Va pupic pe toate! Sper ca am postat bine subiectul aici, m-am gandit ca nu e de "bazar". eu am o programare pt. eco abdominala completa la dr. Pop pe 16 octombrie. intre timp, m-am razgandit, nu mai merg la el pt. ca am fost la medicover, unde ecograful e la fel de bun, iar doctorita la care am fost mi-a placut mult. eu nu sunt graviduta, am alte prob. cu rinichii, cu uterul bicorn, ma rog... nu mai am de ce sa ma duc la Pop, momentan, asa ca, daca vreti si daca se poate, pot sa sun sa anulez programarea mea si sa rog sa treaca pe altcineva in locul meu. astept sa-mi scrieti! pupici!
Alina,
am sa-l sun pe dr. meu sa-l intreb daca pot face echo mai devreme cu 2 saptamani si daca da iti dau un PM ca sa stii, sa nu dai programarea la altcineva.
Multumesc mult!!
Buna Alina,
Si eu as fi interesata de acea programare, asta daca nu m-am trezit deja prea tarziu.
Oricum, daca mai este valabila oferta da-mi un semn pe mail(cosmy132002@yahoo.com).
Cosmy sidin burtica(16 saptamani)
Fetelor,
Si eu am programare facuta pe 8 oct., ora 11.30. Pt ca deja am facut ecografie tridimensionala la Dr. Iosup pot sa renunt si eu la programare. Prima care imi va scrie o va avea!
Adrianain 22 de saptamani
quote:
Originally posted by ad_risnov
Fetelor,
Si eu am programare facuta pe 8 oct., ora 11.30. Pt ca deja am facut ecografie tridimensionala la Dr. Iosup pot sa renunt si eu la programare. Prima care imi va scrie o va avea!
Adrianain 22 de saptamani