil bubos din cauza de varicela

o sa am timp sa studiez si sa aleg insa cred ca alegerea cea mai buna va fi cartierul latin.

multumesc inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am si eu nevoie de un sfat. Hotel decent in care sa putem sta 2 adulti cu 2 copii (4 si 7) ani - in Paris stiti? Cele pe care le-au dat fetele, pana acum, sunt doar pt adulti (adica ar trebui sa iau 2 camere si bugetul spune nu ).

In plus mai caut ceva asemanator si pe Valea Loarei...(pour les connesseur).

multumesc anticipat,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mi-am adus aminte cum se chema hotelul la care am stat in Paris, face parte din categoria "de evitat" http://www.cazareparis.ro/poze_hotel_Relais%20Gare%20De%20Lyon%20Hotel%20Paris_1212818.html

Anya, de ce nu luati paturi suplimentare?

Mergi la inceput