Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

si eu cred la fel ca bum...dar neaparat sa-i zici doctorului.. chiar asa rau vimiti? eu de 2 zile vad ca m-am simtit mai bine..azi nici greata rau nu am avut..daca si maine va fi la fel intru la idei ca nu mai am simptome

carmen, eu cred ca s-ar fi auzit inima..eu am auizt-o la 6 sapt si 5 zile..dar cine stie..oricum felicitari!

apropos si eu sunt impiedicata rau, doctorita cand m-a vazut pe tocuri a zis ca gata cu ele

----------------------------------------------
my somebody....

8+

Doamne Ajuta sa fim bine pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Elena tu ai vomitat mult in sarcina asta si ma gandesc ca poate ti-ai ranit esofagul. Stiu ca la bulimici apare sangerarea asta.

Insista si suna la dr. daca nu la un medic de garda la un spital.

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si 7+
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Salutare fetelor!
Eu sunt in concediu de luni... dar zau ca n-am avut timp nici sa respir. Azi am fost la analize, iar in rest, spre fericirea mea nu am nimic. Vineri m-am certat cu directoarele mele, rau de tot si mi-a cam fost frica sa nu pateasca bebele ceva. Eram un pachet de nervi! Inca n-am anuntat sarcina... asa ca va las si pe voi sa va imaginati cum ar putea reactiona ele!
Va doresc o seara placuta, ca-n povesti ... si sa nu mai .
Elena si eu sunt de parere ca e doar o iritatie si nu e altceva!
Va

9+

Poze

Strumphuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sheri da stiu mama ca vinu e bun dar eu vb de crampe in intestine nu in uter ,crampe ca la bebelusi.vinu nu cred ca are de-a face cu gazele,ca sa zic asa!!de aceea si ragai,dar am mai vazut pe net ca e normal sa se modifice digestia de la hormoni....asa ca nu prea am ce face!!
Am fost ieri la eco si am vazut 2 inimioare!!!asa emotionant a fost,cu toate ca bebeii sunt mici,3,4 mm.
Fetelor eu am o greata usoara constanta toata ziua,mi-e foame f des dar nu pot manca decat ff putin;si mor de sete,mai ales noaptea,cu toate ca beau 3 l apa/zi.;aaa plus pipi non-stop....
Nu intru zilnic ca nu pot,dar tot la 2-3 zile recuperez si vad ce scrieti.
Referitor la creme,intreba careva,scuze nu retin cine,..mie mi s-a recomandat sa nu fol prea multe cosmetice,chiar sa le reduc primele 3 luni,pt ca deranjeaza embrionul,dovada sunt si starile de rau pe care unele le au din cauza parfumurilor.Iar cremele anticelulitice sunt total contraindicate.

7+

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

Mersi fetelor de incurajari, sincer si eu ma gandesc ca poate fi o iritatie a esofagului, deoarece in sarcina asta chiar am destul de mult.Acum doar dimineata si nu am nimic ce sa dau afara, doar chiunui stomacul si gatul ( simt ca iese el in loc de voma) si poate fi si asta o cauza? Ca nu am ce da afara, dimineata am stomacul asa de gol incat nici spuma nu iese decat odata ( scuze detaliile) si din cauza ca ma chinui sa dau afara ceva ce nu exista ???

Inca nu a raspuns la tel. dar dau eu de el zilele astea si oricum maine maerg la gine si vedem si ce este cu bebe.Sper sa fie vesti bune.

Va si multumesc de incurajari inca o data. Multe

Elena, 10+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Isa Cris, concediu placut!! Lasa-le pe doamnele ciufute in plata lor..., ca sa nu spun altele mai rele.
Carla, si pe mine ma incearca stari gazoase, dar in mod deosebit ragaieli, la fel, mananc f putin, no-spa-ul ar trebui sa atenueze si spasmele gastrice, stiu ca am luat si pt astfel de pb.

Alina 7+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Buna fetelor...de doua zile mananc cartofi prajiti, si asta e doar din cauza voastra! :)
In rest ma simt destul de ok, cu exceptia durerilor de sani care sunt deosebite...imi vine sa ma tin de bidoane cand cobor scarile la metrou :)
ma adauga si pe mine cineva in lista de la inceput? UM 5nov, DPN 13 aug 2010
Sarumana

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Elena nu stiu ce sa-ti spun dar te incurajez cu o , poate trece, eu nu vomit, senzatii am, dar doar atat, si sper ca e doar o iritatie a stomacului, mucoasa aia se elimina, dar in situatia asta am auzit ca se da un tratament special! Sper sa gasesti doctorul repede!!
O seara frumoasa fetele!
Lala la mine e mai mic putin bebe, si fie nu a vrut sa puna sonor, fie chiar nu s-a auzit, se pare ca am ovulat 3 zile mai tarziu!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

elena, sangele e de la prea mult vomitat. am patit si eu sarcina trecuta, ma durea gatul mereu de atata vomitat (cam de 4-5 ori pe zi).
acum o duc mai binisor sa zic asa..dim vomit, seara..cand cum..am obs ca daca ma culc un pic, fara sa ma spal pe dinti..pana pe la 12/1..si apoi ma spal pe dinti si ma duc la dormitor, nu mai vomit.

azi m-am crezut smechera si m-am spalat pe dinti la 10..si 2 sarmale au ajuns instant in wc..
fetele fara pb din astea, scuzati detaliile..dar asa, macar curiozitatea sa v-o satisfaceti, dc tot duceti dorul de greturi si vomitaturi..

lichide in continuare nu pot bea si e o mare pb, ca am buzele uscate, mi-e sete..sapt viit voi merge si eu la dr, la eco de 12 sapt ( e ok dc fac la 11 sapt si cateva zile, nu?)si o sa intreb cum sa fac si ce sa mai fac.

Paula 10+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

cele 3 analize amintite de alina trebuie facute, sunt foarte importante pentru ca daca exista una dintre infectii trebuie musai tratata, la prima sarcina am facut in primul trimesru numai clamydia din sange si a fost ok, restu n-am mai facut, apoi am ajuns prin spital cu iminenta de avort, am gasit alt dr si am facut si mycoplasma si ureaplasma din urina si s-a dovedit ca aveam infectie, iar asta poate provoca contractii si pierderea sarcinii

eu innebunesc cu dr astia, vineri am incercat sa merg la sanador, la o dr recomandata de mamici ca fiind buna, cu 20 de min inainte sa ajung ma suna d-acolo sa nu ma mai duc ca dr nu vine m-am enervat la culme mai ales ca eram deja pe drum, lasasem copiul in grija cuiva...in fine pana la urma m-au trimis la un alt dr care era liber.... mai bine nu ma mai duceam, tipa era importiva cezarianei (eu am facut la prima sarcina) mi-a tinut o lunga prelegere....dupa care a inceput cu dieta....moaaa pai din ce mi-a zis trebuie sa mananc asa: mere romanesti, lapte si salate ATAT ca vezi doamne in timpul sarcinii nu trebuie sa ne ingrasam 100 kg...la asta chiar ca nu ma mai duc

carla_2008 exista multe creme care sunt special pentru perioada sarcinii, majoritatea sunt antivergeturi, iar anticelulita exsita una singura, v-am mai spus, de la Ivatherme
eu folosesc mustela pe burta si sani, si-a facut treaba la prima sarcina, oricum perseverenta este cheia orice crema ati folosi
uleiul de bebe nu cred ca va fi eficient pe masura ce se va intinde pielea, din cate stiu uleiul de masline e mai eficient dar....chiar nu cred ca se poate folosi inainte de a iesi din casa

eu la prima sarcina am anuntat tarziu la munca, aproape de 20 de saptamani, oricum era un colectiv foarte tanar care nu aprecia astfel de gesturi acum nu stiu cand o sa-i anunt...oricum n-0am prea mai pastrat legatura cu nimeni, cred ca ma dau afara imediat daca ii anunt glumesc imediat cum ma intorc

10s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

Mergi la inceput