Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

SI CHIAR PE BURTA L-A TAIAT PE DOMNUL ROBOT CE TORTURAAAAA

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanilla_baby

Carla ce frumuseti su-per-be!!! la multi ani taticului tortul ala e bestial
acuma ia sa-mi spui si mie daca avocado si cartof dulce merg si nepasate? pana acum Lia nu a mancat nimic pasat ii dau bucatele sau musca direct din frucat/ leguma intreaga
nici pe mine nu ma incanta foarte tare ideea de radacinoase..
pana acum cel mai mare succes am avut cu mango si brocoli.

Mami de Lia (07.06.2009)

Multumesc Stai sa vezi tortul meu: http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=3225 (asta inseamna ca fiecare e cu fixul lui )

Cartoful dulce merge nepasat, ca se inmoaie mult la fierbere. Avocado-ul l-as prefera pasat, dar poti sa incerci unul mai moale, pe care doar sa-l molfaie.

Daca nu sunt indiscreta, la ce varsta s-a hotarat tatal Liei ca nu e destul de matur pt. voi?
Si cum stai cu anunturile la matrimoniale?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Dani3lla, sa inteleg ca ai sters monitorul de praf ca sa-l lingi mai igienic? Tii minte ce a patit Dici cu lcd-ul ud?
(ce frumos bea feciorul din canita )

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Salutare...nu-mi arde de scris...de plictiseala...dar nu pot sa nu intru si sa nu ma prapadesc de Fetele....voi vreti sa na bage la zdub barbatul Danielei?O sa spuna ca i-am imbolnavit nevasta ...c-a facut diabet!!!

Sarbatoritilor zilei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

fetelor am intrat repede sa va spun ce am patit: Maya nu facuse kk de 2 zile si i-am pus supozitor. In nici 3 secunde l-a dat afara si a inceput s afaca kk.Numai ca a iesit fff putin si nu mai putea sa scoata si a inceput sa planga cat o tineu plamanii de durere, il vedeam un pic iesit (scuze detaliile) si cu sange!!!!!!!! doamne ce tipa mititica, am intrat in panica, am masat burtica si a reusit in final sa scoata fffff tare si plin cu sange; s-a mai chinuit un pic si a plans mereu ca o durea mititca de nu mai putea; era uda leorca pe bluza si par cat s-a chinuit

am sunat dr si mi-a zis maine sa nu-i dau mancare deloc, doar san si ceai! dar in disperare nu stiu ce ceai a zis; o sun si nu are semnal ca era pe drum a zis ca s-a fisurat un pic ca era constipata

am inceput sa plang si eu in loc sa fiu tare

si de nu am avut grija cu legumele astea, ca doar atat i-am dat, astazi 2-3 lingurite de suc de portocale si o lingurita branza calcica cu mar acum cateva zile

ce ceai sa-i dau, ce sa mai fac?

pup

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Lauraa, nu te speria, se mai intampla, mai ales inainte de 1 an. Despre ceai nu te pot sfatui, eu i-as da numai san si eventual niste fructe crude sau cu cereale, dar nu de orez. Branzica de regula constipa, la fel banana, marul copt, morcovul fiert etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Offff Laura,pe cat am ras mai devreme....pe atat d atre m-am intristat si m-au padit lacrimile....of mititica.... sa nu se mai chinuie cu kk-ta.
Sa fi tare!!!!Nu stiu ce sfat sa-ti dau...poate te ajuta fetele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Andreea, tare greu imi e si mie. Si eu m-am lasat pe 1 noiembrie dar balesc pe langa sotul meu cand isi mai aprinde cate una. Eu fumam cam 10-15 tigari pe zi si el cam 1 pachet pe zi. Eu am renuntat si el a ajuns cam la 4 max 5 tigari pe zi. Ma tot gandesc ca de banii pe care i-as arde mai bine cumpar ceva la copii. Ca altfel... Ha ha cu mandrele in brate... pai nu trebuie sa stie de acum sa intre pe forum? Cum sa invete altfel?
Lavinia, nimic nou. Sper intr-o minune, cred. Intre timp el invata sa dea iar examenul de motorist, apoi incearca sa faca rost de bani ca sa faca si cursurile IMO, ca le are expirate. I-a promis cineva ca il va ajuta sa se imbarce. Oricat de greu ne-ar fi cu el plecat, ne e si mai greu asa. Deocamdata insa mai avem de strans din dinti...
In legatura cu cerealele, si Ioana se mai trezeste sa suga pe la 22-22.30. Nu stiu cat papa efectiv, am observat ca uneori si dupa o masa consistenta (de ex. azi a mancat o banana mare cu 1/2 de mar si 4 biscuiti si tot a mai vrut sa stea la san, dar cred ca mai mult ca ii place sa adoarma asa cateodata. Se mai trezeste scurt pe la 4 dimineata sa pape si apoi pe la 8.30-9.00.
Dana, pai daca nu ai fixat si care marti, vezi?

http://community.webshots.com/user/annadana1

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Lauraa, nu te speria, se mai intampla, mai ales inainte de 1 an. Despre ceai nu te pot sfatui, eu i-as da numai san si eventual niste fructe crude sau cu cereale, dar nu de orez. Branzica de regula constipa, la fel banana, marul copt, morcovul fiert etc.

oricum ceai e fff greu sa-i dau odata ce ea nu accepta biberon; musca tetina si nu suge; asa am sa fac.Maine doar san
acum nu mai plange dar e tare maraici

ramona

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

carla......mamaaaaaaaaaaaaa,da ce tort

laurraa...chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau poate te ajuta fetele..din partea meu nu pot decat sa-i trimit multi la pui sa nu se mai chinuie saracuta

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput