Albinutze de Mai-Iunie 2009(48)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

dani3lla, am vazut pozele....sa inteleg ca iti mai doresti si o fetita....? si e frig in casa la voi....? de i-a trebuit "caciulita" la Denis.....

carla, vazut dovada zapezii din Bucuresti...

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna ziua!
Am o stare de cateva zile de imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii.Nu mai suport pe nimeni si nimic,cred ca am ajuns si eu la limita.Nu am mai scris dar v-am citit zilnic,v-am vazut pozicile si v-am votat.
Bun venit fetelor noi si sa va traiasca minunile!
Ganesha,daca ai sti cat de bine te inteleg.Asa a facut a mea de pe la 2 luni pana pe la 5.Am zis ca innebunesc.Nici acum nu pot sa zic ca stam prea bine,mai are zile cand adoarme pe picioare si cum o pun jos se trezeste dar si zile cand adoarme langa mine cu suzeta in gura sau pur si simplu daca o tin in brate.Nu stiu cum s-a intamplat ,nu am facut nimic deosebit pentru ca nu am reusit sa aplic nicio metoda.Spre exemplu pe la 2 luni ii faceam baie pe la 9 si pana pe la 12 o tineam numai pe picioare ca imediat cum o lasam jos urla de ma stiau toti vecinii.Acum i-a trecut dar si a mea daca am plecat de langa ea se trezeste si urla ,taica-su n-are ce sa-i faca,cred ca are senzor ceva.Si mie mi-a fost foarte greu si inca imi este,nu mi-a ramas decat sa ma resemnez ca am un copil rau.
Andreea,tu cat ai sangerat cand ti-ai montat steriletul?L-am pus si eu sambata ,dr mi-a zis ca o sa am ceva dureri de burta si sangerari dar nu mi-a zis cat si parca nu l-as suna inca.Cum mai e Nicholas?Va pupam
Vad ca mai multi bebei au avut treaba azi-noapte.A mea a fost terorista rau,azi sunt moarta de somn.
Programul nostru e cam asa:
8- trezirea si tzitzi
10-11- nani
11-piure de fructe sau de legume,depinde ce-mi trece mie prin cap
13-15-somn de pranz(m-am chinuit sa-i fac somnul de pranz mai lung ca sa se obisnuiasca asa pt cand va ramane doar cu asta,daca cumva se trezeste dupa 1 h o adorm la loc,de obicei merge,exceptie azi cand oricum sunt eu cu nervii prastie si s-a gandit sa ma mai streseze si ea un pic).
15-tzitzi
17-18-nani
19-cereale
20.30-baitza
21.30-tzitzi
Plus cam 2 treziti pe noapte dar nu suge cine stie ce,mai mult de moft.Azi-noapte insa am pierdut sirul de cate ori ss-a trezit.
Ies ca nu mai vrea sa stea.
Va pup.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

vanilla_babymultumim de urari, si noi suntem din VL de fel, aterizam acolo in week-end cel tarziu pentru a sarbatori Craciunul si Sf Stefan cu intreaga familie. Felicitari pentru "mama", eu inca astept, un singur "ma" stingher intr-o seara dupa baie cand facea vocalize...Si noi am fost amandoi raciti, eu am baut ceaiuri de plante,am papat citrice si am mai luat si vit C ca si Mihnu. Pt muci galbeni la bebe ni s-a recomandat si a ajutat Colargol.Insanatosire grabnica.
CarlaV,La multe lunite Larisei, tiza sora-mi.Felicitari pt curajul de a iesi afara pe viscolul asta.
dani3lla,strunfita,cris_82 bine v-am gasit!
Relusha,multam de primire, si Radoze al tau a recuperat mai bine, ca am vazut ca si el a fost micut.

Poze la semnatura.

Narcisa, mami fericita de Mihnea Stefan 25.05.2009
http://picasaweb.google.com/NarcisaPaterau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

listuta actualizata cu pozele pentru albumul de 6 luni:
annkkaa - bebe karina elena
bamsy - bebe maia riana
cosminica - bebe eliza
cris - bebe miruna
dani3lla - bebe Denis
dicirstea - bebe theodor cristian
lauraoana - bebe sebastian
lavinia p - bebe rares
nicuratze - bebe andra ioana
oanaalex - bebe mara
philip - bebe nicholas arthur
ralucaioana - bebe alexia gabriela
ramonaiani- bebe daniel
reby yri - bebe rebeka alesia
ssabrya ( bebe bryanna gabriela)
serialbastre - bebe cezara ilinca
strunfita - bebe andreea
yuppi - bebe sabina

rog restul mamicilor sa-mi spuna daca mai trimit sau nu poza ca sa pot finaliza albumul

[/b]

ALICe, mamic de bebic Natalic

II DATI UN VOT NATALIEI la pag. 3? multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanilla_baby spune:

i-am luat colargol, si aspirator nazal acu sa vedem ce facem cu ele
mersi fetele

miruta pai daca copilul tau e rau al meu e monstru terorist balaur cu sapte capete
rabdare mamico, acuma cresc si o sa ni se faca dor sa-i tinem in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Hai ca se chinuie sa adoarma din nou,semn ca s-a obisnuit cu alea 2 ore de somn la pranz.
Sa nu uit....fetele care ati intrebat de Picky...sunt bn,si ea si Stefi,va transmit sarbatori fericite.

Alic,trimit si eu,probabil azi sau maine.Fi-mea abia duminica a facut 6 luni.
Vanilla,nu vreau sa se inteleaga ca ma plang sau ca nu imi iubesc copilul,in comparatie cu bebeii de pe aici ,a mea chiar e terorista si nu zic numai eu ci mai toata familia.

Antonia,minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Narcisa, multumesc, eu le scot afara pe orice fel de vreme, dar le imbrac adecvat. Ti-am admirat pozele, ce subtire esti!
Dani3lla, lasa ca si eu am visat torturile facute de tine . Vazut poze, clar vrei si o fetita .
Ertina, Cris, .
Strunfita, multumesc, sanatate pentru Andreea!
Vanilla, ce dulce e Lia! Tu poti lua echinaceea dar mai degraba ceai sau extract hidroalcoolic decat sirop. Fetita trebuie aspirata bine, e normal sa se inece cu mucii, sa nu doarma bine si sa nu poata suge bine. Trimite pe cineva la farmacie cu 50 lei, sa-ti ia batista bebelusului si ser fiziologic, cureti bine nasucul cel putin la culcare si rezolvi problema.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

carla,ce frumos ningela noi ploua de azi dimineata intr-una

miruta, mamica si pitica maraita din dotare sa revina la sentimente mai bune

narcisica,ce baiat am vazut eu acolosa-ti traiasca

vanilla,ooooooooooo..te rog frumossubscriu tot ce ai zis mai devreme + niste colti cat casa(cu toate ca ioc dinti)si rezulta fi-mea..hihihi

mami de Miruna(29 mai)
http://img207.imageshack.us/img207/7853/fotografie0122.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanilla_baby spune:

eeei, mirutacum sa nu-ti iubesti copilul doamne iarta-ma
doar ca eu nu cred ca exista copii buni si rai, cuminti si neascultatori etc
sngurul lucru "exceptional" la Lia este ca nu (mai) plange niciodata.nici macar cand e suparata sau frustrata, a invatat sa foloseasca diferite tonalitari, sunete etc

dar in rest, crede-ma ca nici 20 de secunde nu sta singura, la orizontala doar asa de control, non stop in brate, mananca la fiecare ora, miorlaie trei sferturi de ora ca sa doarma zece minute, seara zici ca adoarme dar ma mai cheama de 3 ori inapoi sa mai pape un minut deci e super hard core
dar mie mi se par asa normale toate astea... ce sa-i ceri unui bebe de sase luni inafara sa fie cute

Carla tocmai ce a intrat mama pe usa cu ceai de echinaceea si batista bebelusului care arata inspaimantator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

cuscra pai am incercat sa-i pun bucinelele in ei si nu a vrut sa stea asa ca....a fost singurul loc unde ii puteam pune in momentul alaCat despre pleata....numai acolo are si e un pic de par restul e cam chel...eu una mi-as fi dorit sa cheleasca de tot ca imi plac bebeii cheliosi da ce sa fac daca l-am facut prea pletos
carla frumos...noi nu am mai iesit...da recuperam maine
relusha mi-as dori si o fetita dar gata mare...pana una alta,la fel cum zice si cuscra'mea...ii las pe altiiIn casa e "frig" numai cand face figurine cu mine si nu sta sa-i pun pampersoiu
miruta pup mamica stresata

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump prelucrate Sf Andrei Flmulete BB mic

Mergi la inceput