Fulgusori-HaiCAMELIA!BravoSIMONETTE,DIANE&CRISSA!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Intrebare "of topic": Ce mancare aveti pe acasa??? Ar trebui sa gatesc ceva si nu mai am idei
Saracu barbatamiu a ajuns sa manace acasa la tacsu

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Fetelor, am de asta noapte o durere de masea de imi vine sa ma urc pe pereti!!!Am luat un paracetamol si m-a mai lasat..dar acum vad ca iar incepe sa ma doara.Ce pastile se mai pot lua pt dureri de astea daca alaptez????

PROASPATA MAMICA DE RECHINAS

rechinas in pozici

laura si pe mine m-a chinuit o durere de masea vreo 3 saptamani...am crezut ca nu mai scap...eu luam Clafen supozitoare si in 3 min trecea...supozitoarele mi le dadea si in spital pt epiziotomie, deci sunt ok daca alaptezi

Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna dragelor

La Brasov ninge ,peste 10 zile este Craciunul si eu de la atata stat in casa nu simt nici o atmosfera si sunt cu fundu-n sus.Noroc ca e linistita zgatiuta de Stefi deocamdata si nu face tot posibilul sa ma enerveze.
Andreuta zici sa te anunt...uite azi e o zi in care nu cred ca pot sa raman calma ... dar mi-o trece.
pentru atatea luni in care ai stat nu in casa,ci in pat.

Laura ,imi fac temele cum sa nu mi le fac cand aici gasesc fetele mele dragi
Sper sa iti treaca durerea de masea.

Monis si mie din pacate imi lipseste curajul de a nu face vaccinuri .Mai bine ca nu mai citesti nimic despre asta ca iti faci doar inima rea.Si eu stiam ca la 2 si 6 luni se face infarix hexa ,de ce nu o fi de acord pediatrul vostru cu HVB-ul?
Cu lapticul bine faci ca iti revii ,nu iti mai pune intrebari din alea inutile.
Stiu ca sunt norocoasa ca am atata laptic si nu fac nimic pentru asta.

Simina felicitari pentru vestile bune ,vad ca micuta si-a dublat greutatea de la nastere .Sper sa scapati curand de noptile nedormite si sa aveti numai vesti bune de raportat.
Ma omori cu mancarea ,mie imi gateste mama si tot nu stiu ce sa ii zic sa imi faca.Acum am doar supa de pui cu taitei in casa ,felul2 nu stiu ce sa o pun sa faca.
Dienutze fain ca ai scos nasucul vedetutei la gerulet . ,sa aveti somnic linistit.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

FELICITARI SIMONETTE!!!!

BUN VENIT PE LUME NICHOLAS!!!!!

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Pentru fetele posomorate de astazi, in special pt Shtephy, 2 mailuri pe contul comun gmail

Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)

Mergi la inceput

Stephy si eu sunt exact ca tine...nu stiu de ce nu simt atmosfera sarbatorilor de iarna...si la noi ninge...deja e alb tot orasul...ma gandeam chiar ca in ziua cand am nascut-o pe Sabina a nins, in ziua de botez a nins iar...cica e semn de bogatie...sa dea Domnu'

abia astept sa fac bradul...poate atunci o sa simt si eu ca e Craciun ...te pup

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

clar nu pot tine pasul cu voi, Flavius nu ma lasa si pace....

Felicitari Simonette, sa-st traiasca piticul, sa se faca mare si frumos! tie iti urez refacere rapida si multa sanatate ca sa te poti bucura de statutul de socra cu 3 nurori

Va salut pe toate, va pup si daca vreti sa va uitati la pozele cu Flavius, sunt la semnatura...am mai scris dar cred ca nu ati citit...cum scriu rar...

O zi buna si nasteri usoare celorlalte fete!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ancutza ,deci nu sunt singura din pacate...
Va doresc sa se adevereasca semnele de bogatie.

Lylyana ,mersi,ma bag la vizionat .

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Salutare!!!
Felicitari tuturor mamicilor..si bun venit fulgusorilor!!!
Noi n-am avut net cateva zile si am absentat...acum avem de recuperat din urma.
Duminica s-au incheiat 40 saptamani..dar nici gand sa vrea strumfica afara... nici zare de contractie dureroasa... mai asteptam saptamana asta...sa vedem poate o incanta fulgii...si vine de buna voie...
Nici nu ma gandeam ca o sa ajung la termen... cu atat mai putin ca o sa-l depasesc...
Va pupik pe toate.

38+

Mergi la inceput

Monis sa stii ca si eu ma confrunt cu aceeasi problemuta...mi se pare ca nu prea mai am laptic...parca sanii mei sunt mereu goi...inainte simteam in timp ce alaptam la un san cum se umple celalalt cu lapte, acum sanii mei sunt moi si usori...si totusi vad ca are bebe ce manca...hmmm

pupi

MI-AM DESCOPERIT

POZE

Mergi la inceput