Pufuleti 2010 (76) Bravo Lillyka! Hai Simonette!!!
Raspunsuri - Pagina 3
satulica spune:
salutare si de la noi! am citit si eu in urma de unde am ramas... ati avut ceva activitate ieri; noi n-am stat pe-acasa... si aseara burtica ne-a necajit si pe noi un pic (se intampla cam des in ultima vreme)... asa ca o vom lasa mai moale cu plimbarile prea lungi, ca bebelina sa mai stea cel putin pana la anul la mami...
andre_lina, foarte frumos carutul! sa fie sanatos bebe Tudor si sa se plimbe confortabil cu noua achizitie!
pentru mcrissa, multe ca bebe sa mai linistit la mami si sa mai creasca un pic...
pentru lilika azi e ziua cea mare; o nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos! si refacere cat mai usoara! astept si eu vesti prin fetele cu care tine legatura
trimit asta ca sa nu pierd mesajul, ca am mai patit-o
mami de Marcu (04.02.2006) si 34+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
alexutzzza spune:
Am citit da pe fuga ca trebs a merg pana jos la banca sa platesc asigurarea la euroclinic deh s-a facut de un trimestru iarasi si pe fuga am citit tot da nu am deschis 2 ferestre asa caaaaa....
Sa vad ce imi amintesc
cris dogarel pai se poate cuscsa? racita? vrei sa dai si la copchilasi?
roco ma bucur ca ai mai intrat. mie mi se pare mai fain ca iti fac inductie de naturala vorba lor, e mai natural si o sa te recuperezi mai repede ai sa vezi ca intrun final tot raul e spre bine
andrelina fain carutz!!! sunt invidioasa!
set de protectii pat 95 de RON mi se pare jaf http://www.mothercare.com/richContent/B001NYJ8YQ astea sunt in jur de 65 de lei in banii nostrii si sunt mothercare...de ce e jafu asta aici nu stiu zau!
ratusca_mica merci de grija, stai linistita poti suna oricand, sorry de intarzierea cu carutu
onitzaaaaa!!! iti trimit toate betele care i-au ramas pe stoc lu Mos Nicolae!!!! Stai potolita ca nu iti face nimeni statuie, chema pe cineva sa mai stea cu paul o tanti o vecine oricine sa te ajute! nu mai fa din astea ca e nasol si cand te apuca io stiu de l amine te apuca si grijile si panicile si mai rau iti creste tensiunea si se contracta toate alea !!!! stai si tu un pic cuminte, roaga sotu sa ia o zi libera sa te ajute sau ceva...
Daaa fetele , multumesc! am si io burticaaaa! MI-a zis o prietena sambata cand am venit la mine ca moama ce burta am facut, apoi mama...de unde toti ziceau ca nu se vede acum au inceput sa se mire...na mie mi se pare cam..la fel asa ca am facut poze sa vaz si io si m-am convins!
nu-mi venea a crede ce mare e ca na io nu am mai pus un gram de aproape o luna ...to 64 de like am de la 57 deci pana acum 7 kile luate... burta se umfla ca aluatu..cu aer!
Acum sunt la capitolul actual...citesc si mai revin daca mai e cazu
33+ Yannis
danyelana spune:
Onitza, e tare grav ce povestesti tu acolo. Tu pana acum ai fost foarte activa, de parca nici nu erai gravida si acum incep sa se adune si la tine. Ai grija ca puiul mic inca tare mic si trebuie sa mai stea la caldurik. Incearca sa iei legatura cu medicul, asa cum zicea si Cris, suna la spital si gandeste-te la tine si la bebe. Nu conteaza ca strici planurile nu stiu cui. Crezi ca mamei tale i-ar placea sa te vada asa? Ai grija de tine si multi Si scuze daca am fost prea dura.
mariucasara spune:
cris_mario daca te mai doare mana de la vaccin pune o felie de cartof la locul intepaturii sau o batista in care infasori un cub de gheata.
haircut vreau sa discut cu medicul inainte ca sa ne cunoastem, sa ii iau nr de mobil, sa vedem daca ne intelegem. De exemplu eu vreau sa vina acasa sa ne faca vaccinurile si sa vada copilul macar pana implineste 1 an, vreau schema de vaccinare cu plata si niste vaccinuri optionale, vreau sa vina sa vada copilul cel tarziu a doua zi dupa ce iesim dim maternitate. Daca nu e de acord caut alt medic si gata. Dar nu vreau sa ma trezesc cu bebe de 3 zile ca nu am medic pentru el.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 33+ Sebastian Petru
aylin_tarcan spune:
lia, daaa, si daca trec de ziua mea si nasc de craciun? sau de revelion? sunt putin stresata si urmatoarea programare o am pe 23... tutu rade de mine si zice sa las copilul sa se nasca cand vrea el; ca eu tot incerc sa influentez data (si de fapt nu stiu in ce sens sa o influentez). la mine e a doua nastere cu dr.T, plus ca finuta mea tocmai a nascut cu el. deci:
- calmante/alte medicamente - el zice ca nu trebuie, dar experienta mea spune sa imi iau la mine vreo doua fiole de algocalmin, vreo doua supozitoare cu diclofenac, ergomet fiole x 10....
- haine mami - camasute, halat optional pt ca e f cald in spital
- haine bb - iarna nimic, ii tine infasati. cer insa pampers, serv umede, bepanthen si cateodata baneocin
- bani - el nu ia nimic. daca faci epidurala tb pt anestezist (eu nu am facut). iti zice el cat in fata
- asistente, infirmiere - eu nu am dat NIMIC
- la spital te duci daca ti se rup membranele, sau ai contractii dureroase dese (la mine nu a fost cazul). daca e de internat, iti faci internarea si il suni pe el, sau il suna cei de acolo
sa nu stai cu dureri ca la ciclu. daca nu trec cu no spa si uscosin + stat in pat, ia gynipral, un sfert la 6 ore e doza minima.
fetelor, durerile ca la ciclu sunt contractii! nu va mai agitati! stati culcate in pat! ce dumnezeului!!!! chiar vreti sa va povestesc prin ce am trecut eu, ca sa va potoliti????
mcrissa, ooooffff, sa stea bb acolo. poate il mai tin pana la 36...
to be continued
Petra mamica de Alma (20.08.2007) si 36+ cu
danyelana spune:
Ale, nici la tine nu e de gluma cu durerile "ca la ciclu". Sunt contractii asa ca ia repede ceva si suna doctorul aca nu ai de gand sa mergi la el. E important sa aflii ce parere are si el despre asta pentru ca se poate agrava. Tu tot zici de vreo doua zile ca te doare si se poate agrava. Uite ce a patit mcrissa, a ajuns la spital la perfuzii... asa ca.... Ai grija de tine.
Acum 34+ cu bb mic si scumpic Arthur
AMR - 6 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Andre_lina spune:
Mesaj de la lilyka:
"BEBE LUCA ARE 2870 SI EU SUNT OK. MA CULC UN PIC"
BRAVOOOO LILYKAAA!!!!
Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
cris_mario spune:
mi-am terminat si eu treaba pe ziua de azi....mai am rufe in masina de scos+bagat altele
mana tot ma doare... mariucasara ..akm k m-am linistit pun o felie de cartof
Andreea 29+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
Alte simptome nu am...nu sangerari, scurgeri normale... Am luat primul no-spa la 9 si al doilea la 11:30 si am zis sa ii dau timp o ora sa isi faca efectul pana sa sun doctorul ----------------------------------------- 34+ cu Dragos-Andrei |
Stai in pat! ia diazepam sau gynipral, macar o juma de pastila, astea relaxeaza instant burta , crede-ma ca stiu si io din patzanii!
33+ Yannis
satulica spune:
FELICITARI LILIKAAAAA!!!
multumim, andre_lina, pentru ca ne tii la curent!
mami de Marcu (04.02.2006) si 34+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!