Pufuleti 2010 (76) Bravo Lillyka! Hai Simonette!!!
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/al3csa/al3csa.jpg)
al3csa spune:
Buna dimineata burtici
Cam asa ar fi trebuit sa inceapa mesajul meu daca as fi scris cand am intrat pe forum dar pt ca sunteti voi fff harnicutze mi-a luat 3 ore ca sa va ajung
Bun si acum asa cum zicea plateea ieri parca sa incepem in ordinea de pe tricouri :
- Lilyca Felicitari si sa-ti traiasca bebe Luca. Sa fie sanatos si sa dea Domnul sa ai laptic muuuult pt el.
- mcrissa ma bucur ca bebe nu s-a lasat asa usor si ca inca mai sta la caldurica. Sper sa mai stea acolo cel putin 2 sapt.
- simo ce stiti de ea??? Asa ne lasa in suspans?? Scoatem agitatele sau le mai tinem in cui??
- aylin_tarcan unde ai fost mamico internata de ai scapat asa de ieftin?? La ce spital? Si daca nu ai impartit nimic cum ai fost tratata?
- tomaca bine ai revenit si ma bucur ca esti ok si te asteptam mai des pe la noi
- Onitza nu vrei sa incerci si cu dr meu de la Caritas? E un om extraordinar si niciodata nu va fi ocupat pt nici o pacienta. Crede-ma cu mine vb si la 1 noaptea si se intereseaza este un dr f bun si f apreciat in spital. Macar sa incerci
si numai sa asa ca nu e bn deloc ...
- Plateea esti extraordinara! Imi era f dor de posturile tale si de buna ta dispozitie! Tine-o tot asa ..
- micki_mica ma bucur f tare ca esti acasa, ca esti bine si ca ti-ai petrecut ziua de nastere in familie .. Hai capul sus!! Ce a fost mai greu a trecut mai e un pic
Cam gata si fetelor mai opriti-va macar un pic .. aveti mila si de noi intarziatele
. Cat am scris eu mesajul asta ati scris voi 2 pag
..
31+
Yannis Andrei
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Tanaion spune:
FELICITARI LILYKA!!!
LUCA BINE AI VENIT! SA FII SANATOS, SA AI O VIATA FRUMOASA!
Fetele cu contractii, daca nu va cedeaza la No-spa, pana dati de dr vostru, nu stati asa, puneti-va un supozitor cu Uscosin (scobutil). La mine No-spa, chiar si forte nu are efect, Uscosinul ma ajuta.
Onitza nu iti maii tin si eu morala, ca au facut-o deja fetele, dar chiar tb sa o lasi mai moale, ca inca e prea mic bebe, tb sa mai stea in burtic cumintel.
Daca iar te apuca contractiile, chiar daca nu raspunde dr ta, eu zic sa te duci la Municipal la camera de garda, spui ca esti pacienta dr cutare, te controleaza acolo si o suna ei pe dr. Asa e intelegerea in Municipal si lor o sa le raspunda la tel.
Alexutzza in sfrsit ai intrat si tu in lumea burticoaselor, ca pana acum la tine nici macar burtica de balonare nu era aia
Cris_mario de mcrissa maii stii ceva?
Tana cu Toma (10.11.2001) si 35+
Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
alexia28 spune:
Felicitari Lillyka, Bun venit pe lume bb Luca, sa fii sanatos si voios si mancacios, sa-ti bucuri parintii
Fetele n-am apucat sa citesc decat capitolul asta, trebuie sa merg sa citesc si din urma.
Petra eu pe Natalia am nascut-o tot cu Tutu in feb 2008 si mi-au cerut hainute la spital, doar in prima zi au tinut-o infasata. Am cumparat epidurala, asa mi-a zis Tutu si mi-a zis sa-i dau bani anestezistei si moasei in stilul lui specific
Am vazut ca ati vorbit si de pediatru, e adevarat ce spune Mariucasara ca e bine sa-ti alegi un medic pe o perioada lunga de timp, la noi dr Nataliei vine acasa cand o sunam de fiecare data, noi am optat pt vaccinurile cumparate si nu am avut probleme, acum am atentionat-o inca de cand am ramas insarcinata ca o sa mai aiba un pacient
In rest suntem bine acum, ieri mi-a fost ffff rau dar a trecut. De abia astept sa cumparam maine bradut sa-l facem, ce o sa se mai bucure pitica. Am mai cumparat cate ceva si pt bb dar in continuare sunt in dubii cu biberoanele de care sa cumpar, fetele ajutati-ma ce biberoane ati cumparat voi? E adevarat ca n-a avut nevoie cu Natalia de la inceput ca am alaptat pana la 7 luni dar foloseam la pompa avent cand ma mulgeam, acum am de gand sa folosesc mai mult pompa dar la noi inca nu se gasesc biberoane Avent BPA free si atuci cum le sterilizez, ufff
va pup, merg sa fac un pic de mancarica de mazare si sa citesc din urma
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si
34w
Tudor
prietene DC .
al3csa spune:
Si Nik0le App de salata orientala si de pofte in afara de faptul ca 2 zile numai asta am mancar. Azi-noapte la ora 4 ce credeti ca mancam ??? Mancare de fasole .. O oala fetelor !!!! Doamneee am inebunit de tot pe cuvant. Nu credeam vreodata ca o sa-mi fie asa de pofta de ceva. Cu gogonele .. si aveam arsuri si eu tot bagam. Zici ca ma fugarea cineva asa mancam
31+
Yannis Andrei
Poze
sagetutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea ale1212xa... la spital, pui, nu sta ca gaina pe oua, ca nu rez nik. acolo te urmaresc aia, si te lamuresc ce si cum. am stat eu o noapte cu 5 nospa, si dureri din astea, si tot cu ginypralul in vena am ajuns. fetili... voua va trebuie cineva sa stea cu facaletul ala de il tot agitati, pe fund... pai... suntem gravide, nene... eu am stat ieri 7 ore in fund, cu pauze de intins in pat, si tot am ajuns la concluzia ca e prea mult. treaba in casa nu am facut oricum never, dar acum, si un ceai, il incep si il termina care e prin bucatarie. sotul, nu mai zic, ca e "de garda" non stop!!! bre! apai.... voi vreti ststuie, sau bebei la termen? ia... in pat toata lumea, inclusiv alea de mai lucreaza si au impresia ca "patria le va fi recunoscatoare!", si gata! si nu mai stati, neamule, cu dureri din astea, ca ma bagati in boale. err... alte boale, ca mai nou, pe langa ce raportam de dimineata, usturime in gat si stranut, mai adaug s durere de cap si rinoree. deci... am luat-o! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
VOTEZ CU AMBELE MAINI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
al3csa spune:
Si vroiam sa mai intreb ceva. andre.lina pe tine cat "te-a costat" nasterea?? Avand in vedere ca ai fost luata pe nepregatite si cu alt dr decat dr tau .. 31+
Yannis Andrei
Poze
cris.dogarel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza fetele!!! si-a luat cineva din astea http://www.toyz.ro/decor-camera-copii/decofun/ ? cum vi se par? Cum se comporta? noi daca nu avem posibilitatea sa facem camera lu bb ptr ca suntem in chirie si nu suntem de capu nostru acilea sotul vrea sa punem d-astea pe pereti, ce ziceti? EDITAT: ma refer la stickere de perete ![]() ![]() |
noi am pus bordura cu fluturasi pe peretele cu patutzul (si la ana, binenteles, ca era geloasa
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
mie mi se pare de ajuns ca deco special ptr copii, plus lenjeria si blatul de infasat. in rest, mai e o canapea crem deschis (sa stau/dorm eu si cine mai vine la fata) si...atat! (10mp)
bordura am luat-o de la hornbach, cu vreo 35 lei,5 metri. se dezlipeshte usor de pe perete, fara sa ia si tencuiala. aveau cu personaje din desene, etc mie mi se pare ca a schimbat camera "instantaneu"
![](pupic.gif)
Cris,
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
poze
AMR 5 sapt.!!
sagetutza spune:
felicitari Lylyk, bine ai venit LUCA!!!
ale1212xa asteptam sa vedem ce ti-a zis dr-ul cand l-ai sunat acum la si 30.
simonette asteptam vesti....
Fetelor cum am subliniat si mai sus, aveti grija de voi. Sunt total de acord cu Plateea, si eu am avut burtica cam tare ieri si am luat no-spa si am stat in pat, azi cat v-am alergat p'aici sa va prind m-au mai apucat din can in cand, dar am facut pauze de stat la calc si cu no-spa in pat. Ne miram ca se nasc copii mai devreme... pai daca ne mananca... 35+
Nicola-Teodora (deocamdata... mai negociem...)
al3csa spune:
Si fetele cu aparatorile pt patut .. voi puneti aparatori numai la patuturile de lemn? sau si la cele tip tarc .. Nu stiu .. Intreb pt ca mi se pare ca prin plasa ai il poate trage curentul .. 31+
Yannis Andrei
Poze
cris_mario spune:
tanaion,i-am dat sms,am intrebat-o cum se mai simte...si nu mia raspuns
Andreea 29+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze