Salariu bona in Bucuresti ?????

Salariu bona in Bucuresti ????? | Autor: bebetica

Link direct la acest mesaj

Ma intereseaza cat se plateste pt. ingrijire copil sub un an,
- 5 zile pe saptamana,
-program 7.30-17.00,
- fara menaj.

Nu prin intremediul unei firme.

Va rog daca puteti sa-mi spuneti cat platiti voi sau cunostintele voastre. Ma intereseaza si ce includ sumele.

As mai vrea si daca puteti sa-mi recomandati pe cineva. Nr. meu de tf: 0722576522. Locuiesc in zona Tineretului.

Multumesc pentru ajutor.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

PRIETENA MEA II DA BONEI 100 EURO PENTRU LUNI-VINERI, 8.30-18.30 CHIAR 19. II FACE FETITEI MANCARE MAI DA SI CU ASPIRATORUL (NU PREA DES PANTRU CA LA CAPITOLUL ASTA E PA). DUCE FETITA IN PARC ZILNIC SE JOACA CU EA SI CAM ATAT. E DESTUL DE MULT AVAND IN VEDERE CA PENTRU CURATENIE TREBUIE SA PLATEASCA PE ALTCINEVA. PRIMA BONA A GASIT-O PRIN RECONDARI DE LA CUNOSTINTE CEA ACTUALA DE LA AGENTIE. CU PRIMA A AVUT EPISOADE FOARTE NEPLACUTE A FOLOSIT SI UN REPORTOFON PENTRU A FI CONVINSA CA NU GRESESTE CU ACTUALA E MULT MAI MULTUMITA DOAR PENTRU CAPITOLUL INGRIJIT COPIL LA CURATENIE SI INTRETINERE NU O AJUTA MAI DELOC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

3 mil ii dau eu bonei mele cam pt accelasi lucru

marina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

acum platim 4 mil pe luna, program 8-19, se ocupa doar de copil si ne mai gateste si noua din cand in cand. In aceeasi bani o mai chemam (ff rar) sa stea cu Mara, daca mergem la vreo aniversare, sambata seara.

bafta!

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

si eu tot 3 milioane + mâncarea noastra la dispozitie + ceva cadou la fiecare sarbatoare + 1 luna (vara) de contzed în care sta acasa si o platim normal.
Are voie sa manânce tot ce mâncam si noi. se întâmpla sa fie frigiderul gol uneori :-)) si atunci improvizeaza. Nu gatesc special pentru ea (ar fi culmea!!) prin urmare manânca ce mâncam si noi. Fara menaj. strict copil!
la noi (la ea adica) programul nu este atât de riguros delimitat; sta minim 10 ore si maxim.....mult mai mult!! De regula 10 ore. Oricum, ne-am înteles din start la un program de 12 ore, deci ea "s-a scos" :-))
Este, însa, foarte draguta shi nu ne refuza niciodata când avem nevoie. O solicitam uneori sa stea si seara (chiar foarte târziu) si o data a stat chiar un WE întreg când noi am fost la munte sa ne destrabalam :-)) Pentru seara îi dau 100.000 + bani de taxi (sau o ducem acasa), pt. WE acela i-am dat 300.000. Cred ca a fost multumita.
Se fac în curând 2 ani de când "suntem împreuna" si vor mai trece probabil înca multi pâna ne vom desparti (a vorbit mamica grijulie din mine, care ar vrea sa aiba baietzelul cocoloshit pâna la armata daca s'o putea :))

(Nutzi a noastra n'a fost nici recomandata nici gasita pe la agentzii (tentativele de agentii care se gasesc pe la noi)....Am "racolat'o" în urma unei selectii ample si foarte bine pusa la punct, dupa ce am dat anunt la ziar!)

Pompice

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Noi ii dam bonei 3 mil. pe luna, pentru program luni-vineri 8.45 - 18.30 (programul se mai schimba in cazul in care ajung mai devreme acasa sau vine una dintre bunici... pana acum n-am avut nevoie sa stea mai mult). In plus, mananca de pranz la noi. Atributiile bonei: face mancare copilului (cand e nevoie), o schimba, o duce in parc, ii tine companie la joaca, ii face curat in camera, ii calca hainutele (o data pe saptamana)... adica tot ceea ce e legat de copil (mai putin baia de seara). Concediul nu i-l platim si am stabilit ca pleaca in concediu in perioada in care facem si noi acelasi lucru.
Bunica sotului sta acasa (locuim impreuna) si o mai supravegheaza, dar nu poate avea grija de copil. Asa incat tot bunica gateste si pentru bona. Dar e adevarat ca bona noastra e o femeie harnica, asa incat o ajuta pe bunica si cateodata face si mici cumparaturi (paine, zahar etc.).

Multa sanatate,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Eu nu am nascut inca, dar o prietena a mea are o bona care face urmatoarele:
ingrijeste copilul (care are 9 luni) - papa, spala, parc, etc
face menaj in casa - mancare, calca rufe, pune masina de spalat, face curat
program 7.30-18.30

Pentru toate astea o platesc cu 100 de euro pe luna.
A angajat-o prin firma.
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Eu nu am bebe, dar verisoara mea plateste bona cu 3.500.000 lei pe luna pentru un program 9-18, luni-vineri in cazurile in care ei au treaba in week-end sau sunt plecati in delegatie, ii dau 4.000.000.
Dar pe langa faprul ca sta cu bebita mai face si menajul (curatenie, spalat, calcat, piatza si mancarica din cand in cand - parintii sunt vegetarieni asa ca nu e greu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dafneea spune:

Verisoara mea ii da 100 euro bonei ca sa aibe grija de fetitza ei de la 9 la 18, fara menaj.
Bona vine cu mancarea la sufertas pentru ea pt. ca nu a vrut sa o includa la negocieri si, in consecintza, a ramas fara. Vara-mea cica a iesit mai bine asa,ca mancarea se ridica la aproape inca 50 de euro.
Io nu va-ntzeleg fratzilor nebunia asta cu bonele! Cu banii astia itzi duci copilul la o supercresa sau la o supergradinitza si esti mult mai linistit, n-ai si grija bonei pe langa cea a copilului :)) si e si copilul mai avantajat: colectivitatea ii ofera un cadru mult mai bun de evolutzie si inplus, nu mai poarta cu el o viatza frustrarea ca mami si tati plecau si il lasau in fiecare dimineatza cu o straina care, intr-un caz fericit, n-are nici o treabacuel! La gradinitza plecatzi impreuna-fiecare are treaba lui!
Si iacata o trauma in minus!
Eu nici cu bunica lui nu l-am lasat(si-aici intervin alte probleme:diferenta de mentalitate, de abordare a copilului, lipsa de energie, etc..)
Concluzie: datzi-va copiii la cresa/gradinitza! Vetzi fi mult mai castigatzi, din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

quote:
Originally posted by Dafneea

Verisoara mea ii da 100 euro bonei ca sa aibe grija de fetitza ei de la 9 la 18, fara menaj.
Bona vine cu mancarea la sufertas pentru ea pt. ca nu a vrut sa o includa la negocieri si, in consecintza, a ramas fara. Vara-mea cica a iesit mai bine asa,ca mancarea se ridica la aproape inca 50 de euro.
Io nu va-ntzeleg fratzilor nebunia asta cu bonele! Cu banii astia itzi duci copilul la o supercresa sau la o supergradinitza si esti mult mai linistit, n-ai si grija bonei pe langa cea a copilului :)) si e si copilul mai avantajat: colectivitatea ii ofera un cadru mult mai bun de evolutzie si inplus, nu mai poarta cu el o viatza frustrarea ca mami si tati plecau si il lasau in fiecare dimineatza cu o straina care, intr-un caz fericit, n-are nici o treabacuel! La gradinitza plecatzi impreuna-fiecare are treaba lui!
Si iacata o trauma in minus!
Eu nici cu bunica lui nu l-am lasat(si-aici intervin alte probleme:diferenta de mentalitate, de abordare a copilului, lipsa de energie, etc..)
Concluzie: datzi-va copiii la cresa/gradinitza! Vetzi fi mult mai castigatzi, din toate punctele de vedere.

Buna Dafneea,

ti-ai dus tu copilul la 4 luni la cresa? vine si timpul gradinitzei! nu e graba, sau e?

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dafneea spune:

[/quote]

Buna Dafneea,

ti-ai dus tu copilul la 4 luni la cresa? vine si timpul gradinitzei! nu e graba, sau e?

[/quote]

Eu ma refeream la cazurile in care copilul intruneste deja conditziile pt. inscriere in cresa/ grady, n-am observat ca e vorba de un copil sub un an, mea culpa!
La 4 luni e chiar prematur sa te gandesti la o cresa, de gradinita nici nu mai vorbesc!
Daca alta rezolvare chiar nu se gaseste, bona e, intr-adevar, o solutzie.
Imi pare rau ca exista astfel de situatii. Copilul n-ar trebui dezlipit de mama lui, cel putzin un an.

Mergi la inceput