Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Na, ma simteam si eu aiurea sa ma urce pe masa cu utrogestanul iesind din mine. Scuze pt detalii.
Anca, deci e de bine sau de rau ca s-a mai inmuiat burta?

Alina, 10+

La cate au vazut la viata lor prin spitale, nu se impiedica d-un utrogestan!

Shery +8 si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Alina2005 - eu sunt mai fricoasa asa de felul meu, si mai ca mi-as dori o cezariana...s-ar putea insa chiar sa imi fie recomandata din cauza miopiei, am citit pe net ca e o problema cu miopia si cu nasterea naturala, ca ar fi unele riscuri si ca sunt doctori care recomanda cezariana. Voi ati auzit ceva?
Sunt in continuare in cautare de doctor, spital, etc. Am fost la dr ion ionut dar nu m-a putut primi fiindca el e in iulie toata luna in concediu si nu as putea naste cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Ai dreptate, dar nu ma simteam eu bine..

Alina, 10+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

Alina2005 - eu sunt mai fricoasa asa de felul meu, si mai ca mi-as dori o cezariana...s-ar putea insa chiar sa imi fie recomandata din cauza miopiei, am citit pe net ca e o problema cu miopia si cu nasterea naturala, ca ar fi unele riscuri si ca sunt doctori care recomanda cezariana. Voi ati auzit ceva?
Sunt in continuare in cautare de doctor, spital, etc. Am fost la dr ion ionut dar nu m-a putut primi fiindca el e in iulie toata luna in concediu si nu as putea naste cu el...

Da, asa am auzit si eu cu miopia, cea mai indicata e cezariana. Deci s-ar putea sa ai noroc si sa nu nasti normal, ca si-asa ti-e frica.

Alina, 10+

Cum creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Si eu stiu ca la miopie se recomanda cezariana ca de la efort se poate modifica dioptria

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

da, cam asta am gasit si eu pe net, mai ales ca o am cam maricica, 3.5 si 4...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Pe mine ma strange in spate numai gandul de nastere, indiferent ca e naturala, cezariana, dar, ca dicutie de principiu, nasterea naturala e in acceptiunea mea solutia cea mai indicata, bineinteles, daca nu exista contraindicatii.
Am fost interesata dintotdeauna de nastere, oricum, nu mi-am pus inca probleme serioasa pe aceasta tema, mai am timp, sper numai sa treaca bine si usor.

Alina 7+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Pe mine ma strange in spate numai gandul de nastere, indiferent ca e naturala, cezariana, dar, ca dicutie de principiu, nasterea naturala e in acceptiunea mea solutia cea mai indicata, bineinteles, daca nu exista contraindicatii.
Am fost interesata dintotdeauna de nastere, oricum, nu mi-am pus inca probleme serioasa pe aceasta tema, mai am timp, sper numai sa treaca bine si usor.

Alina 7+
gargarita

Timpul sa treaca bine si usor

Alina 7+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata mamici!
Noi am fost la medic, am vazut inimioara batand, tati nu a dormit toata noaptea de emotii, il taiau transpiratiile, nu sunt doi cu unul gras, cervix 3 cm inchis (era grija mea cum am taiat de 2 ori din el), am stabilit doctorii, voi naste cu un ginecolog si un neonatolog, spitalul se da in folosinta in ianuarie, arata foarte bine, labor room este monitorizata permanent, am facut toate analizele, cardio, de sange , secretie, urina, acum astept rezultatele, am vazut capusorul maaare manutele piciorusele, aveam un ecran maaaare cat juma de perete asa ca bebe era mareeee , si cum nu mai luasem cerealele nu am mai fost la toaleta de 5 zile medicul era tare ingrijorat, mi-a zis ca din cauza ca am lasat brusc tigarile, si sa fumez vreo 3-4 si sa le las treptat ca daca nu nu voi reusi sa ma reglez, am ajuns acasa am luat repede o cafea si o tigare vogue ultra slim si am iesit in sfarsit la toaleta!
Ideea e ca am fumat 10 ani, constant, nu mult dar zilnic, si corpul meu nu stie inca sa-si produca nicotina si cica are nevoie de timp sa se adapteze!
Eu ma dau cu crema grasa de 2 ori pe zi pt ca am pielea foarte alba si subtire, deci predispusa vergeturilor iau una care se numeste creme de la mer, mi-a daruit-o o prietena si a zis ca e foarte buna, si intradevar hidrateza!
O zi fara greturi va doresc si multumesc pentru suport!
Cu cazutul pe scari, of, ai grija de tine, si poarta mereu papuci care nu aluneca, si eu am aceeasi problema cu scarile ma tin bine de balustrada de cate ori urc si cobor ca aluneca tare pe parchet, si deja a cazut o tanti la mine in casa!

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev215pr_.png
Doamne Ajuta-ne!!!
6+

Mergi la inceput

carmen felicitari, ma bucur pentru tine ca l-ai vazut pe bebe si ca i-ai auzit inimioara...bafta multa in continuare, sa fie totul bine...

Mergi la inceput