Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Carla, la multi ani sotului tau! Sa fie sanatos si fericit alaturi de fetele lui!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Multumesc mult de tot celor care i-au urat taticului de Saby si Lary, chiar e o varsta frumoasa si se bucura din plin de ea.

Ioana, uite la ce ma gandesc ca ai putea sa-i mai dai Sarei, daca nu-ti plac ideile, nu ma supar. Eu zic ca la varsta ei si la ce a papat pana acum merg si galbenus de ou, avocado, spanac, cereale, alte fructe care nu sunt de sezon, gen pepene galben sau piersici (nu din compot ).

Fug ca mi s-a trezit mandra si mi se arde placinta cu dovleac . Poate pun poze in seara asta daca am un ragaz, ca si Lary e ca Sara, doar in brate vrea sa stea.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna fetele! Am avut un weekend plin, nu am reusit sa citesc din urma asa ca ma pun pe citit si revin apoi! Sper ca totul e ok si ca vi-ati petrecut un weekend minunat!
Intre timp la multe lunite sarbatoritilor din zilele astea, multa sanatate si crestere mare!
Revin

Mami fericita de printisor Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!

Mergi la inceput

Ce ma enervati cu vorbele voastre despre fumat si tigari! Imi ploua in gura.
Eu eram fumatoare serioasa, de 1 pachet pe zi. Cand am ramas insarcinata le-am rarit, dar nu le-am putut lasa. Abia asteptam weekendul, caci imi dadeam voie sa fumez numai in weekend. De cand am nascut nu am mai fumat, dar stiti ce pofta imi e?! Dar sper sa nu mai fumez, is si scumpe, sper sa se lase si sotul ca acum e exilat, fumeaza in fata blocului. Dar mi-e dor de o tigara.

Mergi la inceput

Vanilla, Lia suge o ora si jumatate?! Sau suzeteste?

Ramona, acum ii dau Nestle. Nu are masurica, pe cutie crie sa faci 5 linguri cu 160 ml lapte. Eu eram curioasa cam cat inseamna la bebei o portie, asa de idee si de statistica, sa zicem. Acum i-am luat Milupa cu orez, porumb si tapioca, cica-s si bio; dr nu am desfacut cutia sa vad daca au masura.

Andata, si eu am o mandra in brate, care motaie su bat in tastatura ... mama denaturata. Eu aseara i-am dat 4 masuri facute piure cu lapte si apoi bea restul de late din biberon. Le-a mancat pe nerasuflate si nu stiu daca sa cresc cantitatea. Deocamdata ii dau asa, si mai vad mai tarziu.

Ura! Am ajuns la zi cu cititul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luanaroman spune:

Laura , spune-mi te rog si mie unde ai fost langa Viena cu bebe de aveau atatea dotari pt ei, eventual da-mi link de la hotel, ca tare am vrea sa mergem si noi.

Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Deci...noi am avut un weekend plin, am avut musafiri peste musafiri si a fost super bine, ne place cu casa plina , inca nu am impodobit bradul, sper sa avem anul asta, daca nu o sa avem impodobim casuta cu ramuri si cu multe beculete, sa aiba piticul ce vedea si minuna!
Andata multi de la noi si eu abia astept sa-l vad in calendarul de anul viitor si sper si pe Natalia...cat despre vestile de care zici, nimic, chiar nimic....imi pierd speranta deja, voi cum stati?Va pup dulce dulce!
Daniella, Cris cuscrele si bebei din dotare!
Andata si dupa ce-i dai cerealele cu laptic la 19-19.30 nu se mai trezeste pt alta masa? Printisorul mananca la ora aceea masa solida si mai crea apoi la 22-22.30 laptic, apoi doarme pana la 7-9 dimineata!
Nemora pap si eu tiramisu cand imi face sotu, face unu pun de te lingi pe degete!
Cosminica multa sanatate va dorim!.
Alic cum stai cu albumul? Care poza a ales-o sotu?
DAniella perfect de acord cu tine si eu am dat toate odata
, sper ca nu i-a facut nimic rau, i-au placut mult!Sa stii ca te sustin suntem cam pe a ceeasi lungime de unda cu diversificarea!
Vanilla baby bine ati venit, toata stima si respectul pt curajul tau
Bamsy super hainitele tricotate
Daniella am strigat prezent la strigarea catalogului!
Serialbastre eu ii dau un castronel plin de cereale, castronel de bebe si le papa pe toate
Deea felicitari pt primul dintuc!
Cuscra stig si eu catalogul, mai hai pe la noi!
Va pup si revin mai tarziu, merg sa schimb un cacacios mic!

Mami fericita de printisor Rares Florin
http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Poze6Luni#5408896925940798658
http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
http://luanababymall.ro/concurs/
Votati-l pe Rares la pagina 1! Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Carla, la multi ani sotului! Eu stiu ca in spanac se acumuleaza nitriti. La bebe, din cauza imaturitatii digestive nu e suficient acid la stomac ca sa omoare toate bacteriile, si atunci supravietuiesc niste bacterii care cica transforma nitritii in nitrati(sau invers?)...parca aici a scris cineva. Sau in alta parte oi fi citit? La primul copil dupa un an i-am dat.

Beca, Flobaby, merci de intrebare. De azi incep iar cu Cedax-ul, asa a zis dr. 10 zile, suspensie buvabila. Nu a avut branula nici prima data.

Vanillababy, bine ai venit! Imi place cum gandesti:)

Legat de somn, e o chestie normala ca bebelusii sa aiba nevoie sa fie adormiti. Cine are noroc de bebei care se culca singuri, bravo lor! Eu n-am avut Dar si asta se poate ameliora, in sensul ca ii poti invata sa adoarma singuri. Teoria e lunga. Vreau sa spun acum de leganatul pe picioare. Nu puteti trece direct de la asta la adormitul in patut. Tranzitia se face treptat. De ex, ca sa nu traumatizati bebele, prima data incercati sa-l adormiti in brate, adica plimbat pe umar (eu ma invart prin camera cu el in brate si adoarme, ii cand si un cantecel). Deci scopul principal e sa nu adoarma leganat pe picioare. Apoi, cand accepta sa adoarma si in altfel, va fi mai usor de invatat sa se culce singur. E foarte important sa stabiliti interalul de adormire al bebelusului, care difera de la un bebe la altul. Altfel, riscati sa leganati copilul degeaba, adica ori e prea repede, ori e prea tarziu si fiind prea obosit nu mai poate adormi. Al meu la inceput avea 1,40-1,50 h de la ultima trezire. Acum a crescut la 2,15-2,20 h de la ultima trezire. Din cauza ca stiu la cat trebuie sa adoarma si urmaresc si semnele lui, imi ia max 10 min sa-l culc. Deci acest aspect e foarte important pentru somn!
Dupa ce reusesti sa-l adormi in brate, astepti pana adoarme adanc, 10-20 min, apoi il pui in patut. Eu il pun pe burta, ca asa doarme mai linistit, si daca cumva se misca in somn, nu se trezeste pe spate si zbiara. Uneori il culc si direct in patut, dar a fost racit si cu muci si am preferat in brate. Cum il inveti in patut. Dupa ce s-a deprins sa adoarma fara leganatul pe picioare, il plimbi putin in brate sa se linisteasca, cu cantecel de ex, apoi il pui jos, in patut, continuind cantecelul si il poti misca cu mana usor. Daca urla tare si nu se opreste, il iei sus si iar incepi plimbatul cu cantecel, pana tace. Apoi iar in patut. Si repeti chestia asta cat te tin nervii:) O tipa cica a facut in prima zi de peste 100 ori, in a doua de 40, a 3-a de 8m si apoi gata. Eu am facut-o de maxim 6 ori la rand.

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Coraly, multumim ca scrii atat de documentat despre somn, eu una n-as reusi sa incerc de 100 ori, m-ar durea si bratele/spatele si n-as rezista psihic, desi imi dau seama ca merita.
Larisa nu prea mai adoarme singura in patut, de regula adoarme la san, in scaunul de masina sau leganata si plimbata prin camera. Inca savurez momentele in care are nevoie numai de mami .
De spanac stiu si eu ca sunt probleme cu nitritii, ca si la morcovi, dar si cu oxalatii, care se dubleaza cantitativ prin fierbere. Doar cautam idei pentru Beca si mi-a venit in minte. Ar mai fi mazarea, fasolea verde, nautul... numai sa nu o baloneze.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanilla_baby spune:

Serialbastre o ora jumate mananca la masa de seara doar, probabil ca sa-i ajunga toata noaptea. sincer, nu sunt atenta daca si cat inghite, niciodata nu m-a preocupat in mod special ce face ea la san, de cele mai multe ori atipesc
in restul zilei are mese dese si destul de scurte, iar noaptea, dupa cum spuneam, suge foarte putin de sete sau asa, de control hihi

multumesc inca o data tuturor pentru urarile de bun venit si gandurile bune

Mergi la inceput