Stie cineva cum e acest parfum...am auzit ca ar fi misto!?
mie mi-a placut acest parfum, chiar am avut tot setul. este destul de dulce, daca preferi parfumurile dulci.
Si mie imi place nu mi se pare foarte dulce.Merge pentru searamulti mi=au zis ca miros bine cand eram data cu el
Eu am avut... m-am dat numai cu el vreo 2 ani. E un miros nici prea dulce, nici prea fresh, numai bun :)
De la Avon mai e unul fain, da' nu mai stiu cum ii zice, ceva cu Crystal.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Si eu l-am avut, mi-a placut foarte mult. Perceivul imi mai place de la ei, persista.
Eu imi iau tot timpul de la avon acest parfum si miroase f bine, mereu primesc laude ca miros bine. Deci e ok. a aparut si Little white dress, am inteles ca e cam la fel.
Si eu folosesc acest parfum de multi ani , vreo 6, imi place foarte mult, are grija soacra-mea sa-mi ia mereu ca stie ca-l prefer.. mie nu mi se pare dulce, de altfel eu nu suport parfumurile dulci mi se pare ca ma sufoc de la ele.
In facultate, era parfumul meu! Tineam cu dintii de el, era cel mai scump parfum pe care mi-l puteam permite!
Acum, tot la acelasi nivel sunt: tot cu el ma dau!
Musai la ocazii de ocazii!
Pe mine nu persista parfumurile fresh... cred ca asta mi s-ar potrivi... m-am uitat si la Perceive... si acuma nu stiam care sa il iau... care persista pe mine/// eventual sa iau unul mic la 9 ml... de posesta.